dadasmid Odesláno 4. listopadu Nahlásit Odesláno 4. listopadu Gunman to vystihl, odpoledne jsem měl rozepsaný příspěvek ve smyslu 'k čemu seznam na snipery ...', pak jsem to radši smazal rýpáním asi ničemu nepomůžu, ale komunikace tady je nulová, hodinky jsou skoro půl roku na kompletaci a ticho po pěšině ... Nějak nevěřím, že bych se mohl sniperů dočkat, nedivil bych se, kdyby se to tady po dotažení první desetiletky odpískalo a zavřelo. Nikdo vlastně neví, kdo z členů je ještě aktivní, kontakty nejsou, dochované útržky budou asi dost neaktuální ... Vzpomeňme co tady nastalo při vybírání záloh na strojky, jak se asi budou po osmi letech vybírat doplatky, to už nikdo nedá dohromady, uhánět jednotlivé členy po SZ, když na forum nechodí? Jen blázen by se po tom všem chtěl pouštět do druhého kola.
stankoff Odesláno 14. listopadu Nahlásit Odesláno 14. listopadu Já myslím, že se k 70. dočkám jestli do té doby nebudu mezi fošnama je mi 61.... jestli to ale budu vnímat, toť otázka. Gunman mi zlepšil náladu
straspol Odesláno pondělí v 07:53 Autor Nahlásit Odesláno pondělí v 07:53 Pánové, hodinky jsou hotové. V tuto chvíli má Valjoux hotovo. Vše je zaplaceno. Na Vás zůstane už pouze poštovné. Já mám v poště ještě na cestě krabičky a řemínky, abyste to měli komplet. V plánu tedy mám - jakmile přijdou- přeposlat Valjouxovi abyste si to u něho mohli brát jako komplet. Děkuju všem, kteří to se mnou vydrželi až sem. Po zkušenostech, které jsem nasbíral, se necítím tak silný, abych realizoval další limitku na tomto základě. Návrh ale je, rád ho předám někomu, kdo má lepší organizační schopnosti a dokáže být asertivnější než já. Mám také nakoupené černé vteřinovky s okýnkem a stroje. Ty vám, kteří by měli zájem dotáhnout tuto variantu, o kterou jsem původně stál, rád dám. 8 1
Radim01 Odesláno pondělí v 13:58 Nahlásit Odesláno pondělí v 13:58 Strasi - kam pošlu finance na dorovnání? To udělat chci a bez toho bych z hodinek asi neměl radost... Díky za neuvěřitelnou výdrž navzdory všemu!!
stankoff Odesláno úterý v 17:40 Nahlásit Odesláno úterý v 17:40 Straspol, rozumím tomu správně, že snipers' už nebudeš realizovat??
cali Odesláno úterý v 18:34 Nahlásit Odesláno úterý v 18:34 Ja sa priznam ze som celu situaciu a vyvoj nesledoval dostatocne, ale vybavujem si ze som sa svojho casu zapojoval a na vyzvu aj par korun poslal. Mohli by mi prosim zodpovedni pripomenut ci som este stale v hre a ci pripadne nedlzim nejaky dopatok?
dzerik1 Odesláno včera v 07:23 Nahlásit Odesláno včera v 07:23 Ahoj, no bohužel jsem osobně zklamán, ale myslel jsem si to, že se nedotáhnou snipery. Škoda, že jsi mi to neřekl už v létě. Chci se Straspole zeptat zda budeš odesílat strojky ze sniperů a kdy? Zkusím si to nějak dotáhnout po své linii. Ještě tě poprosím o základní info co vše je hotové na snipery? Děkuji.
valjoux Odesláno včera v 07:27 Nahlásit Odesláno včera v 07:27 Zdravím, ohledně sniperů nic není ztraceno jsou zde lidi co to chtějí realizovat.
gunman Odesláno včera v 09:03 Nahlásit Odesláno včera v 09:03 Gratuluju k dotažení první série. Pokud by se někdo ujal Sniperů, dejte prosím vědět, mám tam taky strojek.
dzerik1 Odesláno před 23 hodinami Nahlásit Odesláno před 23 hodinami Ahoj, jsem v jednání s valjouxem. Nyní je důležité se spojit se straspolem, aby mi dal vědět co je připraveného (dle mého pouze strojky a max. datové věnce). Podle toho se domluvím s valjouxem a dám sem předpokládanou cenu včetně rozpisu celkové ceny. Zatím je předpoklad dotažení cca 6 měsíců (záleží jak straspol odešle strojky). Pokusím se v příštím týdnu hodit info i do soukromých zpráv dle posledního seznamu a uvidíme kdo všechno se ozve. Klidně pokud to tady ze sniperů ještě někdo sleduje dejte sem prosím info ať víme kolik nás tu je. 1
Libor_OV Odesláno před 20 hodinami Nahlásit Odesláno před 20 hodinami Jak jsem potvrdil Vláďovi, rád bych pokračoval v LE Sniper. Děkuji
kerob Odesláno před 9 hodinami Nahlásit Odesláno před 9 hodinami I já potvrzuji dzerik1 a valjoux pokračování v LE sniper .Kdyby to někdo vzdal, vezmu si jeho číslo jako další
Zibesoni Odesláno před 7 hodinami Nahlásit Odesláno před 7 hodinami Já, Zibesoni (pořadí 17 v seznamu na LE Sniper, zvolené číslo limitky 5) chci pokračovat v této záležitosti.
corwin Odesláno před 3 hodinami Nahlásit Odesláno před 3 hodinami Ahoj, také bych rád pokračoval (měl jsem číslo 7). Diky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se