Přejít na obsah

Ukažte svoje Steinhart

vE13Lius

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 1,7tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

No jen v rychlosti, protože recenze ze mě s mým tempem nevypadne dřív, než Kuncák přijede s polárkama na bílém koni.

Velikost - pro člověka s mým cca 18mm zápěstím naprostý luxus. Ty hodinky sednou, ani se nehnou. Ničemu nepřekáží, zbytečně se nikam netlačí. Prostě splynou

Luneta - její největší problém je, že se špatně fotí :) je taková lesklivá (jak říká moje dcera). K té vůli - bohužel, to je pravda, ale jen částečná. Celkem má 120 kliků a u toho posledního je vždy vůle, ale pak si hned sedne. Nevím jak líp to popsat. Špatně se trefuje ten půldílek, ale rozhodně to není tak, že by se vyklala. Dá se na to zvyknout i vzhledem k tomu, že lunetu používám minimálně. Na co si hůř zvykám je absence lumi dotu. Vypadá bez nějak tak trochu jako chudý příbuzný. 

Zpracování - na jedničku, tam fakt není co vytknout, zatím jsem nenašel jedinou vadu.

Tah - tak to je pánové velká pohoda, co se pohodlnosti týče. Zapracovat by kuci v německu mohli na sponě. Při rozepínaní se vždy jemně skřábnu o tu pojistku, ale možná proto, že jsem "mantinel". Třeba SEIKO má v tomto rozhodně plusové body, jejich spona s pružinovým rozepínáním je někde jinde. Pokud je to věc designu, pochopím, ale z ergonomického hlediska za to mají mínusové body.

Váha - v titanu by byly asi dokonalé, což v skrytu duše nikdo nechceme, protože pak bychom přišli o to pnutí jít zase někam jinam ;) Pár gramů dole by neškodilo, ale říkat jim to nebudu, ať nemaj mindrák.

Pokud nad nima přemýšlíte, neváhejte a zkuste je. Taky jsem do nich šel trochu s rozpaky - přece jen ta podobnost rlx je víc než zřejmá - ale užívám si je.  Zbývající barevné kombinace jsem naživo neviděl, ale když jsem si byl ty moje vyzvednout v Chronoshopu (mimochodem pár dní od objednávky), tak si tam byl zrovna pán vyzvednout růžové pro ženu :))) Možná jsem latent :) 

Když to shrnu, povedený počin.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...