Duke650 Odesláno 18. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2019 Moc sa nevytesuj. Takisto si branil nakupu LP, tuneru, SACD, anten, podloziek pod kable z koze vraskavca ozrutneho... A pozri na Afriho. Moc Ti ta osveta nejde, prinajlepsom tak fifty:fifty.Jo jo, já jsem ten kazišuk :-)Ja ja, ich bin der Fickverderber :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 18. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2019 Čistota, dynamika, věřím, ze dost udělaly i Hogywire, ale já jsem vážně spokojenej parchant! Sent from my iPhone using TapatalkTeď už jen nějaký pěkný FM tuner, časem půlmetrákový gramofon aby si junior měl s čím hrát :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 18. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2019 Teď už jen nějaký pěkný FM tuner, časem půlmetrákový gramofon aby si junior měl s čím hrát :-)Private investigations - nevěřím, ze tohle dokáže zahrát jakékoli FM rádio Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 18. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2019 Čistota, dynamika, věřím, ze dost udělaly i Hogywire, ale já jsem vážně spokojenej parchant! Sent from my iPhone using TapatalkSuper a ještě mi poraď prosím tě kam si uklidil tvé dítě :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZJ Odesláno 18. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2019 Teď už jen nějaký pěkný FM tuner, časem půlmetrákový gramofon aby si junior měl s čím hrát :-) Jo,jo,já Vám to říkal ..:-)) ..ale jinak klobouk dolu před Fickem a jeho trpělivostí ...-))) ta M3 byla trefa... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 18. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2019 Super a ještě mi poraď prosím tě kam si uklidil tvé dítě :-)To je teď zase u maminky Jo,jo,já Vám to říkal ..:-)) ..ale jinak klobouk dolu před Fickem a jeho trpělivostí ...-))) ta M3 byla trefa...Bych to přirovnal CA > JSO > NAD = CRT televize > FHD LCD > 4K LED Zvyknu si, ale teď si opravdu užívám každý tón který leze z reproduktorů Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 18. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2019 . podloziek pod kable z koze vraskavca ozrutneho... .Hned jsem si vybavil slovo ?Unobtanium? :-)Moje nejoblíbenější vlákno na head-fi.org se jmenuje ?Schiit Happened: The Story of the World's Most Improbable Start-Up?, píše to Jason Stoddard, jeden ze dvou zakladatelů Schiit Audio. Mám rád jeho střízlivý pohled na ?audio jewelry? a hifi-voodoo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 18. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2019 Aha, jsem myslel že máš nějaký recept, třeba dobře od izolovaný sklep nebo tak něco :-) Je dobře že jsi spokojený, také jsem v NAD věřil, je to krásný kus železa. A co teď? Hotovo? Nebo jedeme dál? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 18. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2019 Čekám na kabely od Hogyho (propojovací cinche a napájecí kabel), musím najít někoho kdo mi do skříňky vyřízne díru na kable a reálně uvažuji o levnějším gramofonu z mého dětství (tamten mi utekl) a myslím, ze na chvilku mám padla. Chtěl jsem ještě k NADu dokoupit bratricka v podobě streameru, ale nějak jsem pochopil, ze to nebude znít lépe než ta Yamaha, tak se možná posunu k výrobě kvalitní kávy, abych mohl pořádat dychanky nad kvalitní reprodukovanou hudbou Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 18. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2019 Private investigations - nevěřím, ze tohle dokáže zahrát jakékoli FM rádio Sent from my iPhone using TapatalkPřiznání starého audiofila (ale nikomu to neříkejte, jo? )Byl jsem v prváku na výšce, když tato skladba přehodila výhybku v mém životě.Nebudu zabíhat do detailů toho rande, ale moje tehdejší přítelkyně ve zcela nevhodnou chvíli pochopila, že problémy špatného umístění reprobeden v její garsonce a evidentně rozštelovaného přítlaku na jejím gramofonu Tesla při přehrávání tohoto klenotu jsou na mém seznamu priorit o něco výše než její nové sexy prádlo a s tím související aktivity. Večer skončil z mého pohledu famózně: oba problémy vyřešeny, bedny na novém místě hrály v rámci možností velmi slušně a gramofon byl seštelovaný snad lépe než z Litovle.Z jejího pohledu skončil večer debaklem a do týdne jsme už byli od sebe :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 18. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2019 Čekám na kabely od Hogyho (propojovací cinche a napájecí kabel), musím najít někoho kdo mi do skříňky vyřízne díru na kable a reálně uvažuji o levnějším gramofonu z mého dětství (tamten mi utekl) a myslím, ze na chvilku mám padla. Chtěl jsem ještě k NADu dokoupit bratricka v podobě streameru, ale nějak jsem pochopil, ze to nebude znít lépe než ta Yamaha, tak se možná posunu k výrobě kvalitní kávy, abych mohl pořádat dychanky nad kvalitní reprodukovanou hudbou Sent from my iPhone using Tapatalkmáš vyzkoušené přehrávání hi-res z NAS přes WXAD? Možná máš nějaká alba Dire Straits ve formátu 24 bit/88,2kHz... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 18. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2019 Přiznání starého audiofila (ale nikomu to neříkejte, jo? )Byl jsem v prváku na výšce, když tato skladba přehodila výhybku v mém životě.Nebudu zabíhat do detailů toho rande, ale moje tehdejší přítelkyně ve zcela nevhodnou chvíli pochopila, že problémy špatného umístění reprobeden v její garsonce a evidentně rozštelovaného přítlaku na jejím gramofonu Tesla při přehrávání tohoto klenotu jsou na mém seznamu priorit o něco výše než její nové sexy prádlo a s tím související aktivity.Večer skončil z mého pohledu famózně: oba problémy vyřešeny, bedny na novém místě hrály v rámci možností velmi slušně a gramofon byl seštelovaný snad lépe než z Litovle.Z jejího pohledu skončil večer debaklem a do týdne jsme už byli od sebe :-)))Tak nutno ovšem dodat, že taková si ani v nejmenším nezaslouží s tebou trávit čas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 18. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2019 Mám tady i nějaký LP RIP ve 192 khz a Love Over Gold mám v 96 khz 1,3 TB se zatím stahuje, asi tam budou podobné věci, musím to zkontrolovat Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 18. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2019 . Chtěl jsem ještě k NADu dokoupit bratricka v podobě streameru Sent from my iPhone using TapatalkNAD M50 by ti krááásně zapadl do sestavy:https://www.ebay.co.uk/itm/NAD-M50-Streamer-CD-Player-Roon-MQA-BluOS-USB-playback-Internet-Radio/173821255062?hash=item28788ddd96:g:cXcAAOSwC8ZcfTyLhttps://www.stereophile.com/content/nad-masters-series-m50-digital-music-player-amp-m52-digital-music-vault Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 18. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2019 (upraveno) NAD M50 by ti krááásně zapadl do sestavy:https://www.ebay.co.uk/itm/NAD-M50-Streamer-CD-Player-Roon-MQA-BluOS-USB-playback-Internet-Radio/173821255062?hash=item28788ddd96:g:cXcAAOSwC8ZcfTyLhttps://www.stereophile.com/content/nad-masters-series-m50-digital-music-player-amp-m52-digital-music-vaultJá o něm ku*va vím!!! Ale jsi mi ho rozmlouval... ze to nebude o moc lepší (zda-li) než WXAD Sent from my iPhone using Tapatalk Upraveno 18. března 2019 uživatelem Andrew Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 18. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2019 NAD M50 by ti krááásně zapadl do sestavy:https://www.ebay.co.uk/itm/NAD-M50-Streamer-CD-Player-Roon-MQA-BluOS-USB-playback-Internet-Radio/173821255062?hash=item28788ddd96:g:cXcAAOSwC8ZcfTyLhttps://www.stereophile.com/content/nad-masters-series-m50-digital-music-player-amp-m52-digital-music-vaultAle toto je naozaj dobry tip! Andrew, uz je na ceste? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 18. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2019 (upraveno) Tak nutno ovšem dodat, že taková si ani v nejmenším nezaslouží s tebou trávit čas.Ano, čas ukázal, že chtěla rychle otěhotnět - do půl roku čekala dítě se spolužákem. Nebýt v té osudové chvíli kombinace super muzika a šitová aparatura, nebyl bych tady s vámi :-) Upraveno 18. března 2019 uživatelem Duke650 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 18. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2019 Já o něm ku*va vím!!! Ale jsi mi ho rozmlouval... ze to nebude o moc lepší (zda-li) než WXADSent from my iPhone using TapatalkOsobně bych volil separátní multibitový DAC Schiit Bifrost, ale když už máš tu emtrojku a víš, že NAD umí famózní poměr cena/performance (a u secondhand železa je to ještě lepší), tak proč si neudělat vánoce v březnu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 18. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2019 Protože už jsem minimálně jedny Vánoce měl... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 19. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2019 Ti dva NADi chcou vyloženě k sobě. Moc těch M50 na prodej nebude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se