Bells Odesláno 29. května 2017 Nahlásit Odesláno 29. května 2017 V 29. 5. 2017 v 5:43, ATOM napsal: Moc diky, jsou to takove mobilovky na jedno brdo . Mrkni do vlakna od Bellse, to je podivana Bells má taky mobilovky, takže pokud to alespoň za něco stojí, tak tím vlastně oba dokazujeme, že mobily na tom s focením nejsou vůbec špatně Btw: Teda to radikální hubnutí je pořádné, teď už jsi na tom s váhou ještě níž, než já a to já jsem právě naopak ve fázi alespoň nějakého nabírání, abych nebyl úplný chcípák, jako jsem teď
ATOM Odesláno 29. května 2017 Autor Nahlásit Odesláno 29. května 2017 (upraveno) He he, ja se naopak rozhodl, ze budu chcipak Ale zase musim rict, ze je to fajn, dal jsem pryc tuk, beham, cvicim, kondice je jako nikdy, zlepsil se tlak, tep jsem mival kolem 85-90, ted po ranu i pod 50. Upraveno 29. května 2017 uživatelem ATOM
Akam Odesláno 29. května 2017 Nahlásit Odesláno 29. května 2017 jo je to tak, v rámci pohodlnosti mám taky 99% mobilovek Mate to fajne kluci
t.p Odesláno 1. června 2017 Nahlásit Odesláno 1. června 2017 Poslední tejdny flákám svojí přítomnost na fóru, tak jsem Tvůj návrat objevil až dnes. Tak hezký den přeji.
Mapo Odesláno 8. června 2017 Nahlásit Odesláno 8. června 2017 Fakt parádne fotky, úplne pohodové a príjemne sa na to díva. Palčiská hore. Sú nejak špeciálne upravované, alebo je tá žltá naozaj taká origo?
siwi Odesláno 8. června 2017 Nahlásit Odesláno 8. června 2017 Taky bych k těm svým měl pořídit kovový náramek. Jako kluk jsem je tak nosil. Vypadají na něm fakt dobře.
ATOM Odesláno 9. června 2017 Autor Nahlásit Odesláno 9. června 2017 V 8. 6. 2017 v 16:11, siwi napsal: Taky bych k těm svým měl pořídit kovový náramek. Jako kluk jsem je tak nosil. Vypadají na něm fakt dobře. Diky, naramek jim podle me sedne. V 8. 6. 2017 v 12:20, Mapo napsal: Fakt parádne fotky, úplne pohodové a príjemne sa na to díva. Palčiská hore. Sú nejak špeciálne upravované, alebo je tá žltá naozaj taká origo? Dekuji, specialne upravovane nejsou, tak nejak si to sam dela asi ajfoun Hodinky nevidely desitky let svetlo, takze indexy nejsou vysisovane.
ATOM Odesláno 5. října 2017 Autor Nahlásit Odesláno 5. října 2017 Z fotek mozna pusobi jako obycejne plastaky, ale jak je clovek chytne do ruk...
nickolas Odesláno 6. října 2017 Nahlásit Odesláno 6. října 2017 Jo jo. Géčka se šroubovacím dýnkem. Fajne sou!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se