M-72 Odesláno 18. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2021 před 22 hodinami, libor2002 napsal: Nějakým žebříčkům nedávám moc váhu, ale když narazíte na webu, že se Sinn 103 dostal do takové společnosti sedmi nej chronům, (mno, dejme tomu šesti) tak je hned ten den hezčí No jo stotrojky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 19. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2021 103 a Phenomenato je taky fajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 19. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2021 Kdyby tak měly výš navrtaný nožičky ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 24. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2021 Jiný a přitom stejný (oba protagonisté). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuborg Odesláno 27. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2021 Nedílná součást vandrovníkovy výbavy, 1000m Wasserdicht, kdyby třeba padla rosa.Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 1. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2021 Guten Morgen, liebe Sinn Freunde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(z)denny Odesláno 1. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2021 V zácpě je čas se kochat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 1. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2021 (upraveno) před 8 hodinami, (z)denny napsal: V zácpě je čas se kochat Tady nekdo sjizdi z rychlostky z Brna na Kurim Update: Ted koukam na cas a tam vlaste dopoledne jeste kolona nebyva Upraveno 1. dubna 2021 uživatelem brownwld Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(z)denny Odesláno 1. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2021 před 2 hodinami, brownwld napsal: Tady nekdo sjizdi z rychlostky z Brna na Kurim Update: Ted koukam na cas a tam vlaste dopoledne jeste kolona nebyva Dopoledne? Je to focený odraz zrcatka, takže je to odpoledne a kolona tam je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 1. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2021 Dopoledne? Je to focený odraz zrcatka, takže je to odpoledne a kolona tam je Cas na hodinkach jsem nestudoval, vychazel jsem z toho zes fotku daval rano, ale jestli je foto starsi tak je to jasny Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalV Odesláno 7. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 7. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2021 před 4 hodinami, MichalV napsal: Parádní foto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalV Odesláno 7. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2021 @MíraMíra děkuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
323GT Odesláno 12. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2021 Můžu k vám? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 12. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2021 Parádní fotka, hodinky i řemen. Jak jsem Damaskovej tak tahle varianta se mi líbí moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
323GT Odesláno 12. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2021 Díky, dlouho už jsem nějaké Sinn chtěl a nelituji. A ten Hirsch James je fajn řemen a pěkně k nim sedí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 12. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2021 @323GTÚžasný. Nad těmahle jsem nedávno taky přemejšlel jako náhradu za DA34. Ale nakonec jsem si řekl, že si přece jen zkusím počkat s čím Déčkaři vylezou letos a vrátil jsem se k Laco pilotkám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
323GT Odesláno 12. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2021 @RadikLaco jsem chtěl také. Nakonec jsem zjistil, že potřebuji tyhle univerzály. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 12. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2021 Ty jsou zatracene povedene, ja jsem 2-3 roky zpatky slintal nad limitkovejma 556 s cervenou vterinovkou, ale tyhle jsou jeste o dost lepsi, takovy dospelejsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelSch Odesláno 13. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2021 Červená vteřinovka tomu dává šťávu. Na druhou stranu původní, neohraničené ručky se mi asi zamlouvají víc. Datum na 6 nebo 3 mi nijak nevadí, hlavně že tam je! Jinak tady jedny "oldschool" 556 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se