Duke650 Odesláno 1. února 2019 Nahlásit Odesláno 1. února 2019 Comeback tapedecku je mrtvý, ledaže by někdo udělal deck za 19.999 USD a spustil by kampáň. To se ale nestane, proto budou frikulíni nadále stříhání dohola u prodejců gramofonů... to je ještě víc rudimentární technologie než pásky, ale větší pastva pro oči a honítko pro ego... jo a vlastně ještě kotoučáky jsou sexy dekorace do vytuněného interiéru ušlechtilého gentlemana s heslem ?reel-to-reel is the new vinyl?
African Odesláno 1. února 2019 Nahlásit Odesláno 1. února 2019 Teac má nový deac a není drahý :-) Já byl tedy také docela překvapen, píšou že prodeje audio kazet rapidně rostou každým rokem a stále více interpretů na nich vydává. Pro mě docela neuvěřitelné, ale když si vezmeme že vinyl byl také zcela mrtvý a kde je dnes, tak je asi všechno možné :-) Mě osobně se ta mechanika v elektronice líbí, prostě to k ní tak nějak odjakživa patří. Navíc takový ten rituál nákupu CD, voňavé booklety s texty, vložení do mechaniky a poslech, mě tohle prostě vždycky bavilo. Když tak přemýšlím, já si snad v životě nestáhl žádnou hudbu, jsem divnej... :-)
eskimak Odesláno 1. února 2019 Nahlásit Odesláno 1. února 2019 To teda cumim. Cd tiez rad vlastnim, aj ked ho potom ripnem a pustam cez siet. Gramoplatne chapem, aj ked je to samozrejme o tych taneckoch a sentimente okolo, nie o kvalite. Ale MC??? Wtf? To mi teda pride ako brutalna uchylarina, ja osobne som rad ze to zdochlo a uz neexistuje. Ale dnes sa da predat aj plesnivy kus dreva, staci mierit na vhodnu skupinu.
TomCZ Odesláno 2. února 2019 Nahlásit Odesláno 2. února 2019 V blízké budoucnosti očekávám i návrat voskového válečku pro hipstery dobrý
Duke650 Odesláno 2. února 2019 Nahlásit Odesláno 2. února 2019 LOL voskový váleček rulez! Už vidím ty banery 100% biological, gluten-free, vegan friendly, sounds like beeshit
VS Odesláno 2. února 2019 Nahlásit Odesláno 2. února 2019 (upraveno) S těmahle mašinkama by mohli mít úspěch při obnovené výrobě.Neuvěřitelné, co byli schopni vymyslet. Ani by to nemuselo hrát, stačí na to koukat. Upraveno 2. února 2019 uživatelem VS
African Odesláno 2. února 2019 Nahlásit Odesláno 2. února 2019 Tě okradli, nebo co to je? :-) Dej adresu eshopu ať vím kde nenakupovat... :-)
African Odesláno 2. února 2019 Nahlásit Odesláno 2. února 2019 S těmahle mašinkama by mohli mít úspěch při obnovené výrobě.Neuvěřitelné, co byli schopni vymyslet. Ani by to nemuselo hrát, stačí na to koukat. To je nádhera :-)
Frostie Odesláno 2. února 2019 Nahlásit Odesláno 2. února 2019 S těmahle mašinkama by mohli mít úspěch při obnovené výrobě.Neuvěřitelné, co byli schopni vymyslet. Ani by to nemuselo hrát, stačí na to koukat.a co teprve Nakamichi UDAR...
YPO Odesláno 2. února 2019 Nahlásit Odesláno 2. února 2019 Tě okradli, nebo co to je? :-) Dej adresu eshopu ať vím kde nenakupovat... :-)ale né ...... už je to na polici strávil jsem zase den popojížděním mezi studiama a prodejnama, abych si nakonec koupil v alze to co jsem tak nějak chtěl od začátku (bolí mě z tý pochůzky hlava jako střep ..... každej mele něco jinýho .....prase aby si z toho udělalo nějakej střed ..... prostě jako tady )....... žádnej higend, ale posun od továrních repráků který jsem dostal (zaplatil) k receiveru je znatelný .....vůbec nechápu na co ty repráky k těm soustavám ve fabrice dávají ...... takže jsem koupil regálový Magnat, vyčistil uši a už slyším cinkat činely
zhrado Odesláno 2. února 2019 Nahlásit Odesláno 2. února 2019 takže jsem koupil regálový Magnat, vyčistil uši a už slyším cinkat činely sám som bol prekvapený ako dokážu špinavé uši utlmiť vysoké frekvencie. Až som neveril sám sebe
YPO Odesláno 2. února 2019 Nahlásit Odesláno 2. února 2019 (upraveno) když sem si před 22 lety koupil cd ohm square myslím, že to byla ohmofonica, tak tam bylo jako bonus takový to šťourátko do ucha ..... používám to dodnes *každopádně magnaty dobrý ...... poslouchám si pěkně potichu, aby kluk nedostal psotník a ty moje vyčištěný uši to pobíraj ..... taková paráda za cenu řemenu na seiko Upraveno 2. února 2019 uživatelem YPO
African Odesláno 2. února 2019 Nahlásit Odesláno 2. února 2019 No tak paráda a to šťourátko tam opravdu je nebo si děláš prdel? :-)
YPO Odesláno 2. února 2019 Nahlásit Odesláno 2. února 2019 No tak paráda a to šťourátko tam opravdu je nebo si děláš prdel? :-)dělám si prdel, že to používám ..... jinak je to čistá pravda ...... donutil si mě vstát a štrachat v bednách s CD
YPO Odesláno 2. února 2019 Nahlásit Odesláno 2. února 2019 ještě jsem v bednách s CD našel kotouče ....... přístroj mám ale v jiné ...... hůře dostupné sekci obydlí..... tak to až příště
African Odesláno 2. února 2019 Nahlásit Odesláno 2. února 2019 (upraveno) Tak to máme podobné odpoledne, se o mě pokouší nějaký moribundus, nejde nic moc co dělat, tak si v cd také dělám pořádek :-) Upraveno 2. února 2019 uživatelem African
YPO Odesláno 2. února 2019 Nahlásit Odesláno 2. února 2019 já se v tom hrabal jenom kvůli tobě ..... CD jsem strčil do mechaniky jenom jednou, jestli mechanika funguje (zkouška) ...... jinak všechno barbarsky poslouchám přes apple music
TomCZ Odesláno 2. února 2019 Nahlásit Odesláno 2. února 2019 ale né ...... už je to na polici strávil jsem zase den popojížděním mezi studiama a prodejnama, abych si nakonec koupil v alze to co jsem tak nějak chtěl od začátku (bolí mě z tý pochůzky hlava jako střep ..... každej mele něco jinýho .....prase aby si z toho udělalo nějakej střed ..... prostě jako tady )....... žádnej higend, ale posun od továrních repráků který jsem dostal (zaplatil) k receiveru je znatelný .....vůbec nechápu na co ty repráky k těm soustavám ve fabrice dávají ...... takže jsem koupil regálový Magnat, vyčistil uši a už slyším cinkat činely Ypo a jaké konkrétní jsi koupil ?
YPO Odesláno 2. února 2019 Nahlásit Odesláno 2. února 2019 přesně tyhle https://www.alza.cz/magnat-monitor-supreme-202-kavove-d2167214.htm dokonce jeden kus ubyl takže nekecaj jsou jednou tak velký a jednou tak těžký než původní k tomuhle cd receiveru https://www.pioneer-audiovisual.eu/eu/products/x-hm72
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se