Kid_A Odesláno 23. prosince 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2019 (upraveno) 556 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 23. prosince 2019 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palom Odesláno 23. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2019 103To je safir alebo plexi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 23. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2019 Plexi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 23. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2019 556 na tahu ze Štajnů OO 39... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 24. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2019 Skvělé časostroje pro radost :-) Časostroje parádní. Ty máme každej jiný. Ale kombi nožik máme ze stejný stáje. Ten můj je z roku 1992 a je to jedna z věcí, které mi nesmí chybět na žádné cestě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(z)denny Odesláno 24. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2019 Časostroje parádní. Ty máme každej jiný. Ale kombi nožik máme ze stejný stáje. Ten můj je z roku 1992 a je to jedna z věcí, které mi nesmí chybět na žádné cestě.Na cesty do "sluničkového" kapitalistického světa, kde jsou zakázané onehandy, tak taky vozím starší mírumilovnou verzi :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palom Odesláno 24. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2019 PlexiVyzerá to parádne!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 24. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2019 Venčení divé zvěře. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 24. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2019 Vyzerá to parádne!!!jo hodinky za hubicku(diky chronoshop :-) s perfektnim vintage feel, velmi dobrym zpracovanim, mam je rad ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
efreeti Odesláno 24. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2019 556 na tahu ze Štajnů OO 39...Vypadá to v pohode, kolem pouzdra to licuje pěkně, jen delka nozek trosku nehraje. Nezasveceny clovek by urcite ani nepoznal ze neco nesedi. Pro me osobne ale tkvi cas kouzla Sinn v tahu H. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 24. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2019 Endlink je původní Sinn. Zbytek je Steinhart. Co mě překvapilo, tak že brus je stejný. H-link je samo lepší. Ale jako levnější varianta, která má navíc půldílek a zužuje se z 20mm na 16mm, to nevypadá nepoužitelně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
efreeti Odesláno 25. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2019 Jedine minus Sinn tahu vidim ve spone - ta je svym resenim nekde na urovni Seiko za 200usd. V momente kdy firmy typu Christopher Ward nabizi reseni spony ala omega a "blby minibrand' Dan Henry ma na modelu 1972 s podobnym tahem super minimalistickou sponu atd atd... myslim ze je nejvyssi cas pro Sinn nabidnout nejakou modernejsi variantu spony. Jinak pul dilky neresi obvykle vubec nic, kdyz obvod zapesti v prubehu dne kolisa podle teploty, fyz.aktivity atd. Prakticke reseni je spona s jednoduse nastavitelnou extenzi. Takze tady vidim prostor ke zlepseni napric celou modelovou radou Sinn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 25. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2019 Sinn je cajk, koukni k Breitlingu nebo GS a oči propuknou v nezastavitelný pláč. K těmto hodinkám úplně v pohodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 4. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2020 (upraveno) Byl to boj, ale konečně mam svý první Sinny. A jsou prďácký! ... a tapatalk mi to zase nějak Zakuncákoval.Odesláno z mého SM-G973F pomocí Tapatalk Upraveno 4. ledna 2020 uživatelem John_Lenon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 4. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2020 Nazdar, akorát mám taky dnešní: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 4. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2020 Sem je neměl prodávat, teď mi chybí :-/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackwhit Odesláno 4. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2020 Mam 2016 anniversary a myslim, ze je nikdy nedam...:-) Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 4. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2020 Sem je neměl prodávat, teď mi chybí :-/To jsem neviděl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 4. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2020 To jsem neviděl... Myslíš jakou že to udělal chujovinu, nebo žes to nevěděl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 4. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2020 Myslíš jakou že to udělal chujovinu, nebo žes to nevěděl? Jako, že jsem si to nepřečetl a že se mi nechce mu je prodávat zpátky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se