warann Odesláno 5. března 2017 Nahlásit Odesláno 5. března 2017 (upraveno) Nejde přímo o konkrétní logo, ale zřejmě bych nemohl nosit cokoli s nápisem v azbuce. Což ale stejně nehrozí, takže je to fuk. Upraveno 5. března 2017 uživatelem warann
Jirka19 Odesláno 5. března 2017 Nahlásit Odesláno 5. března 2017 Nejde přímo o konkrétní logo, ale zřejmě bych nemohl nosit cokoli s nápisem v azbuce. Což ale stejně nehrozí, takže je to fuk. To mě se to zase líbí, když se teda jedná o ruský hodinky - konkrétně teda Amphibie. Když je to ruský, tak na to azbuka patří:-)
01axel01 Odesláno 17. března 2017 Nahlásit Odesláno 17. března 2017 Alpha, to je fakt katastrofa. Desing hodinek mají dobry ale to logo to pohřbí
Exiztence Odesláno 20. března 2017 Nahlásit Odesláno 20. března 2017 Alpha, to je fakt katastrofa. Desing hodinek mají dobry ale to logo to pohřbíDesign?
stosi Odesláno 20. března 2017 Nahlásit Odesláno 20. března 2017 Orient - prostě to na mě působí pouťově,Laco - nějak mi to nesedí celým tím stylem,Ward - to nové logo, umisťované na 09:00 (event. 03:00), je pro mě jako pěst na oko.
rustin Odesláno 23. června 2017 Nahlásit Odesláno 23. června 2017 Akurat som jedny videl v predajnej sekcii, takze pridam sem.Zeno Watch Basel: nesedi mi logo a celkovo ani ich produkcia.
leebauer Odesláno 23. června 2017 Nahlásit Odesláno 23. června 2017 (upraveno) Nemůžu říct, že loga některých výrobců by mi na cifernících nějak zvlášť vadila. Na co si ale nějak pořád nemůžu zvyknout, jsou fotografie hodinek na zarostlých (rozuměj chlupatých) zápěstích jejich majitelů... Když na mě ta chlupatá pazoura vykoukne přes celý displej noťasu (a to mám jen 17"), dycky se v první chvíli leknu a chce se mi utéct... A abych jen suše nekritizoval, navrhuji tímto následující varianty řešení problému:1. zakázat vkládaní dalších takových fotografií a důsledně vymazat všechny na tomto fóru se již nacházející, nebo2. nařídit všem členům tohoto fóra depilaci LHK (leváci případně PHK) nejlépe až po loket a její udržování v přiměřených intervalech.Návrh označený č. 2 by se současně mohl stát vzájemným poznávacím znamením členů tohoto fóra při setkání na veřejnosti.Děkuji za pozornost! Přesně tak. Jako náruživí kolisti co se poznaj že maj vyhrnutou jednu nohavici. U košil s dlouhým bych taky navrhoval odstranit po loket rukáv nosící časomíru.Otázka trestů a postihů za nedodržování nařízení by pak mohla být dalším povinným vláknem. Upraveno 23. června 2017 uživatelem leebauer
leebauer Odesláno 23. června 2017 Nahlásit Odesláno 23. června 2017 (upraveno) Jinak vážněji. Děsně mě z nějakého neznámého důvodu překáží TAG nad jinak libovím HEUER. Na tuhle změnu si asi čtvrt století nemohu zvyknout. Jinak jejich produkci miluju. Upraveno 23. června 2017 uživatelem leebauer
Roman-ZA Odesláno 31. května 2018 Nahlásit Odesláno 31. května 2018 Ja zase nekupim Union glashutte,pokial maju cez pol cifernika UNION - co je poisťovňa na slovensku a tak to potom vyzera ako reklamny predmet... :-/ jj, mam cest pre nu pracovat
Roman-ZA Odesláno 31. května 2018 Nahlásit Odesláno 31. května 2018 (upraveno) Gerlach - fakt takhle někdo může pojmenovat hodinky? Zní to jako koncentrační tábor. ono to nie je ani Gerlach, ako G. Gerlach = Gustav Gerlach, meno polskeho inovatora - http://gerlach.org.pl/our_patron.htmljo a Gerlach je nazov najvyssieho stitu v Tatrach Upraveno 31. května 2018 uživatelem Roman-ZA
Dwouk Odesláno 31. května 2018 Nahlásit Odesláno 31. května 2018 Subjektivní názor:Nejlepší loga - Omega, Zenith, TudorNejhorší loga - IWC, Orient
Dreak Odesláno 31. května 2018 Nahlásit Odesláno 31. května 2018 Nějak nerozumím tomu, co ti vadí na logu IWC, tři písmena případě ten rukopis
leebauer Odesláno 31. května 2018 Nahlásit Odesláno 31. května 2018 No koukám na svůj skoro rok starý příspěvek a zjišťuji že hrubky jsem dělal vždycky. Moje "liboví" je prostě libový!!!Jinak, - zrovna ta produkce Gerlachu se mi docela líbí.A k věci. Nelíbí se mi většinou mimostředná loga.Ale vyjímka potvrzuje pravidlo, a Ward je toho zrovna příkladem.A jinak - loga připomínající kosočtverec si na ruku taky dávat nechci.Z toho důvodu nemusím zrovna Renault.I když je to auto a né hodinky.
azeppelin Odesláno 3. června 2018 Nahlásit Odesláno 3. června 2018 (upraveno) Mno nevím. Výjimky existují, ale... zrovna Ward, který měl prve nevkusně slavnostní patkové a nyní špatně prostrkané helvetikoidní logo. Příklad hodinek, které bych si bez toho nápisu hned koupil (nové Tridenty). Upraveno 3. června 2018 uživatelem azeppelin
Dwouk Odesláno 4. června 2018 Nahlásit Odesláno 4. června 2018 No hezky to řekl Mergl. Sice se mu líbí hodinky samotné (stejně jako mě) ale ... stupidní název (laiky v mém okolí hojně zkracované na WC) a nezajímavým významem zkratky (International Watch Company - podle mě uplně blbý a nezajímavý název). Neřekl bych to lépe. Nějak nerozumím tomu, co ti vadí na logu IWC, tři písmena případě ten rukopis Mně osobně se vůbec nelíbí loga a vůbec názvy výrobců zkratkami. Např. MPM, a to nejen v oblasti hodinek ale všeobecně firmy jako např. OMV, OVB, TQM... výjimkou je IWC, kde přes i ten stupidní název (laiky v mém okolí hojně zkracované na WC) a nezajímavým významem zkratky (International Watch Company - podle mě uplně blbý a nezajímavý název) mám k těmto hodinkám slabost a obdivuju sousedův Big Pilot a Portugieser, protože to je jediné co se svým omezeným studentským rozpočtem zmůžu. Ke hnusným mega obrázkům, k tomu ještě barevným, jako byly třeba na starých Wenger Sea Force se nebudu vyjadřovat.Dále logo které je vlastně jen nápis, např. Prim, Seiko... mi přijdou sice nudné, ale zato mě ani neurazí. Nejkrásnější mi přijde logo, symbol, který si hned zapamatuji. Takový Rolex jsem hned poznal ještě před začátkem mého chronomagorství nejkrásnější symboly: Omega, Tudor, Rolex, Breitling (ovšem ne grc jako je Invicta, napodobenina Béček) a Longines. Slovo závěrem: Pokud přijde na hodinky, musí být naprosto dokonalé. Jestli se mi na nich jen jeden malý detail nelíbí, nemám chuť je nosit. Takže jo, záleží mi na všem. Jsem perfekcionista.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se