Micey Odesláno 22. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2021 (upraveno) @AdaMossJá si můžu prásknou tak akorát gumou od trenýrek, fakt jsem to bral teoreticky. Nicméně tady to asi Fuka celkem popsal.. https://www.fffilm.name/2021/02/jak-na-bitcoin-2-sequel.html Upraveno 22. února 2021 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rybiz Odesláno 16. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2021 (upraveno) hosi, tusite nekdo co se to deje s DOGE? tvl, tak raketovej....to uz je vystrelenej snad do vesmiru....kdyby se usadil na 1USD zlobit se nebudem Upraveno 16. dubna 2021 uživatelem Rybiz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 16. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2021 Nenastupovat a pokud tam sedíš, tak bych vystoupil . Ale samozřejmě to je můj osobní názor. Myslím si, že je to umělá pumpa a až bude dost cestujících, tak strojvedoucí vystoupí a vlak vykolejí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 16. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2021 Coinbase na NASDAQ a to je pozitiv prostě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 16. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2021 Rozjela se altová sezóna. Coinbase IPO trh podpořilo. A až bude po sezóně, tak se spousta lidí nalije zpět do BTC a jede se dál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petus Odesláno 16. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2021 Ahoj. Znáte někdo nějaký dobrý forum kde se o těžbě dozvědět víc? Případně jak se do těžby nějak zapojit ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 16. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2021 Je mining skupina na FB. Ale obávám se, že pokud nemáš možnost levné elektřiny, tak to nebude rentabilní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petus Odesláno 16. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2021 Možnost neplatit za elektřinu právě mám. Ale problém si myslím že bude hardware. Grafické karty jsou nedostatkove zboží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 16. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2021 V 16. 4. 2021 v 16:44, Petus napsal: Možnost neplatit za elektřinu právě mám. Ale problém si myslím že bude hardware. Grafické karty jsou nedostatkove zboží. Rozšířit Elektriku by platil někdo jiný a nevěděl o tom? Ono to fakt dost žere. Rx580 mám doma ještě docela dost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 16. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2021 Jestli chceš těžit BTC tak si nejsem jistý jestli to na grafikách jde. Mám pocit, že se těžily alty a ten soft to směnil automaticky do BTC. Ale možná kecám a jestli ano tak vše za to omlouvám. Těžba není má parketa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 16. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2021 BTC na grafice už dávno ne. Co se dá těžit a s jakou rentabilitou se dá velmi orientačně mrknout zde: https://whattomine.com/ co vytěžíš, to si vyměníš za co potřebuješ na burze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 16. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2021 Mel bych možnost těžit defacto za náklady hw, ale dneska už mi to nějak přijde mimo.Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busdriver Odesláno 16. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2021 V 16. 4. 2021 v 13:20, Rybiz napsal: hosi, tusite nekdo co se to deje s DOGE? tvl, tak raketovej....to uz je vystrelenej snad do vesmiru....kdyby se usadil na 1USD zlobit se nebudem Rozšířit Ani mi nemluv.. zastaralej shitcoin bez hodnoty, kterej akorat zas vyhajpoval musk... chvili sem ho mel, pak sem se toho zbavil.. Aspon ze tron mi dela celkem radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
14titi Odesláno 16. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2021 Já jsem na Doge naskočil, když ho Musk začal "hajpovat", ale pak jsem víceměně bez zisku zase prodával, když jsem se dozvěděl, že jde o shitcoin a nikdo s ním nepočítá. No...nečekal jsem další vlnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodeo65 Odesláno 18. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2021 Jen tak vložím jméno jedné crypto na zamyšlení.Sleduji Matic (Polygon) od března a líbí se mi čím dál víc. Jako investice i jako projekt. Teď je na 2usd a kolik zpracuje transakci denně a kolik jich leží na burze apod... Věřím že půjde na 10usd, možná i výše. Koukněte na to a zamyslete se.Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 18. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2021 V 18. 5. 2021 v 6:57, Rodeo65 napsal: Jen tak vložím jméno jedné crypto na zamyšlení. Sleduji Matic (Polygon) od března a líbí se mi čím dál víc. Jako investice i jako projekt. Teď je na 2usd a kolik zpracuje transakci denně a kolik jich leží na burze apod... Věřím že půjde na 10usd, možná i výše. Koukněte na to a zamyslete se. Sent from my iPhone using Tapatalk Rozšířit No, vylitla rychle... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trololo Odesláno 18. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2021 V 18. 5. 2021 v 6:57, Rodeo65 napsal: Jen tak vložím jméno jedné crypto na zamyšlení. Sleduji Matic (Polygon) od března a líbí se mi čím dál víc. Jako investice i jako projekt. Teď je na 2usd a kolik zpracuje transakci denně a kolik jich leží na burze apod... Věřím že půjde na 10usd, možná i výše. Koukněte na to a zamyslete se. Sent from my iPhone using Tapatalk Rozšířit Pár sem jich koupil, tak uvidíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 18. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2021 Jo taky sem do toho neco nasypal, vubec nechapu o co de, je to moje premiera s temadle skoropenezma, ale uz jsem v zivote prisel o vic za uplny kokotiny, todle by mohla bejt aspon sranda sledovat:) Takze @Rodeo65 dik a jestli na tom prodelam kalhoty tak ti napisu osklivou SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 18. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2021 Dobrá... už mám pakatel ADA, zkusím i tohle...holt za 10 let budou Lamba dvě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rybiz Odesláno 18. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2021 kde to nakupujete, na jaky platforme? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se