Hasňa Odesláno 5. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2019 (upraveno) Zase Nautilus, ale tentokrát už bez čísla? Upraveno 5. prosince 2019 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 5. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2019 To ne, to bych si koupil jiné Nautilus, se ctyrmistnym číslem Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 5. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2019 že by 800 D3? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 5. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2019 To ne, to bych si koupil jiné Nautilus, se ctyrmistnym číslem Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 5. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2019 800 D3 možná někdy, ale zatím nekradu ani nedostávám dotace Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 5. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2019 800 D3 možná někdy, ale zatím nekradu ani nedostávám dotace Sent from my iPhone using TapatalkSi tajemný jak Afričan :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 5. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2019 Dobře to Andrew dělá - když nevíme co má, tak mu to nemůžeme pomlouvat ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 5. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2019 Myslíš že je Andrew opravdu takový posera? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 5. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2019 Andrew je v pohodě, ale my jsem hajzlíci \:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 5. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2019 S tím můžu pouze a jen souhlasit :-) Teď tak nějak přemýšlím, že vlastně na Creek se už tak týden, možná dva jenom práší. Práce, rodina, vánoce, natrhlý ucho, vyhozený prachy :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 5. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2019 No napovím Vám, 802 se mi do současného prostoru nevejdou a D3 za 220 z druhé ruky budou až příště Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepaa Odesláno 10. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2019 Gryphon Diablo 250JO / NE ?https://elektro.bazos.cz/inzerat/112588166/zesilovac-gryphon-diablo-250.php Nebo raději Bryston 14B ? Nebo snad SROLL Lyric/Rhythm ? B&W 804/803 (S) nebo Revel F208 jako parťáci? Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 10. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2019 Zkus mrknout na Benchmark AHB2. Měl by to být totálně transparentní koncák, který si poradí i s nejdivočejší impedanční křivkou reprosoustavy. Navíc v kompaktním provedení a s rozumnou spotřebou energie. Co víc si přát...a dal by se sehant za podobné peníze jako ten gryphon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepaa Odesláno 10. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2019 (upraveno) Zajímavé https://www.audiosciencereview.com/forum/index.php?threads/review-and-measurements-of-benchmark-ahb2-amp.7628/ Sent from my iPhone using Tapatalk Upraveno 10. prosince 2019 uživatelem pepaa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 10. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2019 Promiň nevšim jsem si že ten gryphon je integrovaný zesilovač Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 10. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2019 Zajímavé https://www.audiosciencereview.com/forum/index.php?threads/review-and-measurements-of-benchmark-ahb2-amp.7628/ Sent from my iPhone using TapatalkMasakr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 13. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2019 Chřipka dokáže být i velmi pozitivní v tom, že si člověk vyřeší milion věcí ke kterým by se zdraví vůbec nedostal a k tomu patří i vyhnání pavouků z hifi :-) Aj ten Jarre, to je kouzelník, jel bych na něj znovu hned na divocha, neuvěřitelný zvuk... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 13. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2019 Jj když jsem dva měsíce marodil, mělo to několik vedlejších účinků:- naposlouchal jsem desítky hodin muziky, na kterou předtím doma nebyl čas nebo nálada - zamiloval jsem si Snarky Puppy, bomba- uštval jsem jezevčíka, jednoho dne chudák vypustil duši, taxem konečně koupil toho stěračovýho rotvajlera od stejného chovatele- překalibroval jsem Lyngdorfa, jak jen mu Instant říká ... henten oný geret?- pořídil jsem další sluchátka, abych k planárům a tlakovým měničům měl i něco klasického :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beladona Odesláno 13. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2019 Ahoj,chystám se koupit stereo receiver rozpočet cca 15000,-. Vybírám mezi Pioneer sx s30dab , Denon DRA 800H či Onkyo TX 8270Nemám výrazného favorita pro Pioneer mluví cena a slim rozměr, ale nemohu na něj ale nalézt více recenzí. Denon se mi líbí vizuálně asi nejvíce a je nejnovější. Onkyo, člověk nešlápne vedle. Důraz by měl být více na kvalitu poslechu hudby (v rámci kategorie). Podmínka stereo receiveru při srovnatelné výbavě byla konektivita HDMI podobně jako u AV receiverů, proto je volba poměrně omezena.Nějaké výrazné pro a proti? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 13. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2019 Co přidat do srovnání ještě Marantz NR1200? Jinak impulsivně z Tebou navrhovaných bych šel do Denonu. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se