Conrad Odesláno 28. srpna 2022 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2022 před 1 hodinou, Primm napsal: Kuncak: take z toho muzes hodne padat, kdyz mas spatnou velikost boardu na svou vahu/vysku. Zkus delsi/sirsi prkno a treba to bude stabilnejsi. Třeba jsi moc lehký zkus přibrat
Prochy68 Odesláno 28. srpna 2022 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2022 @kuncak Ja bych cekal ze ti to jako hokejistovi spis pujde nez ze budes padat Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk
kuncák7 Odesláno 28. srpna 2022 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2022 Zkouším vše co mě napadne, bude to prknem , přibrat už nehodlam- musel bych koupit prkno na větší nosnost. Budu trénovat, ale dík za rady ( za jízdy hučím do vody z podřepu ).
rolas Odesláno 28. srpna 2022 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2022 Já jsem z paddlu vždycky spadnul, když jsem dělal fakt kraviny, nicméně máme paddle pro 2 a ten je fakt hodně stabilní, to chce už umění z toho spadnout, takže možná koupě většího paddlu by pomohla.
kuncák7 Odesláno 31. srpna 2022 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2022 Větší paddl asi koupím, teď mám pujcenej 10.6 nosnost 140 kg, bude to málo . Dnes upadlovano cca 3,5 km ( Jesla- Vrbovska a zpět ), já se prostě nezvednu, takže upadlovano na zadku. Manželka naprosto v klidu vestoje a upadluje to i se mnou, nechápu. Ale baví mě to.
warann Odesláno 13. března 2024 Nahlásit Odesláno 13. března 2024 Mozna uz se to tu resilo - tip na vozik pro supa za kolo? Bydlime ani ne kilak od jezera (a necely dva od Labe) tak by se to siklo. Dikes.
Ivan Lelák Odesláno 7. července Nahlásit Odesláno 7. července Oživím téma. Teď na dovolené jsme objevili fenomém paddleboard (ne že bych nevěděl že existuje) a uvědomili jsme si, že ho potřebujeme. Naše požadavky jsou lehce specifické - žádný velký sport, spíš vyhlídkové plavby a menší turistika podél mořského pobřeží, na přehradách či řekách. Jízda vestoje i v kajakových sedačkách v jednom až dvou dospělých lidech + pes, občas bude na palubě i třetí člověk. Jako maximalista bych šel do největšího 13,6", ale prý je to nemotorné, byť stabilní, pomalé a v sólu je to dřina. Je fakt takový rozdíl mezi plovákem kousek nad 4 m a plovákem kousek pod 4 metry, vždyť je to rozdíl třeba 30-40 cm? Jednokomorový, dvoukomorový, vyztužený, výbava, jaký výrobce? Přikláním k minimální délce 12,6" a chci kvalitní, tuhý a odolný plovák s bohatou výbavou a příslušenstvím. Poradíte mi? Díky.
Prochy68 Odesláno 7. července Nahlásit Odesláno 7. července Mladej ma tenhle https://www.nafukovacicluny.cz/p/kajak-aqua-marina-cascade-11-2-x35-x8?hgtid=9c7cbcaf-1fe4-4650-a5bd-d2057e388018 Jezdi na nem s nem.ovcakem 130+50kg a spokojenej, jak by se tam vesli dva se psem netusim. Kdyby nevyhovoval, dela se i v tandemu, ale s tim nemam zkusenost.
Prochy68 Odesláno 7. července Nahlásit Odesláno 7. července Lepsi fotky nemam Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Ivan Lelák Odesláno 9. července Nahlásit Odesláno 9. července V 7. 7. 2026 v 17:17, Prochy68 napsal: Mladej ma tenhle https://www.nafukovacicluny.cz/p/kajak-aqua-marina-cascade-11-2-x35-x8?hgtid=9c7cbcaf-1fe4-4650-a5bd-d2057e388018 Jezdi na nem s nem.ovcakem 130+50kg a spokojenej, jak by se tam vesli dva se psem netusim. Kdyby nevyhovoval, dela se i v tandemu, ale s tim nemam zkusenost. Pěkný, taky jsem o něm uvažovat, ale přiklonili jsme se k paddleboardu, tohle je kajak.
Prochy68 Odesláno 9. července Nahlásit Odesláno 9. července před 43 minutami, Ivan Lelák napsal: Pěkný, taky jsem o něm uvažovat, ale přiklonili jsme se k paddleboardu, tohle je kajak. hybridní plavidlo využívá výhody paddleboardu i kajaku Da se na nem normalne jezdit ve stoje
Ivan Lelák Odesláno 10. července Nahlásit Odesláno 10. července před 20 hodinami, Prochy68 napsal: hybridní plavidlo využívá výhody paddleboardu i kajaku Da se na nem normalne jezdit ve stoje Chápu, ale už to nejspíš nepůjde ve dvou + pes a určitě ne ve třech, což je má podmínka.
Prochy68 Odesláno 10. července Nahlásit Odesláno 10. července před 8 minutami, Ivan Lelák napsal: Chápu, ale už to nejspíš nepůjde ve dvou + pes a určitě ne ve třech, což je má podmínka. Rozumim, to uz by pak chtelo ten tandem, ale jestli chces uplne rovnou plochu, tak tohle vhodny neni, to je jasny.
rmx Odesláno 10. července Nahlásit Odesláno 10. července Prosím Tě, co to je model. To provedení vypadá zajímavě. Mě vadí jezdit na klasickým padlu v sedě a mít kopyta natažený jako ve formuli.
Ivan Lelák Odesláno 10. července Nahlásit Odesláno 10. července před 2 hodinami, Prochy68 napsal: Rozumim, to uz by pak chtelo ten tandem, ale jestli chces uplne rovnou plochu, tak tohle vhodny neni, to je jasny. Koukal jsem na odkaz a našel si i ten tandem. Pes by se asi vešel mezi prohlubně, 2 lidi mohou sedět nebo stát jak v prohlubních, tak nahoře (jen nesmí moc přešlapovat). Problém by byl s třetím člověkem a je tam omezená plocha pro člověka, který by chtěl ležet na palubě a opalovat se, ale i tak je to zajímavé.
Harwey Odesláno 10. července Nahlásit Odesláno 10. července Ivane, tolko ludi a este mazlicek, ci by nebol lepsi pre vas vodny bicykel:) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Prochy68 Odesláno 10. července Nahlásit Odesláno 10. července @Harwey jedine jestli ma i skluzavku, to neni z fotky videt
Harwey Odesláno 10. července Nahlásit Odesláno 10. července OK Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se