RomanDz Odesláno 22. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2017 Da se ale sehnat. Kdysi jsem je mel s keramickou zelenou lunetou. Sakra, proc ja je vlastne pustil?Mas je paradni.Dík, uvidíme časem jestli bude keramika potřeba. Jsou fakt úžasný....Ta zelená má parádní odlesk Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 22. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2017 Tak,už je mám hodinu doma a zatím moc dobrý Tak taky dnes došly, jsem z nich nadšenej.... jsou prostě skvělýGratuluju oběma ke krásným hodinkám. Ať vám radost z nich dlouho vydrží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 22. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2017 Díky Vojto Jsou prostě super,se divím,že jsem je nikdy nezkusil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 23. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2017 Chlapi, zkoušel jste někdo oceány na řemenu? Tak nějak mám zafixováno, že potápky jedině na tahu nebo gumě (kterou teda opravdu nemusím), ale možná by jim řemen slušel... Ale zase abych nějaký zbytečně neobjednal a pak neležel v šuplíku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(z)denny Odesláno 23. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2017 Chlapi, zkoušel jste někdo oceány na řemenu? Tak nějak mám zafixováno, že potápky jedině na tahu nebo gumě (kterou teda opravdu nemusím), ale možná by jim řemen slušel... Ale zase abych nějaký zbytečně neobjednal a pak neležel v šuplíku.I na kůži vypadají některé Oceány pěkně :-) Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(z)denny Odesláno 23. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2017 Ale raději je nosím na gumě Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 23. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2017 Nikdy jsem dané hodinky neměl, ale že jsem měl několikatery béčka, tak jsem je nosil rovněž na řemeni a nebál bych se toho.Záleží přeci jenom na Tvém pocitu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 23. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2017 Chlapi, zkoušel jste někdo oceány na řemenu? Tak nějak mám zafixováno, že potápky jedině na tahu nebo gumě (kterou teda opravdu nemusím), ale možná by jim řemen slušel... Ale zase abych nějaký zbytečně neobjednal a pak neležel v šuplíku.O1V na remeni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 23. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2017 Vypadá to super.Vidíš bushmane,jak potapkam řemen sluší. Martar má zde jedno takové vlákno,tam je plno inspirací Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 23. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2017 (upraveno) Vypadá to dobře... Asi raději nebrat ty řemeny s cvočky, to je spíš na pilotky... Ale něco takového, jako tady na fotce, to bych si uměl představit.... Upraveno 23. června 2017 uživatelem Bushman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 23. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2017 Vyvezl jsem pětistovky do Ostravy: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartagos Odesláno 23. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2017 Propagace Štajnů v Ostravě ? :-) ..Máš to pěkný Martine ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 23. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2017 Jsem Vojta, Vlasto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 23. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2017 Jste bozi!!!! ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartagos Odesláno 23. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2017 Nj je tu moc Martinů a pak se to plete :-) :-) ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 23. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2017 To je fakt. Samej Martin, Honza, Pavel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartagos Odesláno 23. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2017 JJ Vlasta se líp pamatuje :-) ..Vojto co přesnost ? Drží ? Já pořád stabilně 7s/den. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 23. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2017 Tak to máš dobrý. U mě je to stabilních +4 - 5 vteřin za den. Nemůžu si stěžovat a jsem maximálně spokojenej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanDz Odesláno 24. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2017 Lumi na oceánech, v pozadí čihátka na ryby, no a k zeleným oceánům jedině mentolových cígo a už jen čekat na sumce Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michael Psy Odesláno 24. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se