vietor007 Odesláno 18. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2017 Kúpil som ich ako náhradu kým boli iné v servise, no prirástli mi za mesiac k srdcu Ostávajú teda so mnou na teraz. Veľmi príjemné hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rampa McKvak Odesláno 20. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2017 NATO jim sluší :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 20. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2017 39 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 20. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2017 Mám rád tyhle... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 20. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2017 39Krása. Hoď ještě pár fotek a postřehů, prosím. Jsou dobře zpracované atd? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 20. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2017 Mám rád tyhle...Ve velikosti 39mm, by byly supr, ale to se asi nestane. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 20. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2017 Jsou super, vyplodim nejakou recenzi, ale chci byt objektivni a to chce cas. Protoze momentalne na nich pro same nadseni zadnou vetsi chybku neshledavam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 20. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2017 Na 39 si robia chutky asi viacery:) vyzeraju super, tesime sa na recenziu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 20. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2017 Ondro jsou hezky, ale kdyby sis koupil " normalni" velikost, tak bych je z tebe zas dostal :-), takhle ti zustanou :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 20. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2017 Na 39 si robia chutky asi viacery:) vyzeraju super, tesime sa na recenziu. Toto si vystihol veľmi presne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 20. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2017 ...před půlnocí jsem stihl vypátrat totok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 21. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2017 No jen v rychlosti, protože recenze ze mě s mým tempem nevypadne dřív, než Kuncák přijede s polárkama na bílém koni. Velikost - pro člověka s mým cca 18mm zápěstím naprostý luxus. Ty hodinky sednou, ani se nehnou. Ničemu nepřekáží, zbytečně se nikam netlačí. Prostě splynou Luneta - její největší problém je, že se špatně fotí je taková lesklivá (jak říká moje dcera). K té vůli - bohužel, to je pravda, ale jen částečná. Celkem má 120 kliků a u toho posledního je vždy vůle, ale pak si hned sedne. Nevím jak líp to popsat. Špatně se trefuje ten půldílek, ale rozhodně to není tak, že by se vyklala. Dá se na to zvyknout i vzhledem k tomu, že lunetu používám minimálně. Na co si hůř zvykám je absence lumi dotu. Vypadá bez nějak tak trochu jako chudý příbuzný. Zpracování - na jedničku, tam fakt není co vytknout, zatím jsem nenašel jedinou vadu. Tah - tak to je pánové velká pohoda, co se pohodlnosti týče. Zapracovat by kuci v německu mohli na sponě. Při rozepínaní se vždy jemně skřábnu o tu pojistku, ale možná proto, že jsem "mantinel". Třeba SEIKO má v tomto rozhodně plusové body, jejich spona s pružinovým rozepínáním je někde jinde. Pokud je to věc designu, pochopím, ale z ergonomického hlediska za to mají mínusové body. Váha - v titanu by byly asi dokonalé, což v skrytu duše nikdo nechceme, protože pak bychom přišli o to pnutí jít zase někam jinam Pár gramů dole by neškodilo, ale říkat jim to nebudu, ať nemaj mindrák. Pokud nad nima přemýšlíte, neváhejte a zkuste je. Taky jsem do nich šel trochu s rozpaky - přece jen ta podobnost rlx je víc než zřejmá - ale užívám si je. Zbývající barevné kombinace jsem naživo neviděl, ale když jsem si byl ty moje vyzvednout v Chronoshopu (mimochodem pár dní od objednávky), tak si tam byl zrovna pán vyzvednout růžové pro ženu )) Možná jsem latent Když to shrnu, povedený počin. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta1973 Odesláno 21. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2017 Ja mam tyto a jsem naprosto spokojenej parchant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 21. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2017 Taky jsem spokojenej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Igelit Odesláno 25. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2017 39. Jsou dokonalý!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 25. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2017 ty jsou fakt parádní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 25. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2017 Jsou vynikající Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 26. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2017 Tu zelenou jsem taky zvažoval, možná na léto budu řešit opravdu jinou barvu. No a měřím přesnost a zatím dělají necelou sekundu do plusu/den. Jako fakt nemám výtek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 27. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2017 něco jako Laurel a Hardy, kupodivu oboje se nosí skvěle a rad je střídám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 27. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2017 Ani se nedivím. Ta 39ka ti sedí fakt perfekně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se