childe Odesláno 12. června Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června (upraveno) @Jose.Jalta ideální způsob jak úplně "zabít" vlákno Upraveno 12. června uživatelem childe 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 12. června Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června Navic na palce nahoru tu jsou ted “lajky”, takze tohle bylo fakt mega zbytecny. Ale jako tesim se cim budem obohaceni v prodejni sekci, ne ze ne 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomTomTom Odesláno 12. června Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června Tipuji Top Géčka!, Adidas nebo Citizen... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 12. června Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června před 15 hodinami, AndyAaron napsal: Navic na palce nahoru tu jsou ted “lajky”, takze tohle bylo fakt mega zbytecny. Ale jako tesim se cim budem obohaceni v prodejni sekci, ne ze ne Je to tam, prodejní vlákno, ostatní! Vlákno zachráněno, snad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 15. června Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června Cekacka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 15. června Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června Cyan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 17. června Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června Edifice soláry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 17. června Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června redukce nevypada nijak uchvatne, ale ruka se nepoti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 17. června Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června ten nato-řemen co s tím přišel, je hodně vysokej a neohebnej a neforemnej, tak jsem tam dal svůj... kdyby ta redukce byla černá, bylo by líp nicméně jsem spíš zvědav na pevnost... celé je to lehoučké a křehce působící... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gargamel Odesláno 17. června Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června Zdravím, mám dotaz : mám GW - 9400 Rangemany a taky koketuju s myšlenkou výměny za nějakej jinej řemen - musí tam být ta redukce, nebo by to pobraly ty šroubovací piny? Asi by se nevlezly do místa pro stěžejky v tom řemenu, proto ta redukce, což..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 18. června Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června já rangemany nemám, pořád o nich přemýšlím, ale mám obavy, že právě ta redukce je u nich náročnější, než u těch mých... aspoň jsem to viděl na netu... třeba tadydle - ještě navíc, jak jsou rangemany vysoký, tak se to celý zvýší... vypadá to divně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 18. června Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června na druhou stranu je to asi podobně divný, jako u těch mých dneska jsem byl s nima na výletě a liboval si, jak se mi nepotí ruka pod gumou... je to víc utilitární, než pěkný... což u těch rangemanů bude podobně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gargamel Odesláno 18. června Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června Jojo, je mi to jasný. Zkusím nějakej hadr, kdyby měl velký ty ucha, nebo kdyby se to aspoň dalo nějak trošku poddat, byl bych rád kdyby to šlo rovnou z toho pouzdra, no. Každopádně moc dík! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 18. června Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června no, není zač taky mě to zajímá ... na fóru jsem pochytil závěr, že g-shocky obecně moc nefungujou s alternativama... takže s tím k tomu přistupuju... prostě tam dám něco, díky čemuž se mi nebude potit ruka, ale estetický to moc nebude 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Variant86 Odesláno 19. června Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června Potím se pod gumou. Zas opláchnu a je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 20. června Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června před 16 hodinami, Variant86 napsal: opláchnu krása...já to čet nejdřív jako poesii: potím se pod gumou zas (však) opláchnu je .... něco jako japonské haiku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 20. června Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června zpět na gumě 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trefcz Odesláno 24. června Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června Na dovolené. Musím říct, že mě ty hodinky hodně překvapily.Odesláno z mého SM-A536B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JorgeJay Odesláno 26. června Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června Pracovní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 27. června Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června Moje první G-Shocky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se