Přejít na obsah

jaké casio máte právě teď na ruce ?

hodinkář

Doporučené příspěvky

před 15 hodinami, AndyAaron napsal:

Navic na palce nahoru tu jsou ted “lajky”, takze tohle bylo fakt mega zbytecny. Ale jako tesim se cim budem obohaceni v prodejni sekci, ne ze ne :)

Je to tam, prodejní vlákno, ostatní! 😆 Vlákno zachráněno, snad.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ten nato-řemen co s tím přišel, je hodně vysokej a neohebnej a neforemnej, tak jsem tam dal svůj... kdyby ta redukce byla černá, bylo by líp :) nicméně jsem spíš zvědav na pevnost... celé je to lehoučké a křehce působící...

Odkaz ke komentáři

Zdravím, 

mám dotaz : mám GW - 9400 Rangemany a taky koketuju s myšlenkou výměny za nějakej jinej řemen - musí tam být ta redukce, nebo by to pobraly ty šroubovací piny? Asi by se nevlezly do místa pro stěžejky v tom řemenu, proto ta redukce, což..?

Odkaz ke komentáři

já rangemany nemám, pořád o nich přemýšlím, ale mám obavy, že právě ta redukce je u nich náročnější, než u těch mých... aspoň jsem to viděl na netu... třeba tadydle - ještě navíc, jak jsou rangemany vysoký, tak se to celý zvýší... vypadá to divně

Odkaz ke komentáři

na druhou stranu je to asi podobně divný, jako u těch mých :) dneska jsem byl s nima na výletě a liboval si, jak se mi nepotí ruka pod gumou... je to víc utilitární, než pěkný... což u těch rangemanů bude podobně... 

image.thumb.png.6cc6ee369a5cfe313c499c682ccc49b8.png

Odkaz ke komentáři

no, není zač :) taky mě to zajímá :) ... na fóru jsem pochytil závěr, že g-shocky obecně moc nefungujou s alternativama... takže s tím k tomu přistupuju... prostě tam dám něco, díky čemuž se mi nebude potit ruka, ale estetický to moc nebude :) 

• Like 1
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...