Slavomír Odesláno 31. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2017 Tak tady jsou moje.[attachment=691949:10.jpgTieto sú aj môj sen, len musím spracovať polovičku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vE13Lius Odesláno 31. března 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2017 Moc pěkný hranáče Tak tady jsou moje.[attachment=691949:10.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 2. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2017 Pětistovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 2. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2017 Ale kulovy, dobre je mas Vojto! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 2. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2017 Máš je dosti na volno. To musím. Jinak bych měl pocit, že se dusím. Těsnější to prostě nesnesu. Mám to tak se všemi hodinkami. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 2. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2017 Ono je to taky tím, že jsem si je před focením trochu na ruce pošteloal. Normálně je nosím těsně nad kloubem, kde je zápěstí silnější, a tak volné to opravdu není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 2. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2017 Hlavně že visí pevně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 2. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2017 Přesně tak. Náramek je pevný. A jak už jsem někde psal, díky titanu po ruce skoro nekloužou ani, když jsou navolno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 9. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2017 Ukazuji své Steinhart a pro zájemce další fotky ZDE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 9. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2017 Super Vojto, taky sem musím něco nacpat. Tyhle pilotky mám zajím nejdéle a jsou super, mám je moc rád v tom množství jiných kousků je fakt rád nosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 9. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2017 Moc pekne Davide! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 9. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2017 Díky, díky . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 9. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2017 Přesně tak, super, Davide. Hlavně ta druhá fotka, kde je to všechno krásně plastické. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 9. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2017 tohle až vobjeví kretének, tak seš společensky mrtvej na dalších pět životů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 9. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2017 Siwi: dix YPO: Jak to myslíš? Někoho jsem vohrozil? Čekal jsem až přestane pršet . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 9. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2017 Sehr gut, David! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 9. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2017 Ja je pamatuju jeste na tahu :-)), jen se divim, ze je jeste mas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 9. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2017 Kluci díky, jojo tyhle hodinky drží ze všech nejdéle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomi06 Odesláno 9. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2017 (upraveno) David, tieto su moje vysnívané..uz sa na ne šetrí ..mas 44 ci 47? Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Upraveno 9. dubna 2017 uživatelem Tomi06 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 9. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2017 Tomi: jsou to "47". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se