boban Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Odesláno 1. května 2017 Ja tam tu podobnost vidim. Celkové tvarem, lunetou, ochranou korunky, tahem. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
villain83 Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Odesláno 1. května 2017 Uplne jiny rucky, luneta, indexy, datumovka, tvar pouzdra. Naramek podobnej v cem? Jako ze je taky kovovej?
boban Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Odesláno 1. května 2017 Ty to fakt nevidis? Psal jsem podobný, ne stejny - ano, odlišnosti tam jsou, ale koncept je stejnej, sorry - jestli je mas a jsi kvuli tomu nastvanej. Tah neřeš, ten je u obou z umělý hmoty.
villain83 Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Odesláno 1. května 2017 Ne,nemam. Jsou to oboje sportovni hodinky. Ale to je jedno, nechci se dohadovat. Kazdej to vidime jinak, no.
boban Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Odesláno 1. května 2017 Pohoda, nic ve zlým. Kdyz jsem je viděl, prvni, co me napadlo - další 'alasuby'. Ale fakt je, ze napr. moje Steinhart Ocean One black tenhle koncept propracovaly o dost dal. :-)
ragu Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Odesláno 1. května 2017 (upraveno) Moji přítelkyni třeba přijdou stejný všechny hodinky s černým cifrem. Já tam teda vidím podobnost jenom v tom, že oboje jsou hodinky s černou otočnou lunetou a černým cifrem. Sinny jsou pilotky, suby divery, oboje s vlastní historií. Upraveno 1. května 2017 uživatelem ragu
geometr Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Odesláno 1. května 2017 Já tam teda podobnost taky nevidim, jak píše villain83. A se Steinama OO se to teda porovnávat v té rádoby podobnosti nedá.
boban Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Odesláno 1. května 2017 Ted jste me trochu vykolejili, pánové.. Cejtim se jak po diskusi s manželkou, kdy celkem jasne veci dostávají cele spektrum méně jasných významů.. :-) Já to vsechno uznávám, napr. pilotky vs potapky (i kdyz proc delal Sinn vodotěsné potapky do 20 ATM kdyz to jsou pilotky?), ale koncept mi prijde stejnej - tvar, otočná luneta, korunka a její ochrana. Ale - jsem samozrejme demokrat, zvlášť pod tak těžkou palbou méně podezřívavých kolegů. :-) Jako pomocný argument přidávám, ze Sinn je německy smysl, význam - no neni to jasne potvrzení podobnosti se Suby? :-)
geometr Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Odesláno 1. května 2017 Pak jsou podobný všechny hodinky s kulatým pouzdrem z oceli na tahu s černým cifrem a otočnou lunetou.
ragu Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Odesláno 1. května 2017 A všechny telefony vychází z iPhonu. A auta z koňskýho povozu.
villain83 Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Odesláno 1. května 2017 A korunkou s ochranou alá Suby.Tobe skutecne pripada ta ochrana korunky u obou hodinek stejna?
petr_cha Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Odesláno 1. května 2017 Moji přítelkyni třeba přijdou stejný všechny hodinky s černým cifrem. Já tam teda vidím podobnost jenom v tom, že....Na to je jednoduchá odpověď, uz se to taky probiralo.... Rekni ji, ze ti jeji kabelky/boty/tricatery dziny taky prijdou vsechny stejny....... :-))
boban Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Odesláno 1. května 2017 Tobe skutecne pripada ta ochrana korunky u obou hodinek stejna?Skutečně mi prijde PODOBNÁ. Stejne jako celkovej koncept.
boban Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Odesláno 1. května 2017 Ale at jsem i provomájově pozitivní, hodím sem po case napad - jestli Te bere tenhle styl, tak proc ne tyhle: https://www.chronoshop.cz/limes-endurance/limes-endurance-neptun3 Přijdou mi zajímavý a vejdou se Ti do výběru. A nepřipomínají tolik Suby. :-) To byl fór. :-))
Maro Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Odesláno 1. května 2017 Sinny vypadají super, ala Rolex v nich úplně nevidím, ale třeba jenom nemam fantazii :-)
patprom Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Odesláno 1. května 2017 Ať je to jak chce, tyhle Sinny ti jednoznačně doporučuji. Mám je taky. Sice se mi na ruku nedostávají tak často jako Rolex, přesto je považuju za naprosto skvělé a vzhledem k jejich ceně není co řešit. Zpracování, přesnost, síla lumi atd. Jednoduše krása a kvalita za rozumnou cenu.
wizard-ov Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Odesláno 1. května 2017 Tak pravda, bije to do očí.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se