5etter Odesláno 19. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2021 Jsou dobrý! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 19. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2021 veru sú dobré Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOCKOPEES Odesláno 18. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2021 za mě full lume jsou nejzajímavější. Hned bych je bral Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOCKOPEES Odesláno 22. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2021 Pokud je má někdo doma a nenosí je rád se jich ujmu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aktobe Odesláno 15. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2021 Na kazdodenni noseni jsou paradni!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 15. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2021 Vodní živočichové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 6. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2022 Tak jsem se stal také majitelem těchto už skoro legend. Konečně, cítím za dosti učinění . První dojem, prostě pecka . Hodinky jsem prozkoumal a zjistil že ač je to verze černá tak mám strojek 8204 tedy s hekingem a na gumě nemám nápisy ponoru ono je to obojí trochu škoda ale vem to čert. Hodinky jsou teda boží a přidám jednu fotku na blbým světle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 6. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2022 před 13 minutami, Kalisport napsal: Tak jsem se stal také majitelem těchto už skoro legend. Konečně, cítím za dosti učinění . První dojem, prostě pecka . Hodinky jsem prozkoumal a zjistil že ač je to verze černá tak mám strojek 8204 tedy s hekingem a na gumě nemám nápisy ponoru ono je to obojí trochu škoda ale vem to čert. Hodinky jsou teda boží a přidám jednu fotku na blbým světle Gratuluji, dobrá volba, a souhlas jsou boží, navíc bejvaj super přesný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 6. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2022 před 2 minutami, Lacifer napsal: Gratuluji, dobrá volba Dík . Po vybalení mě úplně překvapili, na živo jsou vážně famózní. Na tu přesnost jsem zvědavý. No těším se z nich Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 6. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2022 Konečně jsi v nízkonákladovkách trefil správnou značku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 6. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2022 Tak žádné jsem ještě neměl a kde jinde to prubnout než na Ny0040 … Ne vážně jsou skvělé až jsem stoho fakt překvapenej. Čas ukáže jestli přibudou další, třeba fugu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pauliej Odesláno 6. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2022 Ja mam viacero modelov (aj fugu) a niesu take dobre ako klasicke cierne ny0040. Ta leskla cierna robi perfektnu citatelnost a lumi je tiez lepsia ako na fugu. Fugu su zase take ine, hranate indexy a tak ... No uzivaj a nesetri ich, ked boli dobre pre talianskych potapacov, tak budu dobre aj pre nas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 6. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2022 Ta černá je na nich luxusní . Přesně proto jsem do nich šel. Viděl jsem v nich parádní tooly no pak jsem je vybalil s krabičky a bojím se prvního šrámu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 7. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2022 @pauliej nedokážu srovnat s klasikou NY0040, mám jen bílé fugu co tady občas postuji a ty svítí jak vánoční stromek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 7. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2022 @sodekczEvidentne nás chce nahnevať Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 7. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2022 @McStinger Supr fotka, nedáme se! Protivníky je potřeba zahlušit. Zkusím sem přidat nějakou svoji lumi foto, ale nejsem až takový fotograf. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 7. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2022 Světlušky nooo … @McStinger hodně kvalitní fotka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 7. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2022 Dík. Keď boli nové, tak som pár fotiek urobil, ale už to je dosť dávno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 7. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2022 Tady pokus : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 7. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2022 já loni na podzim pořídil 0086 a jsem z nich pořád nadšenej. náramek sice z plechu, ale robustního a hlavně mikroregulace ve sponě - to se v této kategorii nevidí. hacking, modrá lumi, přesnost ukázková. z těch všech loni nakoupených hodinek mi dělají největší radost, přestože byly asi nejlevnější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se