Přejít na obsah

Ukažte svoje Steinhart

vE13Lius

Doporučené příspěvky

před 5 hodinami, kaktusář napsal:

nemohl

nemaj datumovku

Mam to stejný , ale někdy si říkam , že bez datumovky by byl život jednodušší…… představa , že se musím mrknout kolikátého jest, zrovna ve čtvrt….. když mi minutovka kopuluje datum….. to mě trochu děsí….. a za hodinu mi to udělá zas, bestie……

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 18 hodinami, Kupa54 napsal:

Tak ty bych mohl také, ale kdo by je nosil🤣

Ty Aedvenčry sou moc pěkný, moc! Škoda že Štajn nezačal už dříf , jako hodně dříf myslím! nemuseli bychom řešit  to hamletovské “ homáž či nehomáž ?! “ 

Odkaz ke komentáři

před 50 minutami, FantasticFabio napsal:

Mam to stejný , ale někdy si říkam , že bez datumovky by byl život jednodušší…… představa , že se musím mrknout kolikátého jest, zrovna ve čtvrt….. když mi minutovka kopuluje datum….. to mě trochu děsí….. a za hodinu mi to udělá zas, bestie……

to mně taky prudí... a bohužel se mi to děje docela často, že zrovna v té chvíli potřebuju vědět, kolikátého je.. to bych dycky tu minutovku utrhl a vyhodil z hodinek ven :)))

• Haha 1
Odkaz ke komentáři

před 42 minutami, FantasticFabio napsal:

Ty Aedvenčry sou moc pěkný, moc! Škoda že Štajn nezačal už dříf , jako hodně dříf myslím! nemuseli bychom řešit  to hamletovské “ homáž či nehomáž ?! “ 

já to naštěstí neřeším, protože na rlx nemám a zatím mi je nikdo nedal :)))

a kdybyh na ně měl, tak to taky neřeším, protože bych si koupil rlx. a štajnhart by mě naprosto nezajímal :) 

• Like 1
Odkaz ke komentáři

Jo to je racionální pohled na věc👍 nedej bůch ( rozuměj bouchnutí do stolu ) aby někdo vyjel , třeba Štajn s re-edicí hodinek poháněných hi- beatem , za lidový peníz…..  protože třeba vocel 904 už má….. asi jim písnu dotaz😁✌️🥳🤪

Odkaz ke komentáři

před 2 hodinami, FantasticFabio napsal:

Jo to je racionální pohled na věc👍 nedej bůch ( rozuměj bouchnutí do stolu ) aby někdo vyjel , třeba Štajn s re-edicí hodinek poháněných hi- beatem , za lidový peníz…..  protože třeba vocel 904 už má….. asi jim písnu dotaz😁✌️🥳🤪

Radši moc neprovokuj, nebo se toho chytí a to si je budu muset koupit 😉 a zase se dozvím, koho že to vlastně opakovali. 🤣

• Like 1
Odkaz ke komentáři

Máš pravdu Wendellin, letos už né, ale příští rock to jistí O1 Premium  GMT 500 titan, ale musí být s 2893 …. Tak snad tu bude někdo kdo by je mohl mít na prodej , pak bych ještě potřeboval Ocean 1 Phantom GMT a pak už si dám se Štajnama pauzu ! Asi…..

Odkaz ke komentáři

• po 5 týdnech...
před 2 hodinami, Spongebob napsal:

20250101_131317.jpg

Jako před tím palec up👍, kdyby to byly GMT byly by palce dva ! Také jsem chtěl zkusit nato , ale nedokázal sem sundat tu jednu koncovku, která kryje stěžejku…. Tak sem se na to zatím vybodnul…..stejně to bylo jen černý nato,kdybych sehnal červený nato s černýma přezkama, smažil bych se daleko víc✌️

• Like 1
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...