siwi Odesláno 26. března 2022 Nahlásit Odesláno 26. března 2022 V 24. 3. 2022 v 10:04, lub napsal: dnes obyčejné casio digi Říkal mi kdysi můj děda, že takhle nosili hodinky na konci války rusáci. Davaj Časy! Jinak ale hezká sbírka
KurtCz Odesláno 28. března 2022 Nahlásit Odesláno 28. března 2022 Letité, řádně zajeté a stále 100% funkční ProTreky.
farkyostrava Odesláno 31. března 2022 Nahlásit Odesláno 31. března 2022 tak jsem po 7 nebo 8 vstoupil do vod g shocku a ...mega obr velka pecka a radost prevelika..proste strojaruv sen
jendazhor Odesláno 31. března 2022 Nahlásit Odesláno 31. března 2022 Při pohledu na tvojí fotku nových MTG mi došlo, že u tohohle modelu asi konstruktéři v Casiu použili pouze přímky a kružnice, nebo jejich části. Žádná oblina, vyjma těch technologických. Cením si, že byli zásadoví. MTG pak vypadají fakt jako masivní obrobek ze soustruhu a frézky. A to se mi líbí. Byť na mou ruku jsou to moc velcí obři.
farkyostrava Odesláno 1. dubna 2022 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2022 pokud se libi a kousnete cenovku (nebo seženete levněji), stojí za to. Není to i přes papirově obludné rozměry žádný obr a lehučké jsou no, skoro se mi chce říct, víc než titanovky a to díky konstrukci jak těla hodinek, tak tahu .. prostě mazec. Já jsem je (bohudík/bohužel) koupil ve stavu " jako nové " a chce to trochu odvahu je začít dojebávat :-). Radší teda mám, když už jsou lehce nošené a je to bez toho "strachu" pak....
chief Odesláno 1. dubna 2022 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2022 Nové hodinky na Apríla! Ne, to není joke
Návštěvník Petr Jehla Odesláno 18. dubna 2022 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2022 Včera pořízené a myslím si ze za 1390 Kč jsou to výborné odolné hodinky kamkoli mají i Šroubovací korunku takže se hodí i do vody
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se