jovani Odesláno 1. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2020 ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 1. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2020 Na výlety nejlepší... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 1. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2020 To Tenglis: asi nejlepsi levny gecka co znam. Na mobilu toho moc nevidim, ale vypadaji, ze uz maji trosku patinu. Jak dlouho je mas? Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 1. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2020 3 roky. Nikdy jsem je nešetřil. Ta fotka trochu zkresluje. Na to, co chuderky všechno zažily, vypadají ve skutečnosti ještě docela slušně. Až jednou doslouzi, poridim stejne. Pokud tedy ještě budou. Tohle mi totiž ze všech barevných variant přijde jako nejpovedenejsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 1. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2020 Verim tomu ze budou jeste dlouho. Je to dost prodavany model, co uz se asi nejakou dobu vyrabi a snad vyrabet bude. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 2. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2020 Stare digi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 9. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2020 Moje první Geeeečka!!! Pamatuju si, Když jsem jako kluk dostal od rodičů digitálky někde z tržnice? A měl jsem mega radost! I když to nebyly ty značkové hodinky, které nosili moji spolužáci. Po chvilce se rozpadly, ale stejně jsem měl radost. Chlapovi je pak přes 30 najednou zjistí, že mu ty diginy nějakým způsobem chybí. Velké Geečka by byly na mojí ruce docela komické? Tak jsem koukal jinde? Až mě totálně dostal Jeden kolega z Facebooku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 9. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2020 No... Myslím, že jsi vybral dobře a budeš dlouho spokojený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olgojchorchoj Odesláno 9. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2020 Zle svetlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 9. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2020 Dikes! omylem se mi nenahrál komplet text, tak to působilo divně.Měl tam být ještě zbytek:A spojení barev a Gorillazz limitky je pro mne TOP! Jsou boží! Fakt se mi líbí, navíc rádio! Aktuálně hlásím stop stav? A budu pomalými kroky šetřit na ten můj BB58 sen! Dnes v práci jsem to počítal a když budu odkládat, aby to neomezilo náš rodinný život? Za 3 roky by to mohlo být splněno! Žádná Švestkovina a půjčka nahrozí. Aspoň jedno pozitivum to má - do 40 to stihnu a navíc? Ta touha a těšení se je mnohdy lepší!? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 12. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2020 doma, hlídám děti, takže géčka..hodně se mi na nich líbí velký displej, který si velikostí fontu nezadá s čistýma digitálkama a navíc má (spolu s WVA-M630) asi nejlepší reflexní folii, jakou jsem na digi casiích kdy měl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 25. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2020 moje stále nejoblíbenější casias odleskem zapadajícího Slunce nabitá lumi, ale starší telefon šero moc nedává jinak vono to sice asi nikoho nezajímá, ale provedl jsem další tuning - obroušení plastového okraje kolem pouzdra, přesahujícího plechovej horní kryt. teď to krásně sedí, pouzdro zákrokem získalo nemalou porci elegance Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 25. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2020 moje stále nejoblíbenější casias odleskem zapadajícího Slunce20200325_180624.jpg Co je to prosím za typ? Děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tpk1001 Odesláno 25. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2020 GAcka od rana na ruce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 25. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2020 moje stále nejoblíbenější casias odleskem zapadajícího Slunce20200325_180624.jpg Co je to prosím za typ? Děkuji.WVA-M630B GAcka od rana na ruce...tyhle mi géčka mi nedávno dost padly do oka a pořád o přemýšlím. hodně se mi líbí analogová část cifru, musejí být parádně čitelný.stojej za ty peníze, pocitově? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tpk1001 Odesláno 25. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2020 VA-M630B tyhle mi géčka mi nedávno dost padly do oka a pořád o přemýšlím. hodně se mi líbí analogová část cifru, musejí být parádně čitelný.stojej za ty peníze, pocitově? Ja je nosim celkem casto, nekdy i na behani a za me urcite spokojenost. Citelnost analogovy casti super, s digitalni to je trochu horsi - jednak kvuli inverznimu displeji ale hlavneten spodni displej by mohl byt o neco vetsi (oci mam celkem dobry, takze tim to neni). Velikostne na stredni ruku (18.5-19cm) sedi dobre, lehky, prjemny, proste G-cka. Neni to sice solar nebo radio, ale zase jsou cenove prijatelny. Na ebayi ted ma jeden prodejce z UK dobrou nabidku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 26. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2020 díky za info. displej je mi jasnej, no. uvidím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tpk1001 Odesláno 26. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2020 Akorat jak jsem psal o tom solaru a radio tak me napadlo, ze asi nutne neco takovyho portebuju. Idealne neco v tyhle velikosti, coz nahodou diskvalifikuje GWGcka, ktery uz mam. Dival jsem se na toto: GW-3000M. Sice trochu barevny, ale to mi uplne u takovychto hodinek nevadi, maji solar i radio a analogova cast taky celkem jde. Nema nekdo zkusenost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 2. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hejdik Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 páteční G-éčka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se