Hans99 Odesláno 2. července Nahlásit Odesláno 2. července . . . já neodolal těmhle, jen škoda, že už tam není ten Merlinek ! těmhle, 2
sodekcz Odesláno 6. července Nahlásit Odesláno 6. července (Starou lavici opálit, obrousit, strhat staré čalounění) dát si kafe s bublaninou (a popřemýšlet, co dál. Pan Lorenc se nedostavil) 1 1
cokafola Odesláno 6. července Nahlásit Odesláno 6. července Dobrá akce to byla. Až dnes koukám na fotky,,,,
cokafola Odesláno 7. července Nahlásit Odesláno 7. července Ale v té žluté jsou gulfy stejně nejlepčí.... 2 2
lub Odesláno 21. července Nahlásit Odesláno 21. července mi k nim chybí ta vyrudlá bunda. musíme si holt počkat na chladnější počasí.
Rendell Odesláno 22. července Nahlásit Odesláno 22. července před 20 hodinami, lub napsal: mi k nim chybí ta vyrudlá bunda. musíme si holt počkat na chladnější počasí. bunda bude tak od listopadu.
MartinJel Odesláno 22. července Nahlásit Odesláno 22. července Mě dnes přišlo něco na prst. Nečekal jsem, že se na mě dostane. To zpracování a kvalita super. Klobouk dolů před Casio
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se