Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 302
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Me za posledni dobu (kromě Tudor Pelagos, po kterých chvili silham, a Rolex Submariner, který bych jednou chtel jako splnění svých hodinkarskych tužeb) zaujaly dvoje hodinky. Mozna se Ti vlezou do výběru.

2) Rado D - Star 200 v modrý: Fakt pěkný hodinky, jsem linej hledat cenu, ale podle mne tam nekde budou.

1) Steinhart Ocean 1 Vintage Dual Time Premium: FAKT ROZKOŠNEJ KOUSEK, a rozkosnej píšu protoze me lepsi vyraz nenapadá, tak at jsem klidně za bukvici.

https://www.steinhartwatches.de/de/taucheruhren/gmt-ocean-1-black-573.html

S meshem podle mne absolutne bez konkurence. Za frajera vždy a vsude. Viz zde:

http://forums.watchuseek.com/f29/fsot-steinhart-ocean-vintage-dual-time-2512266.html

Vnitřnosti: Soprod A10 24h TOP

Nevyznám se v tom, jestli je to horší / lepší než třeba tradiční ETA, ale pokud to tady někoho (ideálně Tebe) zaujme, najde si, jestli to za to stojí.

Fakt se mi dlouho žádný hodinky tak nelíbily, ale jedny Štajny uz mám a mám taky svý plány !!!!

Odesláno

Se Soprodem byly trable s kvalitou v 500 titanovkach. Nevim, jestli to plati i pro tuhle verzi s gmt nastavbou. Dalsi vec je, ze ty Steiny jsou uz 42mm a v realu jsou fakt velke diky L2L. Myslim, ze puvodni pozasavek byl max 41mm. Jinak ale vypadaji pekne, to zas jo.

Odesláno

To je fakt, původní požadavek byl 41mm, to jsem mimo. Zkusim neco jiného - nejsem Seikař, nikdy jsem je nemel, ale jak uz jsem asi lehce v letech, dokazu ocenit tu jednoduchost a spolehlivost (tvrdí to uživatele na netu). Pepyczku, Ty jsi - vidim, nějaká Seika měl. Tak obecně víš sam nejlépe. Zkusil bych zahrnout do výběru SARB 033 - mne přijdou fakt klasicky krasny. 38mm, 10 BAR, safír, hack, jako bonus průhlednej zadek. Deset táců. V Evropě se snad vůbec neprodavaj, ale pokud zaujmou, cesta se vždy najde. Seikaři budou vědět.

Recenze zde:

http://www.nosime-hodinky.cz/seiko-sarb033-luxus-skoro-za-hubicku/

Odesláno

Bobane, o těch SARBech vím, za tu cenu to jsou bezkonkureční hodinky, nicméně bych se chtěl dostat někam výš a kolem mého cenového limitu o žádném modelu od Seika nevím...:-/

Návštěvník YPO
Odesláno

pepýčku v dobrotě ti říkám kup si Ball .... založíme vlákno v sekci ŠVÝCARSKÉ hodinky a budem mastrubovat .... potřebuju nějakýho chábra když to Toblin položil  :lol:

Odesláno

Je nacase si to priznat chlapi, 30 je na hodinky nafurt proste strasne malo, ak este maju byt nove, tak to mu zostava asi fakt len to Seiko.

Odesláno

Bojím se, ze mas mozna pravdu, Cali, ale uznám to az padnu vyčerpáním. :-) Zatím pojďme točit kolem stesti daaaal !!!! :-) Vyhrabal jsem doma katalog Watchtime 2014, je tam kde co vcetne pseudohodinek typu Georgio Armani - a je pravda, ze s tímhle finančním stropem je to trochu prekérka. ALE - vod toho tu sme chlapi, kua, abychom přišli s nějakým řešením pro mladyho kluka co chce bejt schic a holt jeste nemůže dat tolik co my, mechem vobrostlý kapitalisti bez iluzí. Takze - za me další 2 značky, co se mi z nějakýho důvodu libi. (1) Uz to tady padlo - Longines. Tuhle značku treba nosí muj šéf, a je to velvyslanec. Hydroconquesty me nejak bavi, nikdy jsem je naživo nemel na ruce, ale díval jsem se na ne kvuli me úchylce na znackove potápky. V roce 2014 je prodávali v modré (ktera me bavi) i černé, ja bych bral raději v modré, a to ve vodu velikostech - 39mm a 41mm. Cena ve vsech případech bez ohledu na barvu ci velikost 719 EUR tax free. (2) Hamilton - jejich nabídku bych si určitě prošel, viděl jsem je na dost lidech, podle mne mají zajímavý kvalitní modely v slusnejch cenách. Od nich bych asi koupil instinktivne neco jako spis do autosportu, asi kvuli Lewisi Hamiltonovi, co asi neni z rodiny, ale neva. Ceny 600 - 800 EUR. Vyloženě me bavi rada Khaki (2014) nejvíce v jedny variantě, hodne připomíná stary Speedy (1957). Chlapi, tohle dame. Lehký úkoly nas prece nebavi.

Návštěvník YPO
Odesláno

Bojím se, ze mas mozna pravdu, Cali

tak jasně, že nemá pravdu ... někomu stačej na celej život hodinky za litr, někomu za třicet, někomu za dvě kila, někomu stačej hodiny pověšený na první lampě kterou potkáš .... službu to udělá úplně stejnou a stejně to i vydrží .... jenom místní onanisti experimentujou .... když zabředneš na jakýkoli forum který se zaobírá nějakým koníčkem tak zjistíš že se třeba ryba nedá chytit na klacek, provázek a zahnutej hřebík nýbrž potřebuješ výbavu jářku za padesát :D

Odesláno

Nevim, proc do toho davas Hamilton? Mam PE v chronu a jsou urco naporad. Je tam nejakej duvod?- strojek, ci jen tvuj pocit?

Odesláno

Nevim, proc do toho davas Hamilton? Mam PE v chronu a jsou urco naporad. Je tam nejakej duvod?- strojek, ci jen tvuj pocit?

Jde o pocit. Proste se mi libi.

Odesláno (upraveno)

Hele kup si to, co se Ti libi. Bud chces neco znamejsiho, nebo ne. Bud ty love do toho das, nebo vem neco levnejsiho. Jinak to nejde.

V zaveru nebudes spokojenej ani s kukackama za 30,40 nebo 70.

Upraveno uživatelem tano
Odesláno (upraveno)

Ty Longines HC jsem dnes viděl naživo a...no, jak to říct, nuda. Na fotkách tomu bylo přesně naopak.

Stále u mě vedou Ball Fireman Racer, model NM2088C-SJ-BKWH. Už jsem díky krtenkovi informován, kde je pořídit...

NM2088C-S2J-BKWH_web.jpg

edit: překlepy

Upraveno uživatelem pepyczek
Odesláno

Pěkný hodinky ty Bally určitě jsou. Mě za srdce nechytly. Co člověk, to tejst - a proto tady prece muzeme vést vsechny ty chytrý řeči !! :-)

Odesláno

Můj pocit. Hodinky obecně OK, ale něco jim prostě chybí. Jako spoustě jiných značek. Asi mám na hodinky obecně vyšší nároky. No, proto si asi nemůžu žádný vybrat.

Asi ano. Jsem hlavne rad, ze vis, jake naroky mam na hodinky ja :-))- nizsi nez ty. Tve zhodnoceni a duvody tedy beru v potaz, tot vse. Diky.

Odesláno

Ty Bally vůbec nejsou špatný, ale vrátím to do správnýho směru - došetři a kup si jetý SMP, protože ty jsou definitivní alespoň na dva roky, zatímco ten zbytek je definitivní maximálně na rok  :lol2:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...