Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

ono to len tak vyzera na foto, nemal som este skrateny tah.

inak myslim ze sedia dobre :) a su to klasiky 42

Odesláno (upraveno)

Díky moc, mám je 3 dny a naprostá spokojenost :-) Dokonce jsem v nich i spal, moc dobře se mi nosí. Přijde mi, že se dají v poho nosit 24/7. Taky je supr hmotnost a oproti pilotkám od Archimede o dost lepší lume.

Upraveno uživatelem Rampa McKvak
Odesláno

Spokojnosť dokym nepôjdu na servis k stajnovcom..moje oceány mali problém s lunetou, ktorá sa začala odliepat..tak servis v rámci záruky do DE..prišli celkom rýchlo akurát že sklíčko je zle osadene a na jednej strane je vyššie asi o 1mm..skoro som odpadol, že takto mi to poslali naspäť..to že mi dali inú lunetu ako pôvodnú bude asi tým, že z týchto bolo robených len 200ks..ale nepotešil som sa teda..no a aby toho nebolo malo tak na nových GMT mám posunutú GMT ručičku..takze tento x pôjdu do servisu tieto a som zvedavý ako dopadnú..samozrejme zvažujem že tam opäť pošlem aj tie oceány kvôli tomu sklíčku..očakával by som od nich trosku šikovne ručičky

Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk

Odesláno
  V 17. 9. 2017 v 10:50, Rampa McKvak napsal:

Neodolal jsem pokušení si taky udělat pár kýčovitých fotek, musel jsem si Titánky pořídit :-D

Hele, dobrý. Gratuluju. Já je nosím taky pořád:

post-437-0-16101400-1505658810_thumb.jpg

Odesláno

siwi: paradni fotka Vojto! Ja je mam na regulaci.

Odesláno

posunutú GMT ručku asi o 20 minút som si všimol aj na mojom kúsku. boli ešte v záruke, tak som ich reklamoval cez chronoshop. okrem GMT urobili v centrále iniciatívne aj seřízení (a samo test vodeodolnosti), čo ma chvíľu štvalo, pretože predtým šli veľmi presne a po návrate bola denná odchýlka 20+. ale za pár týždňov si to nejak sadlo na pár sekúnd do plusu a k funkčnosti už nemám výhrady. takže za mňa skúsenosti so servisom steinhart veľmi dobré.

V 17. 9. 2017 v 13:22, Tomi06 napsal:

Spokojnosť dokym nepôjdu na servis k stajnovcom..moje oceány mali problém s lunetou, ktorá sa začala odliepat..tak servis v rámci záruky do DE..prišli celkom rýchlo akurát že sklíčko je zle osadene a na jednej strane je vyššie asi o 1mm..skoro som odpadol, že takto mi to poslali naspäť..to že mi dali inú lunetu ako pôvodnú bude asi tým, že z týchto bolo robených len 200ks..ale nepotešil som sa teda..no a aby toho nebolo malo tak na nových GMT mám posunutú GMT ručičku..takze tento x pôjdu do servisu tieto a som zvedavý ako dopadnú..samozrejme zvažujem že tam opäť pošlem aj tie oceány kvôli tomu sklíčku..očakával by som od nich trosku šikovne ručičky

Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk

Odesláno

Možno tam v mojom prípade mali nejakého brigádnika..ale aj ten musel byt slepý keď nevidel že sklíčko nesedí tak ako má..no a po tejto skúsenosti mi neostáva nič iné ako len dúfať že ten brigádnik nedostane do rúk aj moje GMT

Odoslané z môjho iPad cez Tapatalk

Odesláno
  V 17. 9. 2017 v 15:47, tano napsal:

siwi: paradni fotka Vojto! Ja je mam na regulaci.

Tano, potom nezapomeň napsat, jak se jim regulace povedla. Já je mám teď přesně půl roku a odchylka se po celou dobu pohybuje kolem 4,7 s/den.
Odesláno

siwi: napisu urcite

Odesláno
  V 17. 9. 2017 v 18:39, Svatoslav napsal:

Siwi: móóóc hezké fotky.

V 17. 9. 2017 v 19:13, MíraMíra napsal:

Nedá se nic dělat, zítra jdou béčka stranou a musím taky vyvětrat pětistovky. :)

Siwi, hlavně moc nestřídej hodinky. Tvoje fotky jsou prostě nakažlivý. :D

Díky, pánové :D Tyhle ještě nějakou dobu zůstanou.
Odesláno
  V 17. 9. 2017 v 18:28, Tomi06 napsal:

Možno tam v mojom prípade mali nejakého brigádnika..ale aj ten musel byt slepý keď nevidel že sklíčko nesedí tak ako má..no a po tejto skúsenosti mi neostáva nič iné ako len dúfať že ten brigádnik nedostane do rúk aj moje GMT

Odoslané z môjho iPad cez Tapatalk

Tomi ty máš teda pech, to ti řeknu, to už by bylo nad moje síly, tak že držim palce ať ti to dobře a rychle dopadne!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...