instant Odesláno 2. února 2019 Nahlásit Odesláno 2. února 2019 :-) :-) :-) Copak, CD comeback už nějaký ten pátek frčí, ale co audio kazety? Teac už má pěknou mašinu a kazety se vrací do obchodů....masakr, lidi už neví kudy kam :-)Jak CD comeback - CD v skutocnosti nikdy nikam neodislo ale tie kazety, to je fakt masaker. Nakamichi Dragon, chapem ze to je legenda - mal som tu cest - ale dnes to ide na ebayi za 2500 usd..
African Odesláno 2. února 2019 Nahlásit Odesláno 2. února 2019 já se v tom hrabal jenom kvůli tobě ..... CD jsem strčil do mechaniky jenom jednou, jestli mechanika funguje (zkouška) ...... jinak všechno barbarsky poslouchám přes apple musicApple is dead, CD is back, chi chi :-) :-) Jsem to s tou slivovicí u třídění asi trochu přepískl...
spineshank Odesláno 2. února 2019 Nahlásit Odesláno 2. února 2019 Co CD ,teprve takové SACD to je zradlo Afri
McStinger Odesláno 2. února 2019 Nahlásit Odesláno 2. února 2019 Neviem teda, ja celkom trpím na nostalgiu, ale za páskovými krámami mi smutno nie je. Teda trochu za deckom, ale to len preto, že mal pekné ledkové indikátory.
African Odesláno 2. února 2019 Nahlásit Odesláno 2. února 2019 Co CD ,teprve takové SACD to je zradlo AfriDrahé, hlavně nosiče :-(
ismit Odesláno 4. února 2019 Nahlásit Odesláno 4. února 2019 (upraveno) řesně tak :-) Už to duní, no tý ****, to je nádhera, wow, super :-) Můžu nahlas? :-)ahoj, paráda, gratulace, skvělý výběr reproduktorů! Právě jsem chtěl doporučit hodně sympatického prodejce na Žižkově, ale pozdě. Vidím, že on DALI prodává také. Já mám od něj Canton a jsem naprosto nadšený - už 2 roky. https://www.longplay.cz/sloupove/ Upraveno 4. února 2019 uživatelem ismit
spineshank Odesláno 4. února 2019 Nahlásit Odesláno 4. února 2019 Drahé, hlavně nosiče :-(no u nás vcelku jo,ale venku se dají občas najít za super peníz,problém je taky že toho tolik nevychází
African Odesláno 7. února 2019 Nahlásit Odesláno 7. února 2019 Jsem to rozsekl, zítra bude milášek doma :clap:Ták a budu to všechno skládat pěkně krabici po krabici, další na řadě stereo zesilovač, tuner, gramec no a dle doporučení poměr cena-výkon vechno NAD. No a ke konci roku si hezky sednu do křesla a pustím si u dobré sklenky vína písničku v přiměřené kvalitě Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
African Odesláno 7. února 2019 Nahlásit Odesláno 7. února 2019 Takže nakonec Yamaha z kola ven?Hm, není to sranda spine :-) :-) :-) U NAD co mi vyhovuje chybí optika kterou mám u Blueray, takže bych si musel dost připlatit nebo koupit jinej Blueray k tomu všemu. Navíc Nad s optikou, to už jsou samé hybridy a kdesi cosi s internetem, což asi nevyužiju. V této době u mě upřímně vyhrává asi Yamaha 701, recenze tady. https://www.hifi-voice.com/testy-a-recenze/zesilovace-integrovane/1632-yamaha-a-s701
Návštěvník YPO Odesláno 7. února 2019 Nahlásit Odesláno 7. února 2019 TVL necti ty recenze Kdyz nekdo napise ze nejvetsi KNOFLIK ovlada hlasitost tak to je recenzent jak noha ..... to bych moh psat recenze i ja
eskimak Odesláno 7. února 2019 Nahlásit Odesláno 7. února 2019 Afri: predpokladam ze hovoris o AV receivery. Cize obraz pojde cez neho tiez (hdmi vela-in, 1-2-out). Naco ti je optika? BluRay pripojis hdmi kablom, nieje v tom rozdiel. Pojde to do receivera v digitalnej forme, dekodovat bude receiver.
African Odesláno 7. února 2019 Nahlásit Odesláno 7. února 2019 TVL necti ty recenze Kdyz nekdo napise ze nejvetsi KNOFLIK ovlada hlasitost tak to je recenzent jak noha ..... to bych moh psat recenze i ja Tak musí to pochopit i mentál jako jsem já přeci :-) Tak ono se o ty škatuli píše v pozitivech tak nějak všude....jak ty pokračuješ, Rotel už je v obýváku? :-)
Návštěvník YPO Odesláno 7. února 2019 Nahlásit Odesláno 7. února 2019 ja nepokracuju nijak..... potrebuju neco co nebude sirsi nez 28 cm a to sem v prdeli ..... sice takovy masinky egzistujou ale kazdy neco chybi..... takze na to pecu..... voni ty novy bednicky tomu daly vetsi rozmer takze jsem vlastne asi spokojenej
Návštěvník YPO Odesláno 8. února 2019 Nahlásit Odesláno 8. února 2019 ták ...... ze všech těch kurvítek zvuku mí zatím nejlíp vychází pro moje potřeby tohle: https://www.eu.onkyo.com/en/products/r-n855-133058.html umíte to někdo sehnat ? ...... tak za pět litrů ? ..... litr vám dám vod cesty
African Odesláno 8. února 2019 Nahlásit Odesláno 8. února 2019 Tady ten Denon by se ti tam vešel, cena vyšší, ale kompenzuje to CÉdéčko :-) https://www.studiospalicek.cz/receivery/stereo-receivery/denon-rcd-n10-novinka
Návštěvník YPO Odesláno 9. února 2019 Nahlásit Odesláno 9. února 2019 Afri já to mám celkem prozkoumaný ...... tenhle Denon vypadnul ze hry protože: -1.vypadá jako externí hardisk ..... vizuálně mě to nebere2.nemá DAB3.nemá šroubovací připojení na repro4. malej displej +1.má CD mechaniku2. prej to docela dobře hraje pak jsem pokukoval po tomhle Marantzu - tam je jediné mínus, že mi vícero lidí řeklo, že zvuk není nic moc ...."prý moc syrové" ...... nevím co si pod tím představit ....chtělo by to asi poslechnout v kombinaci se stávajícími repro- a opět malej displej a pak bylo tohle Onkyo to by se mi líbilo ze všeho nejvíc, ale jenom 2 x 40W teď mám tenhle Pioneer ..... je koupený před dvěma lety a vlastně mi vyhovuje........ ale změna je život ..... no ..... ale jak jsem psal pokud mě něco kompletně nechytne za srdce, tak tu zůstane obecně mě velmi sere, že výrobci těhle "multimediálních" komponentů to dále nijak nepodporují ...... v praxi to znamená, že si koupíš za patnáct tisíc nějakej přehrávač, kterej podporuje spotify, deezer, tidal atd. ale nemáš vůbec žádnou záruku, že to bude fungovat i za pět let ...... u toho mýho pioneeru už nefunguje spotify, protože to spotify prostě přestalo podporovat ........ kdyby to bylo ještě v záruce, tak bych to snad zkusil reklamovat ...... prdel je, že těch přístrojů takhle v prdeli je více, ale v letácích máš furt napsáno, že to funguje ...... to musí bejt nasranejch lidí, který si to koupí třeba jenom kvůli spotify a doma zjistěj, že to nefunguje
vaba Odesláno 9. února 2019 Nahlásit Odesláno 9. února 2019 teď mám tenhle Pioneer ..... je koupený před dvěma lety a vlastně mi vyhovuje........ ale změna je život ..... no ..... ale jak jsem psal pokud mě něco kompletně nechytne za srdce, tak tu zůstane Zdravím Ypo,až ho budeš dávat pryč, jsem zájemce
Návštěvník YPO Odesláno 9. února 2019 Nahlásit Odesláno 9. února 2019 no .... když mi řekneš co si mám koupit, tak je tvůj
Návštěvník YPO Odesláno 9. února 2019 Nahlásit Odesláno 9. února 2019 znáte někdo tohle? ..... to by se mi líbilo i v černý barvě ..... je to sice už archaický model, nic to neumí, ale pro potěchu oka luxus ..... myslím, že to by mohlo být to pravý Advance Acoustic EZY 80
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se