Přejít na obsah

Biatec Watches

Doporučené příspěvky

Pokud si neděláš srandu, jsi neinformovaný a neznáš v cizině nejvíc oceňovaného českého malíře, tak tedy: http://www.prokop-broz.cz/limitovana-serie/frantisek-kupka-salon-d-automne-paris-1912.html

Nedelam si srandu. Dakujem za objasnenie.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja taky neznam zadnyho slovenskyho malire.

Stale zije Frank Jalsovsky. Po svete celkom znamy, na Slovensku menej. Je jeden z troch najuznavanejsich zijucich grafikov v celosvetovom meradle. Tvori technikami starych majstrov, ktore sa pouzivaju dnes uz len vynimocne.
Odkaz ke komentáři

...... a to jsem si myslel, že co se jízlivého humoru týče, jsem v těsném závěsu za Zmizíkem. Ještě by mne  možná mohl atakovat Frantík v životní formě. Vidím však, že člověk nalezne mistra i poměrně nečekaně ...... Instant 100 bodů :-)

Ja uz to moc nepraktizujem, malokto ma zmysel/pochopenie pre taky humor. Ale niekedy sa proste neda odolat.

Zmizik je talent od boha, na to bacha..

Odkaz ke komentáři

Neviete ktory rok a do ktoreho talentu sa hlasil? Chcem si ho vygooglit v archive, ale nespominam si na rok, ked sa to tu riesilo. Dik

P.s. Na slovenske hodinky sa tesim. Urcite si ich nekupim, lebo som chudobny. Mozno casom ked urobia lowcost edition. Pripadne vo vypredaji. ;

Odkaz ke komentáři

:D buď má Ivan neuvěřiteln? sofistikovaný smysl pro humor, nebo si tu musí občas připadat jak Karkulienka v temnom lese.

Ostanme radsej pri tom prvom variante. Aj ked som dospely, sam v noci v temnom lese sa...no, troska aj bojim. A naviac si myslim ze moje oftopik plky uz prils degradovali toto vlakno venovane ambicioznej aktivite tak tu radsej stichnem.

:)

Odkaz ke komentáři

Dnes som bol vo Zvolene a stretol sa s oboma panmi stojacimi za znackou Biatec. (p. Kozara poznam uz cca 2 roky cez Toptime). Naozaj projektom ziju, veria mu. Bolo citit nadsenie z toho, ze sa im podarilo dotiahnut to cele takto daleko. Za mna osobne mozem povedat len jedno - klobuk dole pred nimi. Je mi luto, ze sa debata tuto zvrhla z konstruktivnych pripomienok uplne zlym smerom...

Pani mi ochotne ukazali prototypy vsetkych modelov co mali, strojceky Eterna, finalny typ puzdra pre Corsair a tiez finalne ciferniky pre Corsair. Hodinky su naozaj na vysokej urovni spracovania (prototypy mali este niektore nedokonalosti napr. dlhsie rucicky ako budu vo final verzii). Ci puzdro, cifernik alebo zdobenie strojceka, vsetko sa mi pacilo. Velkost 40 mm je na moju ruku perfektna (mam cca 17,5 cm obvod). Urobil som par foto mobilom.

post-12146-1486069172,53.jpgpost-12146-1486069182,02.jpgpost-12146-1486069189,58.jpgpost-12146-1486069199,54.jpgpost-12146-1486069207,33.jpgpost-12146-1486069214,12.jpgpost-12146-1486069220,6.jpg

Odkaz ke komentáři

pekné :rolleyes: fakt asi by to chcelo vidieť naživo..., držím palce (a už má Toptime aj kamennú predajňu alebo kde je to k videniu ?)

Nie je to predajna v pravom slova zmysle. Skor velmi slusne kancelarske priestory. V centre Zvolena, budova na ulici J. Kozaceka 13. Prve poschodie. Staci zavolat p. Kozarovi dopredu.
Odkaz ke komentáři

Paráda !

Nazivo su samozrejme ovela lepsie, ako na tych mojich rychlocvakoch. A co sa tyka Corsairu - tie, co mam na ruke este nemaju final cifernik. Tie som tiez videl a su perfektne. Uplne leskly podklad, ktory da vyniknut plastickym cislam. Tym padom dostane ovela vacsiu hlbku, ako na fotke.
Odkaz ke komentáři

Hodinky krásné, mně se líbí nejvíc Majestic 02, ale za 1475 ? https://www.chrono24.cz/search/index.htm?dosearch=true&manufacturerIds=185&maxAgeInDays=0&pageSize=30&priceFrom=1020&priceTo=1600&redirectToSearchIndex=true&sortorder=1&usedOrNew=new

resp. 1600 ? https://www.chrono24.cz/search/index.htm?dosearch=true&manufacturerIds=185&maxAgeInDays=0&pageSize=30&priceFrom=1470&priceTo=1600&redirectToSearchIndex=true&sortorder=1&usedOrNew=new mám Nomos Glashutte s in-housem. 

Kolik činí cena té mince? To se asi nedovíme, protože Peter se urazil.

Jinak chlapy také obdivuji, i když samozřejmě dělají chyby, web by chtěl předělat atd. :-)

Upraveno uživatelem zbuddy
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...