African Odesláno 12. února 2019 Nahlásit Odesláno 12. února 2019 Psychoakustika je děvka prodejnáDnes jsem obvolal zase hifipsychopaty a devět z deseti doporučilo NAD 338 před Yamahou, už jen z důvodu že mám přehrávač NAD který si s jejich zesilovačem lépe rozumí, celkově ale prý zvuk vyšší kvality. Ale proč jsem tady vlastně zase vyrukoval na tebe :-) Velká výhoda NAD prý je, že má instalovaný i velmi kvalitní sluchátkový zesilovač, což je asi to myslím, co jsi mi doporučoval externě, viď? Za ušetřené peníze tuner a bude hotovo :-)
Návštěvník YPO Odesláno 12. února 2019 Nahlásit Odesláno 12. února 2019 Afri ..... a to ještě nevíš, že kabely k reprákům musí být aspoň metr daleko od kabelů elektrických, aby byl poslech co nejlepší bez zbytečných ruchů .... tak vem kango a začni na tom pracovat .... jesli mi nevěříš, tak volej Špalíček
spineshank Odesláno 12. února 2019 Nahlásit Odesláno 12. února 2019 Afri a síťovou pračku už vybíráš?
Návštěvník YPO Odesláno 12. února 2019 Nahlásit Odesláno 12. února 2019 jo a v CD mechanice by mělo být furt CD ...... aby se neprášilo na čočku
African Odesláno 12. února 2019 Nahlásit Odesláno 12. února 2019 (upraveno) Kabely mám správně a to cédéčko dám dovnitř aby se neprášilo na čočku, dík za radu :-) Hele, já ti to cd ještě neslyšel, včera, dnes do večera v rachotě, zítra kolem republiky (přes Špalíčka samozřejmě :-)), přijedu v noci, víkend celý na horách, hele já si ti to asi celé kupuji úplně na houno... Spine, co je to ta síťová pračka? Upraveno 12. února 2019 uživatelem African
Duke650 Odesláno 12. února 2019 Nahlásit Odesláno 12. února 2019 Ciwe ještě afrimu poraďte zelený fix na cd a já už se asi fakt vožeru.Hele Afri ještě si pořiď:- cd s burn-in signálem a neodvažuj se prvních sto hodin pouštět muziku! Jen burn-in rachot, rozumíš!- pořádný mrazák, do něj narveš kabely a pak teprve poznáš ten pravej hájend saund- nezapomeň na zlaté pojistky, protože zlatý je co? Zlatý je nejlepčí!- chraň tě ruka páně pokládat reprokabely na podlahu! Nesmíš! Musíš koupit keramické podložky, aby se ten kabel vznášel v exaktně definované výšce nad podlahou. Kročejový hluk, chápeš...
Duke650 Odesláno 12. února 2019 Nahlásit Odesláno 12. února 2019 Dnes jsem obvolal zase hifipsychopaty a devět z deseti doporučilo NAD 338 před Yamahou, už jen z důvodu že mám přehrávač NAD který si s jejich zesilovačem lépe rozumí, celkově ale prý zvuk vyšší kvality. Ale proč jsem tady vlastně zase vyrukoval na tebe :-) Velká výhoda NAD prý je, že má instalovaný i velmi kvalitní sluchátkový zesilovač, což je asi to myslím, co jsi mi doporučoval externě, viď? Za ušetřené peníze tuner a bude hotovo :-)Chybí tady smajlík naprosté beznaděje a zoufalství. Hele Afri peace a tak, ale esli je vás takových kunčoftů v populaci víc, tak asi fakt praštím s tou prací a půjdu prodávat hi-fi-voodoo píčo.inkyPokud si opravdu myslíš, že sluchátkový jack v integrovaném zesilovači je hodnotnou náhradou za dedikovaný head-amp, tak ti stačí sluchátka z kauflandu za pětikilo. Za ušetřené prachy si kup pořádnou anténu na fm tuner a buď happyNic proti Tobě ani proti značce NAD, ale jak to tak vidím, do dvou týdnů máš doma síťovou pračku za třicet Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
spineshank Odesláno 12. února 2019 Nahlásit Odesláno 12. února 2019 Ciwe ještě afrimu poraďte zelený fix na cd a já už se asi fakt vožeru.Hele Afri ještě si pořiď:- cd s burn-in signálem a neodvažuj se prvních sto hodin pouštět muziku! Jen burn-in rachot, rozumíš!- pořádný mrazák, do něj narveš kabely a pak teprve poznáš ten pravej hájend saund- nezapomeň na zlaté pojistky, protože zlatý je co? Zlatý je nejlepčí!- chraň tě ruka páně pokládat reprokabely na podlahu! Nesmíš! Musíš koupit keramické podložky, aby se ten kabel vznášel v exaktně definované výšce nad podlahou. Kročejový hluk, chápeš...kurňa si mi sebral další doporučení s tím fixem .....D
African Odesláno 12. února 2019 Nahlásit Odesláno 12. února 2019 :-) :-) :-) Ke mě vždycky když přijede kamarád, a já vezmu z krabice na volno naházená cédéčka do pazoury a začnu vybírat to správné, tak vždycky na mě divně kouká a říká, já bych ti dal nejradši facku. Taky hifipsychopat :-) Takže to nebude se mnou zase tak horké...
African Odesláno 12. února 2019 Nahlásit Odesláno 12. února 2019 Chybí tady smajlík naprosté beznaděje a zoufalství. Hele Afri peace a tak, ale esli je vás takových kunčoftů v populaci víc, tak asi fakt praštím s tou prací a půjdu prodávat hi-fi-voodoo píčo.inkyPokud si opravdu myslíš, že sluchátkový jack v integrovaném zesilovači je hodnotnou náhradou za dedikovaný head-amp, tak ti stačí sluchátka z kauflandu za pětikilo. Za ušetřené prachy si kup pořádnou anténu na fm tuner a buď happyNic proti Tobě ani proti značce NAD, ale jak to tak vidím, do dvou týdnů máš doma síťovou pračku za třicetAhá, tak já myslel že to bude stačit když to tam nacpou a dělají tomu reklamu. No nic, tím pádem ho do budoucna pořídím také :-) Mimochodem krásný obraz, že bych se raději začal věnovat umění? :-)
spineshank Odesláno 12. února 2019 Nahlásit Odesláno 12. února 2019 Afri, být tebou vyzkouším to prvně a pak objednavej ,ono ti to třeba bude stačit
African Odesláno 12. února 2019 Nahlásit Odesláno 12. února 2019 Afri, být tebou vyzkouším to prvně a pak objednavej ,ono ti to třeba bude stačitPřesně, moje řeč, ale to vybírání mě baví :-)
spineshank Odesláno 12. února 2019 Nahlásit Odesláno 12. února 2019 Přesně, moje řeč, ale to vybírání mě baví :-)tak o tom žádná ,je to jak vybírat kolo nebo hodinky,proste další drahá hračka .. D
lazy Odesláno 12. února 2019 Nahlásit Odesláno 12. února 2019 Stalo se to tu mým oblíbeným a sledovaným vláknem :-) Vrátilo mne to do doby, kdy jsem jel 200 km vyzkoušet poslechem rozdíl mezi starými Quadral bednami (z druhé ruky osobně dovezeno z Frankfurtu) a naleštěnými Aurum Cantus. Tahali jsme ty těžký mrchy po schodech, z auta a zpět, to samý 2x doma atd.. Leštěnky to tenkrát prohrály, což je nakonec jedno, ale naše nasazení bylo enormní. Hodinky jsou dobrý, vezmeš do kapsy troje, zajedeš pokecat do hospody a pohoda. Pokusy s hifi jsou pakárna.
Frostie Odesláno 12. února 2019 Nahlásit Odesláno 12. února 2019 Spine, co je to ta síťová pračka?Mám pocit, že potřebuješ minimálně tohle: http://accuphase.com/model/ps-1230.html, bratru za 12.000 éček A kabely musí mít růžovou bužírku, černá a bílá zkresluje signál, woe...
odjinud Odesláno 12. února 2019 Nahlásit Odesláno 12. února 2019 Tvl, zelený fix... tuhle pakárnu jsem taky před 20 lety někde četl, mám úplný děžaví. :-)) Jinak zaručených rad je spousta, např. u kabelů je potřeba zohlednit tok signálu (na kabelu jsou malý šipky), tj. od zesíku k bednám. Samo to hraje i naopak, ale hůř...:-)
African Odesláno 13. února 2019 Nahlásit Odesláno 13. února 2019 Afri, být tebou vyzkouším to prvně a pak objednavej ,ono ti to třeba bude stačitNení nad vlastní poslech, každý to máme jinak a u mě dnes vyhrála Yamaha 602, pěkně hraje a pro mé ucho příjemnější než NAD 328. Takový pěkně hutný plný zvuk, i to ovládání celé takové příjemnější, myslím že za ty prachy není co řešit a ještě navíc bych to nebyl já kdybych neukecal pořádnou slevu. Prodavač říká, že si každý přijede nadšený pro NAD, poslechne si to a odveze Yamahu :-) NADA doporučují ale mám si prý připlatit a to dost. Hm, má to cenu ještě hrotit? Asi ne, objednám a začne to pěkně dunit :-)
wawrik Odesláno 13. února 2019 Nahlásit Odesláno 13. února 2019 Na ktorý NAD konkrétne by si si mal priplatiť?
Duke650 Odesláno 13. února 2019 Nahlásit Odesláno 13. února 2019 Afri pokud se pod označením Yamaha 602 skrývá totohttps://www.hifi-voice.com/testy-a-recenze/zesilovace-integrovane/286-yamaha-r-n602tak si do mobilu nebo na tablet stáhni Yamaha MusicCastUmožní ti ovládat streamovací funkce včetně internetových rádií Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se