Mitalita Odesláno 28. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2017 Ale tak to vůbec není špatná volba! Gratuluji a ať poctivě slouží! Díky. Jsem z nich nadšený a furt sleduju čas :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 28. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2017 Jsou parádní. Gratulace.Kolik máš cca průměr zápěstí, jestli se můžu zeptat. ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitalita Odesláno 28. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2017 Jsou parádní. Gratulace.Kolik máš cca průměr zápěstí, jestli se můžu zeptat. ? 21 cm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomi06 Odesláno 28. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2017 To máš potom 47? Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitalita Odesláno 28. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2017 To máš potom 47? Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Mám 44. Uvažoval jsem o 47, ale přišly mi už moc velké. Nasadil jsem na ně širší řemen a působí tak masivněji... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitalita Odesláno 28. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2017 Tento... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomi06 Odesláno 28. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2017 Paráda..no keď sú tebe na chlapskú ruku 21 dobre tieto 44 tak na moju cca 18,5 budú určite dobré ..v tomto som mal najväčšiu dilemu..nemám ich totiž kde v okolí vyskúšať Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 28. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2017 No já mám obavu, že na mých 17,5cm to bude moc kua. No uvidíme. Fakt se mi líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitalita Odesláno 28. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2017 No já mám obavu, že na mých 17,5cm to bude moc kua. No uvidíme. Fakt se mi líbí. Tak ono 44 mm jsou už slušný cibule... Chce to vyzkoušet na ruce. Na tahu dostanou taky úplně jiný rozměr... . Ale jsou fakt pěkný. Jsou to moje první pilotky, když tedy nepočítám Breitling Avenger Skyland, mezi tradiční pilotky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Markynin Odesláno 28. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2017 mam 17,5 a 44mm pohoda, vetsi problem je vyska 16mm, ale to je nehlede na zapasti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šnuptychl Odesláno 29. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2017 siwi: Zvazoval jsem to a nakonec jsem zaslal jeste dneska balik z5 a necham si vratit penize. Proste kazdy tady ma z hodinek radost a ja si koupim prvni automat hodinky a zrovna je to nejaky zmetek Co se tyka ochoty v chronu, tak kazdopadne vse v poradku zatim, chapu ze za vadny kus nemuzou. Co uz.Nejspis se budu muset podivat nekde po hodinkach v obchode, kde si je muzu osahat a poradne prohlidnout, nez je koupim. No vlastne az mi teda vrati penize za tyhle. Ono stejne ted ani nevim, jakou znacku zvolit, proste nechci nic extra draheho ale zase aby to bylo kvalitne vyrobene, to bude asi slozitejsi. Stale mi nejdou vlozit fotky, nechapu.Tak dam odkaz na ulozto:https://ulozto.cz/!iaPS80jzapHU/nesedi-stezejka-jpghttps://ulozto.cz/!hURf8nOFmqck/zadni-cast-jpg Na te fotce zespod, jsem dal sipky. Modra sipka ukazuje na onu nezapadajici stezejku a cervena ukazuje na druhou stranu, kde jsou sice stezejky zacvaknute, ale jsou hodne vyhnute, aby drzely. Na foto to nebylo tak patrne jako okem, proste diry mimo osu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marhi Odesláno 29. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2017 siwi: Zvazoval jsem to a nakonec jsem zaslal jeste dneska balik z5 a necham si vratit penize. Proste kazdy tady ma z hodinek radost a ja si koupim prvni automat hodinky a zrovna je to nejaky zmetek Co se tyka ochoty v chronu, tak kazdopadne vse v poradku zatim, chapu ze za vadny kus nemuzou. Co uz.Nejspis se budu muset podivat nekde po hodinkach v obchode, kde si je muzu osahat a poradne prohlidnout, nez je koupim. No vlastne az mi teda vrati penize za tyhle. Ono stejne ted ani nevim, jakou znacku zvolit, proste nechci nic extra draheho ale zase aby to bylo kvalitne vyrobene, to bude asi slozitejsi. Stale mi nejdou vlozit fotky, nechapu.Tak dam odkaz na ulozto:https://ulozto.cz/!iaPS80jzapHU/nesedi-stezejka-jpghttps://ulozto.cz/!hURf8nOFmqck/zadni-cast-jpg Na te fotce zespod, jsem dal sipky. Modra sipka ukazuje na onu nezapadajici stezejku a cervena ukazuje na druhou stranu, kde jsou sice stezejky zacvaknute, ale jsou hodne vyhnute, aby drzely. Na foto to nebylo tak patrne jako okem, proste diry mimo osu.Tedy koukal jsem na ty fotky, a mě to přijde normální. Kdyby to tam nedrželo tak to vypadne. To bude těma fotkama. Jinak by bylo mimo mísu něco jiného. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomi06 Odesláno 29. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2017 Mne vypisuje ze stránka nenájdená..hodil by niekto foto aj sem? Diky Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šnuptychl Odesláno 29. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2017 Ono se to spatne fotilo, navic jsem to fotil mobilem. Jinak opravdu tam neni zajeta vevnitr, je to videt na te fotce jak je to pres lupu focene, ze ta zuzena cast stezejky(jeji konec), neni vevnitrku v dirce, ale jde videt venku a dirka je kousek vedle, to ale neni na fotce moc patrne. Ono to zcasti asi drzelo v zahloubeni te dirky, proste kdybych za to nechtene potahnul, nebo zachytnul o hodinky, tak to uleti. Ja to nezkousel, protoze by se to ulomilo a jeste by to na me nekdo svedl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 29. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2017 Nic hrozného tam nevidím, ale to může být fotkou a navíc jsem slepej. Pokud je to špatně, dobře jsi udělal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marhi Odesláno 30. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2017 No tak mám taky oceany a ta ztěžejka tam zajetá taky není. Je tam kužel a v tom to drží. Mám to jak na obrázku a no problém. Stačilo s tím zakverblovat a ne hned panikařit. Tam není co vylomit. Max by se ohla stěžejka za pětku.Já stejně na hrubší zacházení používám nato.Jak píše krtenek , vrátit můžeš vždy. Nekoho to pak potěší lepší cenou v druhém prodeji. Hodinář si řekne osel, vymění stěžejky a jupí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šnuptychl Odesláno 30. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2017 Tak jo, podle tebe a hodinare jsem osel. Ale podle me to proste neni spasovane, to ze bych to tam nejak narval a stezejka by byla uplne vyhnuta a nedrzela jak ma, tak to je pak otazkou kazdeho z nas, jestli mu to tak vyhovuje mit neco odflaknute. Navic tezko soudit, ktery kus je horsi ci lepsi. Me tam ta stezejka nezajela, takze podle me je to zmetek. Asi nema cenu to tady dal probirat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 30. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2017 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartagos Odesláno 30. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2017 Tano druhá fotka je excelentní .. Vidíš ještě že jsi si je nechal :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 30. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2017 Excelentni to nevim, ale necham. Jen jsem byl nakrknutej Diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se