pepyczek Odesláno 2. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2018 Dnes nám dorazil první a poslední kousek z 500 kusové limitované edice 103 Sa B E.Ty jsou parádní, asi se tam u vás dlouho neohřejí, že? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfesh Odesláno 3. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2018 Pořád Arktis Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 3. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2018 Ty jsou parádní, asi se tam u vás dlouho neohřejí, že?viděl bych to tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 5. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2018 Stotrojky na řemenu od Anely Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
digiMonster Odesláno 6. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2018 wolfesh tie Arktis máš parádne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfesh Odesláno 6. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2018 Díky, pořád z nich mám velkou radost Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RND Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2018 Kluci, sorry za offtopic, ale prebehol som cele vlakno & strasne slintam Ale ak panboh da (resp. El Nano), tak sa coskoro pripojim! PS: jeden dotaz, ako je na tom Sinn 104 s cvakanim / volou lunety? SKX su celkom v pohode, Steinhart ocean one tiez ale napr. Oris diver's 65 / Aquis ma nemilo prekvapili. Na tych dvoch kuskoch, co som mal na ruke mala luneta volu kludne 1mm naspat po cvaknuti.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
korbos Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2018 Kluci, sorry za offtopic, ale prebehol som cele vlakno & strasne slintam Ale ak panboh da (resp. El Nano), tak sa coskoro pripojim! PS: jeden dotaz, ako je na tom Sinn 104 s cvakanim / volou lunety? SKX su celkom v pohode, Steinhart ocean one tiez ale napr. Oris diver's 65 / Aquis ma nemilo prekvapili. Na tych dvoch kuskoch, co som mal na ruke mala luneta volu kludne 1mm naspat po cvaknuti.. Luneta je na 104 skvělá, drží a nemá "žádnou" vůli. Naprosto super. Mám doma i SKX a rozhodně je 104 lepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepyczek Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2018 Má tu někdo 903? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivo8177 Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2018 Luneta na 104 funguje perfektne a paci sa mi, ze je ako jedna z mala obojsmerne otocna. Ale ma trocha male "zuby" na uchopenie, s mokrymi alebo mastnymi rukami moze byt problem. Aktualne mam 4 hodinky s otocnou lunetou a hodnotim ich takto: 1. Sinn 104, 2. Straton Syncro, 3. Steinhart Ocean One a nakoniec Vostok Amphibia, ale ten rusky patent vlastne vobec necvaka, iba sa toci Ja zacinam pokukovat po 903kach, ale neviem ci aktualne tolko naskrabem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RND Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2018 Super, tieto recenzie sú balzam na moje oci ale beztak som to nevydrzal & bol som ich nazivo kuknut u chlapcov v chronoshope. A mate pravdu, ta luneta beha fantasticky Teraz uz iba vydrzat to nekonecno, kym dorazia... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2018 No... Přímo u 104 jsem si lunetu nezkoušel, ale předpokládám, že je konstrukčně stejná jako třeba u neplastových 103. Já ten Sinní volnější chod teda nemusím, kdyby to pro mě bylo podstatný kritérium, asi bych se podíval jinde. Ale píšu to jen for the record, měls je v ruce a cajk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RND Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2018 No ak ti toto pride ako volnejsi chod, tak sa tesim, az sa dopracujem do "fakt stiff luneta" kategorie ale cenim uprimny nazor Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rusty Odesláno 9. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2018 Tak to je super volba Igor....asi najprehladnejsie potapky co som mal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RND Odesláno 9. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2018 Tak to je super volba Igor....asi najprehladnejsie potapky co som mal... Diky uz mi pisal el nano, ze na zaciatku prosince by mali dorazit, tak potom konecne pridam aj nejake foto tych modrych... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 10. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2018 u mě měsíc nic nového... proc taky, když mě stotrojky stále baví Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfesh Odesláno 11. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2018 Dnes venčím psa a Euroflieger Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 11. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2018 Dnes venčím psa a EurofliegerNo ale ty jsou pěkný ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
korbos Odesláno 14. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2018 Vždy mě dostane zbarvení lumi v kontrastu s bílým cifrem. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 20. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2018 Dneska jsem vzal baterky (-: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se