Přejít na obsah

jaké casio máte právě teď na ruce ?

hodinkář

Doporučené příspěvky

před 4 hodinami, exell napsal:

Kancldiving s ana-digi

titanové 100TSE..? tady jsem je asi ještě neviděl. už je mám pár let v hledáčku, verzi s čísly. snad se jednou rozhoupu. tohle je pro mě vrchol elegance v rámci anadigi.

já dnes vytáhl svoje nejvíc nejhustější diginy:

IMG_20210211_110803.jpg.a659daf2e736a64e4464e43e45294aa5.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

3 hours ago, lub said:

titanové 100TSE..? tady jsem je asi ještě neviděl. už je mám pár let v hledáčku, verzi s čísly. snad se jednou rozhoupu. tohle je pro mě vrchol elegance v rámci anadigi.

jojo jsou to ony. Přidával jsem o nich příspěvek i do vlákna ana-digi. Ty s číselnými indexy jsou taky fajn, ale vadí mi tam ta useklá 6.

Odkaz ke komentáři

koukám, to mi uniklo. no, super - jen mě trochu zaráží v rozletu to nastavení náramku.. i když,měl jsem ocelovou verzi - ty samé jako jendazhor a tam co si pamatuju jsem problém neměl. každopádně tehdy šly pryč a občas toho lituju. pak přišla verze TSE se štíhlými ručkami, čistým cifrem, v titanu a hned se mi zalíbily.

..tak jsem dnes na slunci ještě aspoň dobil svoje plasťáčky wva..na nich mě fascinuje to akrylátový sklo - mám je asi 2 roky, nešetřím je a ono pořád bez poskvrnky. být tam minerál, tak už tam při svém štěstí jistě nějaký drbanec mám :D. vlastně - nejvíc by bral kombinaci toho mého cifru a titanového pouzdra se safírem. kdyby se samotné pouzdro dalo za rozumnou cenu sehnat, tak si tam ten svůj vnitřek přehodím.

IMG_20210211_185306_1.jpg.0e0b5ee553735428d6a0072510f237be.jpg

Odkaz ke komentáři

Díky, je to tak. Teď na těch vintage celokovových Casiích ujíždím. V současné produkci nemají konkurenci. 
Ani se ti nedivím, Casio bohužel moc jednoduchých modelů v podobné kvalitě nenabízí
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...