Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Rado "Zrcadlo".

Jméno odpovídá.

Nejsem je schopen pořádně vyfotit. Zrcadlí vše okolo.

Nesnáším bicolor a žluté zlato. A růžové zlato.

A obecně žlutou barvu. A růžovou barvu.

Ale tyhle mě dostaly.

Divné hodinky. A díky kombinaci High-Tech Ceramic + Ceramos vydrží takhle krásně divné dlouho :)

Datumovka je dokonalá. Zlaté číslice krásně pasují k indexům.

Tyhle si nechám a neprodám. Však kdo by je taky chtěl. Vlastně je to takový sbírkový neprodejný kousek :)

post-1118-0-66625400-1490629845_thumb.jpg

post-1118-0-94400800-1490629865_thumb.jpg

post-1118-0-56151900-1490629882_thumb.jpg

post-1118-0-10260000-1490629894_thumb.jpg

post-1118-0-17146900-1490629925_thumb.jpg

Odesláno

Vysoká elegance. A ta košile na fotce- to je k nim třešinka na dortu. Rado vybočuje, designem i materiály a tento model je jen potvrzení. Jsou krásné a aspirantky na trvaky. Ta povrchovka je nějak tvrzená? Keramika je jasná, ale i ta zlatá část?

Odesláno

Děkuju :)

Ta zlatá část je Ceramos - když souložila keramika s kovem, tohle vzniklo a mělo by to mít z obou materiálů to nejlepší. Tak pevně věřím, že to bude stálo-barevnej parchant :)

Odesláno

Uz jsem to psal jinde, ale tyhle Rado maj fakt koule. Jsou super. Jedinna mala vytka: cumim na ten maximalne jednoduchej a citelnej cifernik a je to snad poprve v zivote, co mi na hodinkach prekazi sekundovka Bez ni by to byla esence dokonalosti. Co kotvicka, toci se?

Odesláno

Abychom jen nechválili ( a je fakt co!) tak bych možná volil trochu zdobnější ručičky, aspoň bombírované, nebo šípovité ( listové).

K té strohé parádě by mi to docela šlo.

Odesláno

Rado vyrábí svébytné hodinky, tyto jsou opravdu zvláštní, ale sympatické minimalistickým designem číselníku a volbou automatu.

Věřím, že na ruce asi velmi pohodlné, nepřitahují otisky,

Odesláno (upraveno)

Všem díky za pozitivní reakce :)

K dotazům:

Kotvička se točí.

Ručky jsou opravdu tenké. Jediný ozdobný prvek, který možná na fotce není úplně dobře vidět, je zkosení (seseknutí) konce ruček.

Otisky jsou vidět více než na jiných Rado, které vlastním (dobrá je v tomto Plasma High-Tech Ceramic, tam je otisků minimum).

Jediné, co se mi úplně nelíbí, je korunka. Ta je obyčená a hnusná.

Upraveno uživatelem NIGHTinGALE
Odesláno

Mám pocit, že Rado v poslední době jako jediný jde aspoň někam dopředu. Líbí se mi to. Musim si nějaký Rada pořídit. Nějakou úchylárnu. :)

Odesláno

Dobré...hodně dobré! Z fotek to vypadá, že ten Ceramos se leskne ještě více, než ta keramika a to je co říct. Když jsem měl Hyperchromy, tak hadřík byl mým souputníkem ;o) A z korunky si nic nedělej, to je asi poznávací značka Rado, dělat hnusné (lépe řečeno odfláknuté, vzhledem k použitým materiálům) korunky.

• Po letech...
Odesláno

S dovolením navážu, přidám aktuální info. 🙂 Shodou šťastných náhod se zrovna tento konkrétní kousek dostal dnes do mých rukou od místního člena. Úplně neplánovaně. Jak už to s naším chronopostižením bývá, kromě jiného po večerech sjíždím jen tak, pro potěšení oka, zdejší inzerci. No a vidím Rado, říkám si, mrknu na to, ať si rozšířím obzor... Vlastně jsem až doposud o RADO nijak neuvažoval i když mě to jejich "High-Tech Ceramos" provokuje. Prostě je to něco neobvyklého v záplavě jiných hodinkových "klasik".  

Ale jak léta přibývají, postupně také tíhnu k jednodušším a "čistějším" cifrům... Zatím byly mým idolem Damasko DS30, ale jak jsem uviděl "Specchio", přeskočila jiskra a bylo vymalováno. Mám rád černou, růžovou už tak moc ne, bo když mám něco v této barvě na sobě, pokukuje po mě víc chlapů než ženských. 🙂 Ale tahle kombinace mě fakt dostala. 

Děkuji NIGHTinGALE, že změnil názor a z neprodejného kousku udělal prodejný, děkuji též tr0t3l, že je loni na ebayi koupil a teď je pustil zase dál.

Nemůžu se na tu krásu vynadívat - včetně vteřinovky, ta by mi opravdu chyběla... Na lepší fotky nemám techniku, to mě mrzí - tohle "Zrcadlo" si to fakt zaslouží.

S1140021.JPG

S1140022.JPG

S1140018.JPG

S1140025.JPG

Odesláno (upraveno)

Trochu povedenější foto na denním světle... Černá je opravdu černá...

IMG_0427.JPG

Upraveno uživatelem spacek5
Odesláno

Ano, jsou to ony... 🙂

Odesláno

Pro AndyAaron - "bez vteřinovky"...

IMG_0434.JPG

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...