villain83 Odesláno 21. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2020 Ja bych jako japonskou alternativu k ETA strojku bral treba jejich 4s, co driv sypali do Alpinistu atd. To byl podle me moc dobrej kalibr, bohuzel uz ho Seiko davno nevyrabi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty89 Odesláno 21. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2020 Sellita ve verzi SW200-1 je dost spolehlivá a ta je snad už ve všech novejch hodinkách, když tu původní začali nahrazovat někde už v roce 2008. Ale upřímně bych radši ETA 2824-2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 21. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2020 Tady si zas nekdo plete jabka s hruskama, spolehlivost s presnosti. Btw, moje obstarizni 7s36 dava 3s\den, z vyroby, uz nejakych 5 let? Stabilne. Tim nechci rict, ze tomu tak je vzdy, spis jsem mel problem s jinyma Seikama, ze z vyroby sly blbe naladene, ale nehaprovalo to, porad stabilne blbe . Stejne tak se najdou ety, selity a jine co vylezly z fabriky neuspokojive naladene. Pro toho blbeho doporucu zjistit si, kolik je ve skutecnosti potreba ve strojku rubinu, zbytek je jen marketingovo esteticke naduziti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty89 Odesláno 21. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2020 Co jsem měl strojek 7S26 v Seiko 5, tak ten byl zatraceně přesnej. I 4R35 v mých Presage Cocktail Time udělá za den asi 5 sekund do plusu. Tissot s Powermatic 80 jedou skoro na vteřinu přesně a sellita mi dává -2s denně. Takže pohoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ten blbej Odesláno 21. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2020 Já bych se tu hlavně radši už dál naztrapňoval a z týhle debaty bych se vypařil po anglicku . Ale to sem já, ten blbej. Samozřejmě vím, kolik rubínů je zapotřebí, ale věř tomu, že hodináři značek, před kterými je dokonce i Rolex chudej příbuznej, by ti vysvětlili k čemu je v hodinovým strojku dobrej každej další rubín nad těch sedmnáct. Tří - čtyřnásobek u nich v zásadě není nic mimořádného Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 22. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2020 Čím víc proužků... Když už technická debata, tak si necucej data z prstu. Sellita SW200 Elaboré nemá chod v rozmezí -7 až +15 s, ale -7 až +20s a nespolehlivostí myslím tohle: https://calibercorner.com/sellita-caliber-sw200-vs-sw200-1/ Stejně tak 6r v normálních Sumech nemá 70h ale 50h. To, že teď v nových je 6R35 se 70h je fajn, ale nikdo zatím neví, co je strojek zač, takže to je debata mimo mísu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty89 Odesláno 22. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2020 To lámání zubů je problém, ale bohužel se to stávalo i na ETA 2824-2, tyhle strojky prostě ruční nátah moc nemilují. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ten blbej Odesláno 22. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2020 Ano, máš pravdu, o 5 sec. sem si spletl řadu Elaboré s řadou Premium. Člověk si holt nemůže pamatovat všechno. Ale to stále nemění nic na tom, že je to stejně skoro poloviční hodnota v neprospěch 6r15, víme? A klasická 6r15 je teď už prostě se 70h rezervou - je dobrý se vždy bavit o tom, co je teď aktuálně a ne o tom, co bylo, btw i ten Steinhart do těch svých hodinek dává Sellitu novou a ne nějakou obstarožní. Seiko taky už není, co bývalo. Spousta věcí bylo a už nejsou, dokonce i celý národy i civilizace. Vytáhls tady jeden kusový zmetek z netu, u kterého ani nikdo nevíme jak se majitel k hodinkám choval, nevíme o tom zhola nic a chceš tu veřejně tvrdit, že tak je na tom každá Sellita..? Já bych se k něčemu podobnými u 6r teda nesnížil. Ggrande, tahle debata fakt postrádá hlavu a patu. Nebaví mě brouzdat na tomhle jinak velice zajímavým a mnohdy i docela pohodovým fóru a do toho číst a reagovat neustále na ty tvý hemzy, kdykoliv najedu na vlákno Steinhart, nezlob se. Říká se, že moudřejší ustoupí a já s tím souhlasím, když to nechceš pochopit ty, tak to bude muset udělat holt ten blbej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(z)denny Odesláno 22. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2020 (upraveno) Mám Steinhart Ocean Vintage GMT, ve kterých šlape ETA 2893-2/SW330 a průměrná odchylka podle nošení a odkládání mi dělá 0,1 s/den a dlouhodobě tam byla max. odchylka -10.5 s/den, takže za mě spokojenost Upraveno 22. září 2020 uživatelem (z)denny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Badalucio Odesláno 25. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2020 39Odesláno z mého SM-G970F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty89 Odesláno 11. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vogel Odesláno 12. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2020 Steinhart MARINE CHRONOMETER II Nosím je jen občas, ale mám je rád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 12. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2020 úžasný, gratuluju Taky jsem po nich pokukoval, pak se nachomýtly bronzáky a bylo vymalováno. Ale jednou si je stejně pořídím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vogel Odesláno 12. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2020 Taky pěkný. Mimochodem, dělá mi to asi 3s za den. To myslím jde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 13. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2020 To je dost dobrý, co víc by jsi chtěl já jsem teď -15s/den, ale předchozí majitel je neservisoval, takže teď půjdou po 6 letech poprvé, pak uvidíme. Já ale ani těch 15 s nepovažuji za nějakou katastrofu, raději bych tedy, kdyby to bylo do plusu, kvůli vlaku, ale jinak s tím problém nemám. Klidné tikaní mi vše vynahradí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Takeda_Shingen Odesláno 21. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2020 Moje nové Apollony.Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 30. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2020 (upraveno) Nic. Upraveno 30. prosince 2020 uživatelem maama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luban23 Odesláno 31. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2020 V 25. 10. 2020 v 18:47, Badalucio napsal: 39 Odesláno z mého SM-G970F pomocí Tapatalk Krásné a super pozadí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bigglee Odesláno 10. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 12. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2021 Takove spis letni hodinky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se