Radik Odesláno 25. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2017 Trocha titanovýho detailu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 26. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2017 Děkuji všem za rady a odkazy ohledně potápek na kůži... Abych volně parafrázoval docenta Vajgla... Já jsem to celé pozorně vyslechl a vyvodil jsem z toho ten závěr, že budu-li příště mít zase ten nápad, abych přezul potápky na řemen, že se na to vyseru! :-)))) Přece jen, tah je tah. A abych mohl mít něco na řemenu, tak si holt musím koupit pilotky. :-) Díky všem za rady... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michael Psy Odesláno 26. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2017 (upraveno) Zdravím vespolek, barevné srovnání Titanium a ocele - pro srovnání přikládám i fotku na jednobarevném pozadí, kde rozdíly byly zkreslené a minimální.Třeba někomu pomůže v rozhodování jestli titan ano, nebo ne. <--- klikni pro zvětšení Upraveno 26. června 2017 uživatelem Michael Psy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 28. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2017 Dnes dorazily. Zatím nemám upravený tah, tak jen jedna rychlá mobilovka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartagos Odesláno 28. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2017 Tak ať dělají dlouho radost :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 28. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2017 Dnes dorazily. Zatím nemám upravený tah, tak jen jedna rychlá mobilovkatak gratulujem a poteš nás s pocitmi a fotkami Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 28. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2017 Sednou jak ulity, nejvíc sem nadšeně z toho skla, to je podstatná změna a krásně plynulý chod modré vterinovky. Lumi výtečná. Výhled na zdobenou ETU je příjemný, i když chápu, že u potápek s touto WR možná zbytečný. Ale ten strojek si to zaslouží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 28. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2017 Vypadají jako nový Tak ať ti radost z nich dlouho vydrží. A klidně je nech zmoknout: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 28. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2017 Zatím v Olomouci neprší. A do sprchy je neberu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 28. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2017 Však se deště dočkáš i v Olomouci. A jdeš si zítra zkrátit ten tah nebo to zvládáš vlastními silami? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 28. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2017 Už sem si ho nechal upravit. Rozhodně to není v mých silách, obzvláště z titanu mám obavy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michael Psy Odesláno 28. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2017 Proč strach z titanu ? Stačí "jedička" (možná 1,5mm) plochý šroubováček (v sadách pro hodináře, nebo sadách na elektroniku) a za 20 sekund je tah zkrácen. Tahy se šroubovacími piny jsou na změnu délky asi ty nejjednodušší na práci. Pokud se klepou ruce, tak klid a části tahu oblepit nějakou páskou, já používám elektrikářskou, nebo takovou hrubší papírovou když měním tah za něco jiného pro eliminaci škrábanců Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 29. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2017 Hodinář si vzal 150 kaček, já si za tu chvíli vyzkoušel Mudmastery a zjistil, že pro mě jsou opravdu velký. Za chvíli jsem měl po zkrácení a prohozeni článků hodinky na ruce a už je spokojeně nosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 29. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2017 Hezkyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 29. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2017 Jo ještě k těm Ocean One Titanium 500 jedno výrazné plus, které jsem si hned neuvědomil.Jsou to "naše" klubové barvy - SK Sigma Olomouc, modrá, černá, bílá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 29. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2017 (upraveno) Jo ještě k těm Ocean One Titanium 500 jedno výrazné plus, které jsem si hned neuvědomil.Jsou to "naše" klubové barvy - SK Sigma Olomouc, modrá, černá, bíláJsou moc pekny ( aby sis ty barvy v prvni lize zas neuzil jen jednu sezonu :-)- pokus o pratelske rypnuti ). Upraveno 29. června 2017 uživatelem kuncák7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 29. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2017 Tak dokud nebude jasný nový majitel tak ta druhá liga je zase blízko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 29. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2017 (upraveno) Tak ty klubove barvy to je budu muset prodat! Edit: na druhou stranu, mohlo byt jeste hur Upraveno 29. června 2017 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 29. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2017 (upraveno) Tak ty klubove barvy to je budu muset prodat!Edit: na druhou stranu, mohlo byt jeste hur Podle klubovych barev nic nehledej, co ja toho projel....Ale asi ten titan budu tez potrebovat. Upraveno 29. června 2017 uživatelem kuncák7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 29. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2017 kuncák7: to byla svanda Martas Jako 500 by jsi bral? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se