MíraMíra Odesláno 29. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2017 určitě se zastav jinak MHD to je nejlepší tramvají č.1 nebo 2 směr Petřiny a vystoupit na zastávce BaterieUrčitě dovalím a budu toho chtít moc vidět Díky za radu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 29. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2017 Par srovnavacich....(na kave a u brachy)Tak a teď který ?Stejný a přece tak jiný.Slyším oboje ? Fajnový jsou. Palec hore. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 29. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2017 Zajdi si do Chronoshopu, okoukni, odejdi s prázdnou, nech to v sobě hlodat, vrať se, a třeba pak odejdeš s definitivníma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 29. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2017 určitě se zastav jinak MHD to je nejlepší tramvají č.1 nebo 2 směr Petřiny a vystoupit na zastávce BaterieS tou zastavkou nesouhlasim! Jednou jsem tam vystoupil...ta cesta cik cak mi prisla ponekud zdlouhava, takze jsem to vzal rovnou vzhuru. Samozrejme mi podjela noha a byl jsem jak prase Mnohem bezpecnejsi je jet o jednu dal, az k nemocnici. Tam je to po rovince Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 29. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2017 S tou zastavkou nesouhlasim! Jednou jsem tam vystoupil...ta cesta cik cak mi prisla ponekud zdlouhava, takze jsem to vzal rovnou vzhuru. Samozrejme mi podjela noha a byl jsem jak prase Mnohem bezpecnejsi je jet o jednu dal, az k nemocnici. Tam je to po rovince Zkratka byla delší, zato však horší cestou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 29. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2017 Zajdi si do Chronoshopu, okoukni, odejdi s prázdnou, nech to v sobě hlodat, vrať se, a třeba pak odejdeš s definitivníma Pokusím se S tou zastavkou nesouhlasim! Jednou jsem tam vystoupil...ta cesta cik cak mi prisla ponekud zdlouhava, takze jsem to vzal rovnou vzhuru. Samozrejme mi podjela noha a byl jsem jak prase Mnohem bezpecnejsi je jet o jednu dal, az k nemocnici. Tam je to po rovince Zkratka byla delší, zato však horší cestou Tož chlapy, teď jsem úplně zmatenej. Asi to prubnu podle počasí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 29. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2017 Nejlepsi je spravny casovani, nasednout na bus a dojet az pod chronosop. Ver mi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 29. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2017 (upraveno) Ještě autobus ? A jakej to je ? Teď si říkám, že už to tady trochu plevelím. Upraveno 29. ledna 2017 uživatelem MíraMíra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 29. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2017 Bus jsem taky zvazoval...je nejbliz, ale zase jezdi jen 2x za hodinu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 29. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2017 Asi to operativně vyřeším na místě. A už to tu nebudem plevelit.Hoďte sem někdo nějaký Sinnátory ať se to zamluví. Já ještě žádný nemám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan.w Odesláno 29. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2017 Návštěvu chronoshopu můžu jedině doporučit i když mě přišla draho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan.w Odesláno 29. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2017 556 jubilaum na remenu od zrna asi nejvic:-)) Gratuluju, vypadají parádně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 29. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2017 na té gumě jsou ty 556 skvělý! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 29. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 29. ledna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2017 spelda-> to je pekna kolekce:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 29. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2017 spelda-> to je pekna kolekce:)jj, jsou krásný všechny, 6100 jsem po viděl po dlouhý době, ale jsou fakt super a kdyby měly 40, tak je to ideální Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 29. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2017 Tak spelda vyhrava ultimatniho Sinn bludistaka za dvoje stejny regulatory :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 29. ledna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2017 Double wristshot ste nespachali? bohuzel, nejak mi to nedocvaklo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 29. ledna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2017 Tak a teď který ?Stejný a přece tak jiný.Slyším oboje ? Fajnový jsou. Palec hore. je to jednoduchy. Bracha si ted pujcil oboje:-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 29. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2017 Tak spelda vyhrava ultimatniho Sinn bludistaka za dvoje stejny regulatory :D Classic B a Classic 4N Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se