Návštěvník enrico156 Odesláno 10. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2017 Martin77: koukám, že tu mám dvojníka :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin77 Odesláno 10. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2017 Martin77: koukám, že tu mám dvojníka :-) A ja koukam, ze na ruce vypadaji mozna jeste lepe nez u nas na zahrade jeste jsem je nestacil ani hodit ruku :-) Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luidis Odesláno 12. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2017 Jenom projdu a zas letím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyn77 Odesláno 12. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2017 (upraveno) Jenom projdu a zas letím... Na tom meshi nevypadají vůbec špatně Upraveno 12. dubna 2017 uživatelem Lukyn77 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 12. dubna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2017 Jenom projdu a zas letím... Waw tyto Alpiny jsem tady na foru snad ani za celou dobu nezaregistroval, zasloužily by si více foto, tak doufám, že ještě přiletíš. Krásný kousek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin77 Odesláno 14. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2017 Pridam jeste par obrazku Startimera, vetsinou se cifernik tvari az do cerna ale na primem svetle se ukazuje jako tmave modry, coz me bavi... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 14. dubna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2017 On ten ciferník černý je, ten modrý nádech ti tam dělá antireflexní vrstva na safíru. Jinak teda koukám, že je tady u toho modelu zajímavé dýnko, kombinace hor, které jsou na Alpinerech a k tomu silueta nějaké stíhačky (alespoň mě přijde, že je to stíhačka), za mě dobré, vypadá to pěkně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toom Odesláno 14. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2017 Moc pěkný kluci.Já se k tomu foťáku nedostal. Tak aspoň nějaký mobilovky. Nemohu si pomoci, ta synergie s Hirschem a Spydercem mi přijde fajn. Prostě air race pilot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 17. dubna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2017 Barevně to ladí fakt skvěle, ale jestli i stylem, to už nevím, možná bych prubnul i další z racing řemenů a to Rally, jestli se mu tak říká, myslím takový ten s více menšími dirkami, ty velké na mě nepůsobí úplně nejlíp, byť k subcifrům to jde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 17. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2017 Úplně jsem tady na to zapomněl. Hodinky super, řemen má dobrou barvu, ale osobně se mi nelíbí ty výkroje, co třeba perforovaný řemen, nešel by jim lépe? Myslím, že jim, ale jakýkoliv racing nepůjde, ale jestli se Ti to líbí, tak proč ne . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toom Odesláno 18. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2017 Popravdě, počítal jsem spíš s perforovaným s bílým obšitím. Ten agresivní rally jsme tam s prodavačem přiložili jentak, jako poslední. A sedlo to tam jak prdel na hrnec. Hádám, že proto, jak se potkaly ty 1) černý 2) kulatý díry se subciframa 3) červený detaily 4) modrošedý obšití se stejnými intervaly jako sekundový indexy a odleskem antireflexu. Ať jsme tam pak dali cokoli jinýho, nemělo to už ten drajv ani žádnej jinej zajímavej efekt. Tož tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyn77 Odesláno 18. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2017 (upraveno) Pridam jeste par obrazku Startimera, vetsinou se cifernik tvari az do cerna ale na primem svetle se ukazuje jako tmave modry, coz me bavi... Sent from my iPhone using Tapatalk Pěkný, a závidím to plný dýnko :-) Copak to máš za řemen ? Podle tloušťky u stěžejek bych řekl že možná originál ... jaký popř. je ? Já ten svůj musel hned shodit, nedalo se to nosit, moc tvrdý. Upraveno 18. dubna 2017 uživatelem Lukyn77 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 23. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2017 Klucí, je tu někdo kdo má, nebo měl jakoukoli variantu pilotek 44mm na na zápěstí kolem 17,5cm ?Myslíte, že je to ještě nositelný a hlavně, že to opticky vypadá ještě trochu normálně ? Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyn77 Odesláno 23. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2017 Alpina Startimer Pilot LTD Edition (40mm verze). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 23. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2017 (upraveno) Nádherný hodinky.A fotky samozřejmě taky. Upraveno 23. dubna 2017 uživatelem MíraMíra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 23. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2017 Lukyne, relativně nenápadné hodinky, takto nápaditě nafocené, paráda! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 23. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2017 Alpina Startimer Pilot LTD Edition (40mm verze).Opravdu krásné fotografie krásných hodinek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 23. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2017 Jo Lukáši, jsou super, fotky se mi líbí víc, jak hodinky (sranda). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyn77 Odesláno 23. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2017 (upraveno) Díky páni ... Sem se nechal v podstatě vyprovokovat k focení jedním z Vás. Jinak mám děsnou lenoru :-)Plánuji taky laborování s řemeny, protože toto je zatím stále provizorium (potapkovej řemen Squale). PS: za ten rejpanec na nožce fakt nemůžu, takovej dobytek nejsem, to už bohužel bylo (nechci slevu zadarmo) Upraveno 23. dubna 2017 uživatelem Lukyn77 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 23. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2017 Skvely fotky. Opravdu smekam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se