Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tímto se ta kravina vysvětluje:

When asked during an interview about the concept for the song, Jean-Luc De Meyer replied, "I had the chance to work in an insurance company before, and I worked in the department of human resources and I saw the way that this company was trying to hire people. It was very polite and very nice with men in suits, but at the same time it was very cut-throat. I wanted to make a parallel between tribal warfare and these activities. The song means both of these activities."

Když už Headhunters, tak takto:

https://www.youtube.com/watch?v=XS4Vqzd_xgY

Pozor, ten kopák fakt kope!

Odesláno

Ty jsi si ten masakr pořídil do paneláku? Bůh s tvými sousedy :-) Rád bych jezevce samozřejmě zkusil k porovnání na svých repro, má podobnou sílu myslím, Creek 55 Wattů do 8 Ohm (85 Wattů do 4 Ohm). Už jsem černokněžníka párkrát také zkusil zahřát, moc se mi líbí že hraje stejně dobře i s volume úplně do prava, ale v obýváku upřímně vydržím tak deset minut. A to jsem se těch 55 wattů bál že to bude slabé :-)

Já bydlím taky v paneláku :punk:

Odesláno

Ahoj, jelikož se v tomto moc nevyznám, prosím o radu. U operátora mám bonusové body a musím je nějak vyčerpat, zúžil jsem výběr na tyto 2 reproduktory:

Bose SoundTouch 10 (https://www.alza.cz/bose-soundtouch-10-bily-d3756602.htm)

Bose SoundTouch 20 (https://www.alza.cz/bose-soundtouch-20-iii-bily-d3756594.htm) + 5k doplatek

Použití je hlavně pro stream písniček ze Spotify v místnosti cca 25m2.

Otázka je, jestli poznám zásadní rozdíl v kvalitě zvuku, jestli se tedy vyplatí připlácet za SoundTouch 20.

Díky za rady :)

Odesláno

Tak co, zkusíme to nějak rozjet?

Ty + já +. kolega + MichalR + eskimak = 5ks

Jasny .... odpoledne ti poslu indicie pokud budes teda tata
Odesláno

Jasny .... odpoledne ti poslu indicie pokud budes teda tata

Jestli to nebude jak v tom vtipu ?tak pojď táto a vykuř mámu?, tak beru

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Já když jsem dovezl Yamahu před lety do paneláku, tak se mnou přestali mluvit sousedi a nakonec mě chtělo družstvo odebrat byt :lol2: Takže volume na pět let doleva a byl jsem z toho úplně psychicky na dně.....

Odesláno (upraveno)

Tak já nebydlím v klasickým paneláku, ale i původním záměrem bylo, obohatit mé vždy ohleduplné sousedy o trochu kvalitní reprodukované hudby.

Upraveno uživatelem Andrew
Odesláno

:clap: Samozřejmě každého věc, já zůstat v paneláku tak bych to asi řešil jinak a určitě ne sloupama.  Ale jo, aspoň máte trochu toho dobrodružství, já když si dnes vzpomenu na ty moje vykulený sousedy....basák na rozpůleném tenisáku, tlustý koberce, peřiny přitlouklý na stěnu a furt na mě bouchali....... :lol2:

Odesláno

No ty vole... NAD byl dnes naložen na rozvozový vůz, aby jej vrátili zpátky prodejci :(

To je den, blbý je, že prodejce má sice asi 180 hodnocení (veskrze pozitivní, i když pár nespokojených se taky najde), ale nepatří mezi komunikačně zdatné prodejce (trochu na mne sere), otevřel jsem case (ale platba nešla přes PP) a dožaduji se informací... snad to nebude mít špatný konec :(

Odesláno

No ty vole... NAD byl dnes naložen na rozvozový vůz, aby jej vrátili zpátky prodejci :(

To je den, blbý je, že prodejce má sice asi 180 hodnocení (veskrze pozitivní, i když pár nespokojených se taky najde), ale nepatří mezi komunikačně zdatné prodejce (trochu na mne sere), otevřel jsem case (ale platba nešla přes PP) a dožaduji se informací... snad to nebude mít špatný konec :(

Možná to na tebe tak působí, ale dnešní hovor s pánem proběhl nakonec v nadstandardní kvalitě a ještě se omlouval za pitomce z DHL, kteří při rozvozu postupovali trochu retrográdně...

Odesláno

Možná to na tebe tak působí, ale dnešní hovor s pánem proběhl nakonec v nadstandardní kvalitě a ještě se omlouval za pitomce z DHL, kteří při rozvozu postupovali trochu retrográdně...

Máš absolutní pravdu, holt zvítězil můj pesimismus. Bylo mi jasné, že chyba je na straně dopravce, nicméně jsem podlehl panice, kdy vyjma eBay a zaplacené částce na účet nemám v ruce nic, být to přes PP, nebojím se ničeho, takto jsem se lekl, že budu v cizí zemi hledat právní oporu jak z dotyčného věc/peníze vymoct. Byla to (doufám) blbost a jsem rád, že nalezený kontakt zafungoval... těším se tedy dál, i když už by to tu mohlo být :)

Odesláno

Máš absolutní pravdu, holt zvítězil můj pesimismus. Bylo mi jasné, že chyba je na straně dopravce, nicméně jsem podlehl panice, kdy vyjma eBay a zaplacené částce na účet nemám v ruce nic, být to přes PP, nebojím se ničeho, takto jsem se lekl, že budu v cizí zemi hledat právní oporu jak z dotyčného věc/peníze vymoct. Byla to (doufám) blbost a jsem rád, že nalezený kontakt zafungoval... těším se tedy dál, i když už by to tu mohlo být :)

Snad pán splní, co slíbil a ty budeš mít brzy možnost se radovat z HiFi

Odesláno

:clap: Samozřejmě každého věc, já zůstat v paneláku tak bych to asi řešil jinak a určitě ne sloupama.  Ale jo, aspoň máte trochu toho dobrodružství, já když si dnes vzpomenu na ty moje vykulený sousedy....basák na rozpůleném tenisáku, tlustý koberce, peřiny přitlouklý na stěnu a furt na mě bouchali....... :lol2:

Sousedy je třeba převychovat. Ode mne dostávají pravidelnou dávku metalových emocí.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...