dadasmid Odesláno 10. ledna Nahlásit Odesláno 10. ledna Přenechávám svou pozici uživateli s nickem Radim01, níže upravený poslední seznam, který jsem dohledal. Prim Sport 2 Daydate Sniper Straspol (12) strojek zaplacen Corwin (7) strojek zaplacen Gunman (9) strojek zaplacen Libor_OV (18) strojek zaplacen dzerik1 (10) strojek zaplacen kerob (8) strojek zaplacen zbuddy (27, kdyby počet klesl, tak 4) strojek zaplacen tkol (13) strojek zaplacen Dzos (16) strojek zaplacen Stankoff (64 jestli nebude je mi to fuk) strojek zaplacen Mr_Ropotamo (11) strojek zaplacen Lukasmoc (1) strojek zaplacen tomesh (14) strojek zaplacen Biges (2) strojek zaplacen Funthom 95 (17) strojek zaplacen Radim01 (3) strojek zaplacen Zibesoni (5) strojek zaplacen 01standa (6) strojek zaplacen youstoryup strojek zaplacen pevo (15) strojek zaplacen dzerik1 (na čísle nezáleží) strojek zaplacen Kadakii (21) strojek zaplacen Já ml. (na čísle nezáleží) strojek zaplacen Suprzajíc strojek zaplacen tkol (22) strojek zaplacen luky.sk (27) strojek zaplacen jirka44 (4 nebo 24) strojek zaplacen Thomas V.Bayern (pokud možno 00) strojek zaplacen
valjoux Odesláno 1. února Nahlásit Odesláno 1. února Ahoj, lidi, kluci, holky a přátelé. Prosím Vás snažím se dořešit limitku DAY DATE a trochu to už řadu lidí nebere. Nebo už nejsou na foru. Nemá někdo kontakt na lidi nebo ať ozvou. Na zprávu nereaguji. Velice děkuji Vláďa Senior 1949 HondzaX Luky.sk Cali Onipep
Dzos Odesláno 1. února Nahlásit Odesláno 1. února Nechci dělat zmatek, ale dlouho jsem tady ve vlákně nebyl. Jsem na seznamu sniper a potvrzují zájem je dokoncit.
dadasmid Odesláno 2. února Nahlásit Odesláno 2. února Tak jeden rychlocvak mobilem společně s Nodate. Díky všem, co se na tom podíleli, jmenovitě především Straspolovi a Valjouxovi. Znovu opakuji výzvu, aby nezapadla. Kdokoliv by měl na následující účastníky limitky jakýkoliv kontakt - sem patrně nechodí, prosím o jejich kontaktování nebo předání informací Valjouxovi: Senior 1949 HondzaX Luky.sk Cali Onipep Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Biges Odesláno 9. února Nahlásit Odesláno 9. února Díky Vláďovi za dovezení! Malá říká, že se jí líbí luneta, ale ciferník by měl být barevnější Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
guzmic Odesláno 16. února Nahlásit Odesláno 16. února Ty české dny jsou pecka, pouzdro taky, hergot ale já furt nemůžu za těch X let rozchodit ten nápis....
dadasmid Odesláno 16. února Nahlásit Odesláno 16. února Nápis mi už nevadí. Víc mě štve, že indexy jsou příliš široké (oproti originálním PS 2.1) a tisk není příliš kvalitní, na 12 a 9h mám trochu neostré hrany, jakoby podtečené a index není pohledově obdélník, ale lehce šišoid - což vidím i na fotce od Bigese, takže to je systémový problém, nikoliv vadný kus. Taky mi nesedí, že nelícuje písmo datového věnce s dny v týdnu. Chápu, že aby se do okýnka dny vešly, musí být trochu menší a bez přetisku datových věnců se s tím nedalo nic dělat, ale příště (point pro účastníky Sniperů) bych to přetiskl obojí stejně velkým fontem. Pouzdro je pecka, tvarově lepší než nodate z Eltonu, víc odpovídá originálnímu pochromovanému. Bronz z Eltonu je tvarově zjednodušený ze spodní strany, nemá tam náběhy ke korunce a na opačné straně, je ploché a má příliš ostré hrany.
dzerik1 Odesláno středa v 08:35 Nahlásit Odesláno středa v 08:35 Ahoj pánové možná i dámy, posílám odsouhlasený (ohledně výroby) grafický návrh sniperů. S Vláďou jsem domluvil místo plastového sklíčka safír (mírně vypouklý). Luneta bude nerez (cvakací) s PVD úpravou a vložkou z plastu (kompas). Rozměr pouzdra bude o trochu lepší a to 44x39 mm. Datumový věnec bude v češtině i slovenštině. Číslování na boku pouzdra bude laserem. Nyní je postup následující. Měsíc to tu nechám k tomu aby si každý rozmyslel zda do toho půjde nebo ne (prosím o potvrzení do seznamu). Cca v polovině března se bude vybírat záloha 15 000,- Kč (následně bude cca měsíc na zaplacení) a pak se zadá výroba, která bude trvat cca 6 měsíců (předpoklad 11/2026). Celková cena by neměla přesáhnout 21 500,- Kč. Kdo by se chtěl ještě přidat, bude možno po dohodě semnou (budou se muset vyřešit strojky). Deadline na nově příchozí je půlka března. Strojky snad Stráša pošle Vláďovi co nejdříve. Všem jinak děkuji za výdrž a snad se to dotáhne ke spokojenosti všech. Všem toto sdělení budu posílat i do SZ. Kdyby někdo věděl o někom kdo sem už nechodí a je v seznamu dejte mu prosím vědět. Děkuji. Prim Sport 2 Daydate Sniper Straspol (12) strojek zaplacen Corwin (7) strojek zaplacen (potvrzeno pokračování) Gunman (9) strojek zaplacen (potvrzeno pokračování) Libor_OV (18) strojek zaplacen (potvrzeno pokračování) dzerik1 (10) strojek zaplacen (potvrzeno pokračování) kerob (8) strojek zaplacen (potvrzeno pokračování) zbuddy (27, kdyby počet klesl, tak 4) strojek zaplacen tkol (13) strojek zaplacen Dzos (16) strojek zaplacen (potvrzeno pokračování) Stankoff (64 jestli nebude je mi to fuk) strojek zaplacen (potvrzeno pokračování) Mr_Ropotamo (11) strojek zaplacen Lukasmoc (1) strojek zaplacen tomesh (14) strojek zaplacen Biges (2) strojek zaplacen Funthom 95 (17) strojek zaplacen Radim01 (3) strojek zaplacen (potvrzeno pokračování) Zibesoni (5) strojek zaplacen (potvrzeno pokračování) 01standa (6) strojek zaplacen youstoryup strojek zaplacen pevo (15) strojek zaplacen dzerik1 (na čísle nezáleží) strojek zaplacen (potvrzeno pokračování) Kadakii (21) strojek zaplacen Já ml. (na čísle nezáleží) strojek zaplacen Suprzajíc strojek zaplacen tkol (22) strojek zaplacen luky.sk (27) strojek zaplacen jirka44 (4 nebo 24) strojek zaplacen Thomas V.Bayern (pokud možno 00) strojek zaplacen Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Funthom95 Odesláno středa v 09:38 Nahlásit Odesláno středa v 09:38 Prim Sport 2 Daydate Sniper Straspol (12) strojek zaplacen Corwin (7) strojek zaplacen (potvrzeno pokračování) Gunman (9) strojek zaplacen (potvrzeno pokračování) Libor_OV (18) strojek zaplacen (potvrzeno pokračování) dzerik1 (10) strojek zaplacen (potvrzeno pokračování) kerob (8) strojek zaplacen (potvrzeno pokračování) zbuddy (27, kdyby počet klesl, tak 4) strojek zaplacen tkol (13) strojek zaplacen Dzos (16) strojek zaplacen (potvrzeno pokračování) Stankoff (64 jestli nebude je mi to fuk) strojek zaplacen (potvrzeno pokračování) Mr_Ropotamo (11) strojek zaplacen Lukasmoc (1) strojek zaplacen tomesh (14) strojek zaplacen Biges (2) strojek zaplacen Funthom 95 (17) strojek zaplacen (potvrzeno pokračování) Radim01 (3) strojek zaplacen (potvrzeno pokračování) Zibesoni (5) strojek zaplacen (potvrzeno pokračování) 01standa (6) strojek zaplacen youstoryup strojek zaplacen pevo (15) strojek zaplacen dzerik1 (na čísle nezáleží) strojek zaplacen (potvrzeno pokračování) Kadakii (21) strojek zaplacen Já ml. (na čísle nezáleží) strojek zaplacen Suprzajíc strojek zaplacen tkol (22) strojek zaplacen luky.sk (27) strojek zaplacen jirka44 (4 nebo 24) strojek zaplacen Thomas V.Bayern (pokud možno 00) strojek zaplacen
valjoux Odesláno středa v 11:04 Nahlásit Odesláno středa v 11:04 Ještě bych rád doplnil nikdo neví kolik bude zájemců.A to znamená že se může stát že se posune v číslování dopředu. Ale od toho je ten měsíc na doladění. 1
valjoux Odesláno středa v 11:05 Nahlásit Odesláno středa v 11:05 Jo a co se týka loga je to s plným souhlasem BERTA 1
01standa Odesláno středa v 12:19 Nahlásit Odesláno středa v 12:19 18. 01standa (6) strojek zaplacen potvrzuji pokračování
tomesh Odesláno čtvrtek v 08:59 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 08:59 Prim Sport 2 Daydate Sniper Straspol (12) strojek zaplacen Corwin (7) strojek zaplacen (potvrzeno pokračování) Gunman (9) strojek zaplacen (potvrzeno pokračování) Libor_OV (18) strojek zaplacen (potvrzeno pokračování) dzerik1 (10) strojek zaplacen (potvrzeno pokračování) kerob (8) strojek zaplacen (potvrzeno pokračování) zbuddy (27, kdyby počet klesl, tak 4) strojek zaplacen tkol (13) strojek zaplacen Dzos (16) strojek zaplacen (potvrzeno pokračování) Stankoff (64 jestli nebude je mi to fuk) strojek zaplacen (potvrzeno pokračování) Mr_Ropotamo (11) strojek zaplacen Lukasmoc (1) strojek zaplacen tomesh (14) strojek zaplacen (potvrzeno pokračování) Biges (2) strojek zaplacen Funthom 95 (17) strojek zaplacen (potvrzeno pokračování) Radim01 (3) strojek zaplacen (potvrzeno pokračování) Zibesoni (5) strojek zaplacen (potvrzeno pokračování) 01standa (6) strojek zaplacen (potvrzeno pokračování) youstoryup strojek zaplacen pevo (15) strojek zaplacen dzerik1 (na čísle nezáleží) strojek zaplacen (potvrzeno pokračování) Kadakii (21) strojek zaplacen Já ml. (na čísle nezáleží) strojek zaplacen Suprzajíc strojek zaplacen tkol (22) strojek zaplacen luky.sk (27) strojek zaplacen jirka44 (4 nebo 24) strojek zaplacen Thomas V.Bayern (pokud možno 00) strojek zaplacen PS: doplněn "18. 01standa(6)"
Dzos Odesláno čtvrtek v 12:29 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 12:29 9. Dzos (16) strojek zaplacen - potvrzuji pokračování
valjoux Odesláno čtvrtek v 15:38 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 15:38 Tak jsme na tom takto, zatím není důvod to rušit. Ale rád bych nějak dodržel ty vaše čísla a při tomto množství nevím jak to udělat. 1 Lukasmoc (1) strojek zaplacen 2 Biges (2) strojek zaplacen 3 OK Radim01 (3) strojek zaplacen (potvrzeno pokračování) 4 zbuddy ( 4) strojek zaplacen 5 OK Zibesoni (5) strojek zaplacen (potvrzeno pokračování) 6 01standa (6) strojek zaplacen 7 OK Corwin (7) strojek zaplacen (potvrzeno pokračování) 8 OK kerob (8) strojek zaplacen (potvrzeno pokračování) 9 OK Gunman (9) strojek zaplacen (potvrzeno pokračování) 10 OK dzerik1 (10) strojek zaplacen (potvrzeno pokračování) 11 Mr_Ropotamo (11) strojek zaplacen 12 Straspol (12) strojek zaplacen 13 tkol (13) strojek zaplacen 14 tomesh (14) strojek zaplacen 15 pevo (15) strojek zaplacen 16 OK Dzos (16) strojek zaplacen (potvrzeno pokračování) 17 OK Funthom 95 (17) strojek zaplacen (potvrzeno pokračování) 18 OK Libor_OV (18) strojek zaplacen (potvrzeno pokračování) 19 OK Stankoff strojek zaplacen (potvrzeno pokračování) 20 OK dzerik1 strojek zaplacen (potvrzeno pokračování) 21 Kadakii (21) strojek zaplacen 22 tkol (22) strojek zaplacen 23 Já ml. (na čísle nezáleží) strojek zaplacen 24 jirka44 (4 nebo 24) strojek zaplacen 25 Suprzajíc strojek zaplacen 26 Thomas V.Bayern (pokud možno 00) strojek zaplacen 27 luky.sk (27) strojek zaplacen
Mr_Ropotamo Odesláno čtvrtek v 18:21 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 18:21 1 Lukasmoc (1) strojek zaplacen 2 Biges (2) strojek zaplacen 3 OK Radim01 (3) strojek zaplacen (potvrzeno pokračování) 4 zbuddy ( 4) strojek zaplacen 5 OK Zibesoni (5) strojek zaplacen (potvrzeno pokračování) 6 01standa (6) strojek zaplacen 7 OK Corwin (7) strojek zaplacen (potvrzeno pokračování) 8 OK kerob (8) strojek zaplacen (potvrzeno pokračování) 9 OK Gunman (9) strojek zaplacen (potvrzeno pokračování) 10 OK dzerik1 (10) strojek zaplacen (potvrzeno pokračování) 11 OK Mr_Ropotamo (11) strojek zaplacen (potvrzeno pokračování) 12 Straspol (12) strojek zaplacen 13 tkol (13) strojek zaplacen 14 tomesh (14) strojek zaplacen 15 pevo (15) strojek zaplacen 16 OK Dzos (16) strojek zaplacen (potvrzeno pokračování) 17 OK Funthom 95 (17) strojek zaplacen (potvrzeno pokračování) 18 OK Libor_OV (18) strojek zaplacen (potvrzeno pokračování) 19 OK Stankoff strojek zaplacen (potvrzeno pokračování) 20 OK dzerik1 strojek zaplacen (potvrzeno pokračování) 21 Kadakii (21) strojek zaplacen 22 tkol (22) strojek zaplacen 23 Já ml. (na čísle nezáleží) strojek zaplacen 24 jirka44 (4 nebo 24) strojek zaplacen 25 Suprzajíc strojek zaplacen 26 Thomas V.Bayern (pokud možno 00) strojek zaplacen 27 luky.sk (27) strojek zaplacen
Mr_Ropotamo Odesláno čtvrtek v 18:23 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 18:23 Ahojte. potvrzuji pokračování, chtěl jsem to napsat spolu s tím seznamem, ale nějak se mi to rozjebalo. Návrh číselníku je super mimochodem ;-).
valjoux Odesláno čtvrtek v 18:26 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 18:26 před 2 minutami, Mr_Ropotamo napsal: Ahojte. potvrzuji pokračování, chtěl jsem to napsat spolu s tím seznamem, ale nějak se mi to rozjebalo. Návrh číselníku je super mimochodem ;-). Trocha povzbuzení děkuji.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se