Přejít na obsah

Velikost fotografií II.

Doporučené příspěvky

Návštěvník Kamil
Odesláno

Ne všem, kdo si prohlížejí vlákno, to načte velkou fotku a pak ji zmenší. Vždyť už to takhle funuguje od přechodu na nové fórum.:)

Odesláno

Ne všem, kdo si prohlížejí vlákno, to načte velkou fotku a pak ji zmenší. Vždyť už to takhle funuguje od přechodu na nové fórum.:)

Jo, to jo, to vim. Fotku přizpůsobí velikosti obrazovky, ale načítá jí to celou.
Odesláno

Hele, od kdy jsou neomezené fotky jen v galerii? To bylo zase něco jenom tak šeptem, když to ani někteří moderátoři sami nevědí. Když jsem tu začínal tak na to bylo i v prodejním vlákně. A tam to má naopak smysl. To, že jsou tu lidi schopní dávat rozmazané plachty přes 3 obrazovky je věc druhá, tak nějak odpovídající jejich soudnosti.

Návštěvník Kamil
Odesláno

Právě že ta soudnost mnoha lidem chybí. A detail lze ukázat i na menší fotce.:)

Odesláno

Odkdy to teda platí ? Vážně jsem nikde nezaznamenal ohlas na změnu pravidel a jak je vidět, tak nejsem sám.

Návštěvník Kamil
Odesláno

Někdy od začátku roku, je to součást připravovaného upřesnění/změny pravidel.

Odesláno (upraveno)

ja jsem se o tom taky dozvedel dneska poprve ve vlaknu prodeje hodinek archimede. minimalne by to melo byt poradne viditelne v te zkracene verzi pravidel v sekci prodeje, kdyz uz to nikde poradne oznameno nebylo. takhle to pusobi jako buzerace, protoze o tom prodejce nemel sanci se zadnym smysluplnym zpusobem dozvedet.

edit: a tedy zrovna v prodejnim vlaknu tato neoznamena novinka smysl prilis nedava..

Upraveno uživatelem tmoris
Odesláno

Působí jako? Spíš je. Škoda toho.

Nejdřív bych na tuto novinku upozornil někde ve vlákně a to dost viditelně,dal možnost,ať si na to členové zvyknou /třeba měsíc/a pak mazal.Toť můj názor.
  • po měsících...
Odesláno (upraveno)

Tak bohužel i v galerii se dějou věci. Po nahrání fotek jim sice zůstává rozlišení, ale datově jsou zmenšené, a navíc jakoby nějaký automat dorovnával světlo, jsou prostě světlejší a rozmazanější, no fuj. Takže jsem raději své galerie vymazal. Ono u mě to ani nevadí, ale jsou tu i dobří fotografové a těch je mi líto.

Edit: tak i rozlišení bere za své.

Upraveno uživatelem Americkej
  • po měsících...
Odesláno

Já bych se chtěl zeptat, jestli by nešlo změnit průvodní popisek u výběru souborů přikládaných k příspěvkům?

Naprosto pravidelně sem noví členové ke svým příspěvkům přikládají obří plachty a přitom by stačilo, kdyby tam místo zbytečných informací o čerpání volného místa bylo stručné upozornění na velikost a rozlišení vkládaných fotek. Maličkost, která by to asi hodně usnadnila jak nováčkům, tak moderátorům. Nejde to?

Návštěvník YPO
Odesláno

Já bych se chtěl zeptat, jestli by nešlo změnit průvodní popisek u výběru souborů přikládaných k příspěvkům?

Naprosto pravidelně sem noví členové ke svým příspěvkům přikládají obří plachty a přitom by stačilo, kdyby tam místo zbytečných informací o čerpání volného místa bylo stručné upozornění na velikost a rozlišení vkládaných fotek. Maličkost, která by to asi hodně usnadnila jak nováčkům, tak moderátorům. Nejde to?

Karlosi nejde to - žádný nováček nic nečte - s tebou je to furt dokola asi už po švrtý - tý :D = nech to být, a mačkej tlačítko

Odesláno

Diky Karlosi , to je super napad - pomalu prichazim o nervy :D Snad to nejak pujde.... snad to Kamil posteluje.

YPO: Ja bych to tam nacpal - aspon se nemuzou vymlouvat ze tam jsou napsany 2MB ....

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...