Frostie Odesláno 11. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2021 Marine Gear na britské kožce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 11. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2021 před 4 hodinami, exell napsal: Kancldiving s ana-digi titanové 100TSE..? tady jsem je asi ještě neviděl. už je mám pár let v hledáčku, verzi s čísly. snad se jednou rozhoupu. tohle je pro mě vrchol elegance v rámci anadigi. já dnes vytáhl svoje nejvíc nejhustější diginy: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exell Odesláno 11. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2021 3 hours ago, lub said: titanové 100TSE..? tady jsem je asi ještě neviděl. už je mám pár let v hledáčku, verzi s čísly. snad se jednou rozhoupu. tohle je pro mě vrchol elegance v rámci anadigi. jojo jsou to ony. Přidával jsem o nich příspěvek i do vlákna ana-digi. Ty s číselnými indexy jsou taky fajn, ale vadí mi tam ta useklá 6. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 11. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2021 koukám, to mi uniklo. no, super - jen mě trochu zaráží v rozletu to nastavení náramku.. i když,měl jsem ocelovou verzi - ty samé jako jendazhor a tam co si pamatuju jsem problém neměl. každopádně tehdy šly pryč a občas toho lituju. pak přišla verze TSE se štíhlými ručkami, čistým cifrem, v titanu a hned se mi zalíbily. ..tak jsem dnes na slunci ještě aspoň dobil svoje plasťáčky wva..na nich mě fascinuje to akrylátový sklo - mám je asi 2 roky, nešetřím je a ono pořád bez poskvrnky. být tam minerál, tak už tam při svém štěstí jistě nějaký drbanec mám . vlastně - nejvíc by bral kombinaci toho mého cifru a titanového pouzdra se safírem. kdyby se samotné pouzdro dalo za rozumnou cenu sehnat, tak si tam ten svůj vnitřek přehodím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 12. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2021 GshockyOdesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 12. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2021 Nevíte kde by se dal koupit bull bar na 5600?Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 12. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2021 lubovy g-schocky v ledovém království Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 13. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2021 Po třech měsících zpět na zápěstí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 13. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2021 Fishing Gear na Zulu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 14. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2021 Burtony na snehuOdoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 16. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2021 Full metal G! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 16. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2021 Feel the Field Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jurryk Odesláno 16. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2021 před 2 hodinami, Kid_A napsal: Full metal G! Neurazí, pěkná klasika - palec nahoru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 16. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2021 Diky moc před 16 minutami, jurryk napsal: Neurazí, pěkná klasika - palec nahoru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 17. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2021 14 let starý: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shakur Odesláno 20. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2021 33 let staré: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 20. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2021 @Shakur krásný celokov se sklem! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shakur Odesláno 20. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2021 Díky, je to tak. Teď na těch vintage celokovových Casiích ujíždím. V současné produkci nemají konkurenci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 20. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2021 Díky, je to tak. Teď na těch vintage celokovových Casiích ujíždím. V současné produkci nemají konkurenci. Ani se ti nedivím, Casio bohužel moc jednoduchých modelů v podobné kvalitě nenabízí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 20. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2021 33 let staré: Moje nejmilejší Casia Těší mě, že je tu má ještě někdo. Zrovna dneska jsem je měl v ruce, ale nevyfotil. Tak dám aspoň starší fotku:Odesláno z mého SHT-W09 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se