milda21 Odesláno 10. února 2019 Nahlásit Odesláno 10. února 2019 Je to trošku mimo téma, ale za přečtení to stojí: https://www.idnes.cz/technet/audio-foto-video/allen-sides-rozhovor-o-hudbe-a-zvuku-s-allenem-sidesem-nejvehlasnejsim-zvukarem-na-planete.A190123_102357_audio-foto-video_nyv?&recommendationId=ffba65a4-5f7f-436a-9e5e-98398dcff9fd
instant Odesláno 10. února 2019 Nahlásit Odesláno 10. února 2019 rozhovor vyborny. to ze vysiel na niecom ako idnes je asi zazrak
Duke650 Odesláno 10. února 2019 Nahlásit Odesláno 10. února 2019 Ten Nývlt v rubrice Technet se dlouhodobě profiluje jako někdo, kdo má hifi jako hobby. Ani mi nevadilo, že je to napůl reklama na studio resp. reprobedny. Googlil jsem co ten pán nahrával a je to impressive https://www.allmusic.com/artist/allen-sides-mn0000009387/credits
Návštěvník YPO Odesláno 10. února 2019 Nahlásit Odesláno 10. února 2019 YPO ten Matanz 611 mam v izbe a hra v pohode. Aj ide aj Spotify:-)prosímtě pěkně .... i když jsem to letmo naživo viděl, tak jsem se teď dočetl, že ten přístroj je komplet plastovej .... jakože obal(plast, který se tváří jako eloxovaný hliník) .... můžeš to potvrdit nebo vyvrátit .... díkec
Leviathan Odesláno 10. února 2019 Nahlásit Odesláno 10. února 2019 prosímtě pěkně .... i když jsem to letmo naživo viděl, tak jsem se teď dočetl, že ten přístroj je komplet plastovej .... jakože obal(plast, který se tváří jako eloxovaný hliník) .... můžeš to potvrdit nebo vyvrátit .... díkecZadny panel vyzera byt lakovany plech. Bocnice plast ale pod mimi plech. Vrch lakovany plast. Pred.panel plast Odoslané z SM-G930F pomocou Tapatalku
African Odesláno 10. února 2019 Nahlásit Odesláno 10. února 2019 Je to trošku mimo téma, ale za přečtení to stojí: https://www.idnes.cz/technet/audio-foto-video/allen-sides-rozhovor-o-hudbe-a-zvuku-s-allenem-sidesem-nejvehlasnejsim-zvukarem-na-planete.A190123_102357_audio-foto-video_nyv?&recommendationId=ffba65a4-5f7f-436a-9e5e-98398dcff9fdVelmi zajímavý článek a chlapík těžký borec :-)
African Odesláno 11. února 2019 Nahlásit Odesláno 11. února 2019 Ochochó, manželka poslala fotku dárečku :-) Škoda, že se domů dostanu až večer....ale je to nějaké potlučené, to zase bude nějaký průšvih... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ismit Odesláno 11. února 2019 Nahlásit Odesláno 11. února 2019 Já moc nechápu ty dotazy na FM. Protože radio poslouchám neustále, zvažoval jsem dost co a jak a zkusil jsem hodně levnou Hamu DIT2010M (ano, Hama, co vyráběla kazety, nebo kabely :-)) a používám to denně. Pokrývá skvěle mou potřebu FM, DAB, Wi-Fi.Radio 1 vysílá buď na FM, nebo na internetu - zatím nevidím důvod, proč bych ho neposlouchal v FM...?Wave: DAB nebo internet - poslouchám na DABVltava: většinou poslouchám přes FM, aby souzněla s radii v kuchyni, koupelně a dalších mísnostech (pokud mám opravdu radiovou náladu), někdy přes DAB.Radio Helsinki: internetJsem zvyklý poslouchat hlavně desky a další fyzické nosiče a k streamování jsem nějak zatím nedospěl. A hlavně obskurnosti, které mě zajímají na Spotify vůbec nejsou, co jsem měl zatím tu čest... No, a není to ani tak dlouho, co jsem poslouchal ČRO Plus na AM!Mám myslím celkem slušný entry-level zesilovač od Advanced Acoustics a na podobné úrovni bedny od Canton a jsem velmi spokojený.
African Odesláno 11. února 2019 Nahlásit Odesláno 11. února 2019 Zapojeno, ale barák chrápe tak se na novou škatuli můžu tak maximálně hezky usmívat :-) Zítra to rozjedeme, malej ujíždí na Michael Jacksonovi, tak to bude první CD insert, je zajímavé jak ten chlapík dokáže pobláznit malé kluky i poté co je deset let v kopru, ale je pravda že ho mám také rád :-)Kluci, dneska mi jeden prodejce řekl ať dám CD přehrávači pár dní, aby začal hrát pořádně tak jak má, tak si říkám co je to za kravinu, to přeci nejsou repro bedny. A teď tu tak nějak z postřehů lidí čtu že je opravdu každému kusu hifi elektroniky dát čas aby se tzv. zahořela a začala podávat plný zvuk, včetně zesilovačů. Žasnu, je to pravda nebo nějaký blábol? I rarely mention electronics "burn-in" or how their sound changes over the first few days of use, the C538 sounded a little dull at first. After I left it playing on repeat mode for three days the sound was much better and cleared up.
Návštěvník YPO Odesláno 11. února 2019 Nahlásit Odesláno 11. února 2019 Zapojeno, ale barák chrápe tak se na novou škatuli můžu tak maximálně hezky usmívat :-) Zítra to rozjedeme, malej ujíždí na Michael Jacksonovi, tak to bude první CD insert, je zajímavé jak ten chlapík dokáže pobláznit malé kluky i poté co je deset let v kopru, ale je pravda že ho mám také rád :-)Kluci, dneska mi jeden prodejce řekl ať dám CD přehrávači pár dní, aby začal hrát pořádně tak jak má, tak si říkám co je to za kravinu, to přeci nejsou repro bedny. A teď tu tak nějak z postřehů lidí čtu že je opravdu každému kusu hifi elektroniky dát čas aby se tzv. zahořela a začala podávat plný zvuk, včetně zesilovačů. Žasnu, je to pravda nebo nějaký blábol? I rarely mention electronics "burn-in" or how their sound changes over the first few days of use, the C538 sounded a little dull at first. After I left it playing on repeat mode for three days the sound was much better and cleared up. já bych chtěl bejt prodejce hifi a mít takový pacienty jako seš ty ...... mě by fakt zajímalo jak probíhá ten váš hovor ..... to musí bejt děsná sranda já dneska v posledním záchvatu chtíče něčeho nového volal taky do jedný prodejny a konec rozhovoru byl ten, že mi pán řekl ať si nechám co mám a neblbnu
Duke650 Odesláno 11. února 2019 Nahlásit Odesláno 11. února 2019 Já moc nechápu ty dotazy na FM. Protože radio poslouchám neustále, zvažoval jsem dost co a jak a zkusil jsem hodně levnou Hamu DIT2010M (ano, Hama, co vyráběla kazety, nebo kabely :-)) a používám to denně. Pokrývá skvěle mou potřebu FM, DAB, Wi-Fi.Radio 1 vysílá buď na FM, nebo na internetu - zatím nevidím důvod, proč bych ho neposlouchal v FM...?Wave: DAB nebo internet - poslouchám na DABVltava: většinou poslouchám přes FM, aby souzněla s radii v kuchyni, koupelně a dalších mísnostech (pokud mám opravdu radiovou náladu), někdy přes DAB.Radio Helsinki: internetJsem zvyklý poslouchat hlavně desky a další fyzické nosiče a k streamování jsem nějak zatím nedospěl. A hlavně obskurnosti, které mě zajímají na Spotify vůbec nejsou, co jsem měl zatím tu čest... No, a není to ani tak dlouho, co jsem poslouchal ČRO Plus na AM!Mám myslím celkem slušný entry-level zesilovač od Advanced Acoustics a na podobné úrovni bedny od Canton a jsem velmi spokojený.Tomu tuneru jsem se divil mimo jiné já. Z dosud napsaného (a že toho je...) jsem dospěl k závěru, že Afri chce za svoje peníze co nejlepší zvuk. Stojím si za tím, že peníze věnované nákupu tuneru bylo vhodnější dát do reprobeden nebo zesilovače.Netvrdím, že FM rádio se nedá poslouchat třeba v kuchyni či koupelně. Ale s věrnou reprodukcí hudby to má pramálo společného.http://www.radiotv.cz/p_radio/r_technika/blizi-se-kvalita-modulace-vkv-fm-rozhlasu-opravdu-cd/
African Odesláno 11. února 2019 Nahlásit Odesláno 11. února 2019 já bych chtěl bejt prodejce hifi a mít takový pacienty jako seš ty ...... mě by fakt zajímalo jak probíhá ten váš hovor ..... to musí bejt děsná sranda já dneska v posledním záchvatu chtíče něčeho nového volal taky do jedný prodejny a konec rozhovoru byl ten, že mi pán řekl ať si nechám co mám a neblbnu :-) :-) :-) Když já taky na všechno tak lehce skočím....
African Odesláno 11. února 2019 Nahlásit Odesláno 11. února 2019 Tomu tuneru jsem se divil mimo jiné já. Z dosud napsaného (a že toho je...) jsem dospěl k závěru, že Afri chce za svoje peníze co nejlepší zvuk. Stojím si za tím, že peníze věnované nákupu tuneru bylo vhodnější dát do reprobeden nebo zesilovače.Netvrdím, že FM rádio se nedá poslouchat třeba v kuchyni či koupelně. Ale s věrnou reprodukcí hudby to má pramálo společného.http://www.radiotv.cz/p_radio/r_technika/blizi-se-kvalita-modulace-vkv-fm-rozhlasu-opravdu-cd/Já ale od rádia kdovijaký super zvuk nečekám, ale hraje u nás potichu tak nějak většinu času, je to jen hudba a zdroj zpráv v pozadí. Můj problém je, že z Yamahy osmistovky s tunerem jsem se přeorientoval na NAD Č 338, který ovšem tuner nemá. Takže mě napadlo to všechno pěkně doplnit dalším komponentem a to tunerem od NAD, který asi tak využijeme nejvíc. Příjem má perfektní, jednoduchý na ovládání a bude pěkně ladit se zbytkem komponentů, toť vše :-)
Návštěvník YPO Odesláno 11. února 2019 Nahlásit Odesláno 11. února 2019 Afri, tak jestli máš NAD 338, tak žádnej tuner nepotřebuješ ..... předpokládám, že máte doma internet ..... pře wifi můžeš poslouchat co chceš ..... tuner nepotřebuješ
African Odesláno 11. února 2019 Nahlásit Odesláno 11. února 2019 Afri, tak jestli máš NAD 338, tak žádnej tuner nepotřebuješ ..... předpokládám, že máte doma internet ..... pře wifi můžeš poslouchat co chceš ..... tuner nepotřebuješAle já chci přijít domů, zmáčknout čudlík a poslouchat, o nic se nestarat :-) Nemám rád složité věci....Wi-fi v baráku je, ale víc toho nezvládnu jako si třeba pouštět rádio z telefonu, nebo nevím odkud, to už prostě nedám, jako fakt :-)
Návštěvník YPO Odesláno 11. února 2019 Nahlásit Odesláno 11. února 2019 tak v tom případě tuner potřebuješ
ismit Odesláno 12. února 2019 Nahlásit Odesláno 12. února 2019 Přesně tak, taky chci jednoduše poslouchat radio a nebýt závislý na internetu.
odjinud Odesláno 12. února 2019 Nahlásit Odesláno 12. února 2019 Shodou okolnosti jsem ted o vikendu taky rozchodil tuner, asi po 3 letech. Dotlacila me k tomu moje stara, co dycky prepne tv do modu radio a posloucha na ni ČRo (to me hrozne iritovalo). A je to parada, tocit koleckem a divat se jak preskakujou na displeji frekvence, takova uplna romantika :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se