Přejít na obsah

AV receiver a repro - prosím o radu

Doporučené příspěvky

Přesně, ale nesmí pod tebou bydlet ještě šílenější soused pan Černý, který ti nahází pod tvoji milovanou škodu 105 hřebíky a dá ti lísteček za okno, opět jsem se nevyspal kvůli Vaši hlasité hudbě :punk: To ti byla prča, já ti tenkrát jel do práce a všiml jsem si po cestě že to nějak divně jede a kola na půl vypuštěný, tak jsem to rychle otočil a frčel do pneuservisu, jo ale zapomněl jsem že mám brát ještě benzín ráno a v tej nejhorší křižovce mi došel. Tak jsem tam stal uprostřed, za chvíli tam byli policajti a prý že co tam blbnu? Říkám, že jsem píchnul, koukali a prej proč blokuji celou křižovatku, proč nezajedu dvacet metrů za ní ke straně? Říkam, došel mi benzín  :lol2: Policajt nevěřil co že jsem to za exota.....

Upraveno uživatelem African
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kluci, telefon, no a na druhém konci Kukura-san osobně...tak jsme pokecali, a Kukura říká, hele ten Blu ray šestistovka si bez problému poradí také s hudbou ve vysoké kvalitě na SACD (Super Audio Compact Disc). Říkám dobrý kamaráde, tak mi ho pošli, už je na cestě a k tomu první SACD :-) Se že mě asi zblázníte....Ty vole, to cédéčko litr :_(

post-364-0-26733200-1552476187_thumb.jpg

post-364-0-60071900-1552476192_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Kluci, telefon, no a na druhém konci Kukura-san osobně...tak jsme pokecali, a Kukura říká, hele ten Blu ray šestistovka si bez problému poradí také s hudbou ve vysoké kvalitě na SACD (Super Audio Compact Disc). Říkám dobrý kamaráde, tak mi ho pošli, už je na cestě a k tomu první SACD :-) Se že mě asi zblázníte....Ty vole, to cédéčko litr :_(

sem se v těch tvejch přístrojích nějak ztratil .... nacos kupoval teda ten Nad ? ....nebo už ho nemáš ? 

Odkaz ke komentáři

sem se v těch tvejch přístrojích nějak ztratil .... nacos kupoval teda ten Nad ? ....nebo už ho nemáš ?

Zjišťuji že z hifi to je jako z hodinkama, pravděpodobně ho již brzy uvidíš za tašku hrušek v ostatním prodeji :-) Leda že by hrál lépe než Yamaha cédéčka, protože tu budu mít hlavně kvůli filmům, SACD si myslím že nepropadnu....aspoň doufám :-)

Upraveno uživatelem African
Odkaz ke komentáři

Zjišťuji že z hifi to je jako z hodinkama, pravděpodobně ho již brzy uvidíš za tašku hrušek v ostatním prodeji :-) Leda že by hrál lépe než Yamaha cédéčka, protože tu budu mít hlavně kvůli filmům, SACD si myslím že nepropadnu....aspoň doufám :-)

TVL  :lol2:

*afri ještě pořádný kabely ...propojovací...nakup....jinak to stojí za prt 

Upraveno uživatelem YPO
Odkaz ke komentáři

TVL :lol2:

*afri ještě pořádný kabely ...propojovací...nakup....jinak to stojí za prt

:-) všechno je doma, nedávno přišla nová optika, ale upřímně žádná mnou očekávaná změna oproti deset let starému kabelu, zklamání. No ale je hezčí a to se taky počítá...:-) Ty už máš taky optickej, nebo cinche? Jinak to mám z blueray, NADA mám přes cinche, ten zvuk je pro mé ucho příjemnější než z optiky, takže vlastně kabel bude asi taky na prodej, mucheche :-)

https://lepsizvuk.cz/product/418-oehlbach-hyper-profi-opto-1-m

Odkaz ke komentáři

Tady toho fešáka, ca mám tak měsíc. Hraje úplně nádherně, o 100% lepší než Samsung Blu ray ke kterému jsem ho koupil. No, uvidíme jak se postaví Yamaze...

Parafrázuji otázku Andrewa - jaké Yamaze? Máš něco dalšího na cestě?  :lol2:

Odkaz ke komentáři

tohle je aktualne nejzajimavejsi vlakno :)

.. jaky ze k tomu mas bedny, afri? to mi nejak uniklo.. jinak to nadseni, co tady funguje, je docela nakazlivy.. jeste, ze jsem chudej a nejakou sestavu typu accuphase, audioquest, iphone, focal grande utopia.. si muzu jen snít :D

Upraveno uživatelem montemar
Odkaz ke komentáři

:-) všechno je doma, nedávno přišla nová optika, ale upřímně žádná mnou očekávaná změna oproti deset let starému kabelu, zklamání. No ale je hezčí a to se taky počítá...:-) Ty už máš taky optickej, nebo cinche? Jinak to mám z blueray, NADA mám přes cinche, ten zvuk je pro mé ucho příjemnější než z optiky, takže vlastně kabel bude asi taky na prodej, mucheche :-)

https://lepsizvuk.cz/product/418-oehlbach-hyper-profi-opto-1-m

kabely kabely kabely ..... ted sem nejaky kanicky do bot dovlek ale nejde proud ...... tady je to jak uralu ..... energie dvakrat tejdne ...... kazdopadne nez to zdechlo tak mi to prislo lepsi nez tou optikou.... asi proto ze to bylo drazsi :D

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...