Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ja tam tu podobnost vidim. Celkové tvarem, lunetou, ochranou korunky, tahem.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Odpovědi 302
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Ty to fakt nevidis? Psal jsem podobný, ne stejny - ano, odlišnosti tam jsou, ale koncept je stejnej, sorry - jestli je mas a jsi kvuli tomu nastvanej. Tah neřeš, ten je u obou z umělý hmoty.

Odesláno

Pohoda, nic ve zlým. Kdyz jsem je viděl, prvni, co me napadlo - další 'alasuby'. Ale fakt je, ze napr. moje Steinhart Ocean One black tenhle koncept propracovaly o dost dal. :-)

Odesláno (upraveno)

Moji přítelkyni třeba přijdou stejný všechny hodinky s černým cifrem. Já tam teda vidím podobnost jenom v tom, že oboje jsou hodinky s černou otočnou lunetou a černým cifrem. Sinny jsou pilotky, suby divery, oboje s vlastní historií.

Upraveno uživatelem ragu
Odesláno

Take zadnou podobu nevidim.

Odesláno

Ted jste me trochu vykolejili, pánové.. Cejtim se jak po diskusi s manželkou, kdy celkem jasne veci dostávají cele spektrum méně jasných významů.. :-) Já to vsechno uznávám, napr. pilotky vs potapky (i kdyz proc delal Sinn vodotěsné potapky do 20 ATM kdyz to jsou pilotky?), ale koncept mi prijde stejnej - tvar, otočná luneta, korunka a její ochrana. Ale - jsem samozrejme demokrat, zvlášť pod tak těžkou palbou méně podezřívavých kolegů. :-) Jako pomocný argument přidávám, ze Sinn je německy smysl, význam - no neni to jasne potvrzení podobnosti se Suby? :-)

Odesláno

Moji přítelkyni třeba přijdou stejný všechny hodinky s černým cifrem. Já tam teda vidím podobnost jenom v tom, že....

Na to je jednoduchá odpověď, uz se to taky probiralo.... Rekni ji, ze ti jeji kabelky/boty/tricatery dziny taky prijdou vsechny stejny....... :-))

Odesláno

Tobe skutecne pripada ta ochrana korunky u obou hodinek stejna?

Skutečně mi prijde PODOBNÁ. Stejne jako celkovej koncept.

Odesláno

Ať je to jak chce, tyhle Sinny ti jednoznačně doporučuji. Mám je taky. Sice se mi na ruku nedostávají tak často jako Rolex, přesto je považuju za naprosto skvělé a vzhledem k jejich ceně není co řešit. Zpracování, přesnost, síla lumi atd. Jednoduše krása a kvalita za rozumnou cenu.

Odesláno

Tak pravda, bije to do očí.... 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...