Přejít na obsah

Ukažte svoje Steinhart

vE13Lius

Doporučené příspěvky

No já mám obavu, že na mých 17,5cm to bude moc kua. :(

No uvidíme. Fakt se mi líbí.

Tak ono 44 mm jsou už slušný cibule... Chce to vyzkoušet na ruce. Na tahu dostanou taky úplně jiný rozměr... ;). Ale jsou fakt pěkný. Jsou to moje první pilotky, když tedy nepočítám Breitling Avenger Skyland, mezi tradiční pilotky... 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

siwi: Zvazoval jsem to a nakonec jsem zaslal jeste dneska balik z5 a necham si vratit penize. Proste kazdy tady ma z hodinek radost a ja si koupim prvni automat hodinky a zrovna je to nejaky zmetek :( Co se tyka ochoty v chronu, tak kazdopadne vse v poradku zatim, chapu ze za vadny kus nemuzou. Co uz.

Nejspis se budu muset podivat nekde po hodinkach v obchode, kde si je muzu osahat a poradne prohlidnout, nez je koupim. No vlastne az mi teda vrati penize za tyhle. Ono stejne ted ani nevim, jakou znacku zvolit, proste nechci nic extra draheho ale zase aby to bylo kvalitne vyrobene, to bude asi slozitejsi.

Stale mi nejdou vlozit fotky, nechapu.

Tak dam odkaz na ulozto:https://ulozto.cz/!iaPS80jzapHU/nesedi-stezejka-jpg

https://ulozto.cz/!hURf8nOFmqck/zadni-cast-jpg

Na te fotce zespod, jsem dal sipky. Modra sipka ukazuje na onu nezapadajici stezejku a cervena ukazuje na druhou stranu, kde jsou sice stezejky zacvaknute, ale jsou hodne vyhnute, aby drzely. Na foto to nebylo tak patrne jako okem, proste diry mimo osu.

Odkaz ke komentáři

siwi: Zvazoval jsem to a nakonec jsem zaslal jeste dneska balik z5 a necham si vratit penize. Proste kazdy tady ma z hodinek radost a ja si koupim prvni automat hodinky a zrovna je to nejaky zmetek :( Co se tyka ochoty v chronu, tak kazdopadne vse v poradku zatim, chapu ze za vadny kus nemuzou. Co uz.

Nejspis se budu muset podivat nekde po hodinkach v obchode, kde si je muzu osahat a poradne prohlidnout, nez je koupim. No vlastne az mi teda vrati penize za tyhle. Ono stejne ted ani nevim, jakou znacku zvolit, proste nechci nic extra draheho ale zase aby to bylo kvalitne vyrobene, to bude asi slozitejsi.

Stale mi nejdou vlozit fotky, nechapu.

Tak dam odkaz na ulozto:https://ulozto.cz/!iaPS80jzapHU/nesedi-stezejka-jpg

https://ulozto.cz/!hURf8nOFmqck/zadni-cast-jpg

Na te fotce zespod, jsem dal sipky. Modra sipka ukazuje na onu nezapadajici stezejku a cervena ukazuje na druhou stranu, kde jsou sice stezejky zacvaknute, ale jsou hodne vyhnute, aby drzely. Na foto to nebylo tak patrne jako okem, proste diry mimo osu.

Tedy koukal jsem na ty fotky,  a mě to přijde normální.  Kdyby to tam nedrželo tak to vypadne. To bude těma fotkama.  Jinak by bylo mimo mísu něco jiného.

Odkaz ke komentáři

Ono se to spatne fotilo, navic jsem to fotil mobilem. Jinak opravdu tam neni zajeta vevnitr, je to videt na te fotce jak je to pres lupu focene, ze ta zuzena cast stezejky(jeji konec), neni vevnitrku v dirce, ale jde videt venku a dirka je kousek vedle, to ale neni na fotce moc patrne. Ono to zcasti asi drzelo v zahloubeni te dirky, proste kdybych za to nechtene potahnul, nebo zachytnul o hodinky, tak to uleti. Ja to nezkousel, protoze by se to ulomilo a jeste by to na me nekdo svedl.

Odkaz ke komentáři

No  tak mám taky oceany a ta ztěžejka tam zajetá taky není.  Je tam kužel a v tom to drží.  Mám to jak na obrázku a no problém.  Stačilo s tím  zakverblovat a ne hned panikařit.  Tam není co vylomit.  Max by se ohla stěžejka za pětku.

Já stejně na hrubší zacházení používám nato.

Jak  píše krtenek ,  vrátit můžeš vždy.  Nekoho to pak potěší lepší cenou v druhém prodeji.  

Hodinář si řekne osel,  vymění stěžejky a jupí. 

Odkaz ke komentáři

Tak jo, podle tebe a hodinare jsem osel. Ale podle me to proste neni spasovane, to ze bych to tam nejak narval a stezejka by byla uplne vyhnuta a nedrzela jak ma, tak to je pak otazkou kazdeho z nas, jestli mu to tak vyhovuje mit neco odflaknute. Navic tezko soudit, ktery kus je horsi ci lepsi. Me tam ta stezejka nezajela, takze podle me je to zmetek.

Asi nema cenu to tady dal probirat. 

Odkaz ke komentáři

.

post-30673-0-20177000-1493547701_thumb.jpg

post-30673-0-74092100-1493547712_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Excelentni to nevim, ale necham. Jen jsem byl nakrknutej :)

Diky.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...