Axel Odesláno 28. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2021 V 23. 6. 2021 v 19:02, Ajaj napsal: No jo, ale Prochy ti neřekl 30% nahoru nebo dolu ale vážně - už jsem to psal někde předtím. Pro mě osobně je to více gamble než investice. Samotná myšlenka blockchain mi přijde hodně zajímavá, ale nepoužitelná pokud ji propojíš na fiat (což dříve nebo později musíš nebo spíše to většina udělá). Pro nějakou uzavřenou komunitu super, pro celý svět pikaču, páč tam budeš mít pořád strašnou volatilita jak teď Ta volatilita je prave vynikajici, diky tomu muzes obchodovat klidne i na spot a mit zajimavy zisky.. Pokud si nastavis nejaky pravidla a sledujes trh, signaly, nastudujes zakladni indikatory, technickou analyzu, tak to neni gamble.. Problem jsou nekdy ruzne trade skupiny, kde hlavni "trader" casto ignoruje varovne signaly, nebo ma spatne nacasovani, strategii atd... Takovi jsou extra nebezpecni (vcetne klidne i placenych "profiku"), tudiz spolehat hlavne na sebe a svuj usudek, dodrzovat strategii a pravidla, pak to jde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 28. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2021 (upraveno) Takže Musk se vyjádří 21.7., to jsem zvědavý jak. Do té doby tipuji, že to poroste. A pak to buď spadne nebo poroste ještě víc Upraveno 28. června 2021 uživatelem Muffik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trololo Odesláno 7. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2021 Ode dneška jsou na Binance pozastavené SEPA platby v eurech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 20. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2021 tak kde bude dno? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 20. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2021 ty jo, nevim a bojim se... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 20. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2021 nakoupil jsem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 20. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2021 Máte můj obdiv. Nedal bych do toho ani korunu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 20. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2021 Já už na to taky kašlu. Budu jen postupně sledovat až se moje mini portfolio limitně přiblíží nule:-D A kde je ten borec jak tu kdysi prohlašoval, že Matic bude za bůh ví kolik?:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodeo65 Odesláno 20. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2021 Já už na to taky kašlu. Budu jen postupně sledovat až se moje mini portfolio limitně přiblíží nule:-D A kde je ten borec jak tu kdysi prohlašoval, že Matic bude za bůh ví kolik?:-DJa jsem tady, pořád dokupuji a dokupuju i Matic. Pořád tomu věřím a vidím v tom obrovský potenciál. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 20. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2021 potencional je vzdycky, jen ta realita je jina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 20. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2021 aspoň budete moc říct vnoučatům “byl jsem u toho!”….když to padlo. apropó, klesá všechno, nejenom krypto. Ale pokud plno investorů vybírá miliardy, tak to musí někde zaparkovat. Ale to “někde” přece musí stoupat. Viděl něco někdo v posledních 24h stoupat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 20. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2021 no jasne KB + CEZ, vcera jsem dokoupil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 20. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2021 Kamarád mi přísaha že to v září pude nahoru, tak to nezkoumám a těšim se, že na Vánoce budu milionář, hehe..:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 20. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2021 v CEZ nezaparkujes par desítek miliard dolarů co se včera na trzích vybralo. P.S. bavím se o velkech investorech (hedge, fondy, atd), ne o čuťkařích našeho typu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 20. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2021 asi drzej cash Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 20. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2021 před 10 minutami, Prochy68 napsal: no jasne KB + CEZ, vcera jsem dokoupil Přesně tak:-D rychle jsem pustil Avast s výběrem zisku 25% a teď mě bude sžírat, že jsem mohl počkat do 40% určitě:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 20. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2021 o Avastu mi ani nemluv, posledni balik jsem prodal 7.7, protoze jsem si rikal ze uz nic neprijde...a on jump nahoru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 20. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2021 před 13 minutami, Prochy68 napsal: o Avastu mi ani nemluv, posledni balik jsem prodal 7.7, protoze jsem si rikal ze uz nic neprijde...a on jump nahoru Já si před několika měsíci sestavil portfolio - ČEZ, O2, KB, Avast s tím, že na to nebudu sahat a za divi jen něco přikoupím. U toho Avastu se ale o dividendě moc seriózně bavit nedá, tak jsem to nevydržel a pustil. Teď přemýšlím co s O2, který se asi časem z burzy odporoučí úplně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 20. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2021 Avast jsem pustil toho 7, O2 tento tyden Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 20. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2021 V 28. 6. 2021 v 22:01, Muffik napsal: Takže Musk se vyjádří 21.7., to jsem zvědavý jak. Do té doby tipuji, že to poroste. A pak to buď spadne nebo poroste ještě víc Hmmm, 21 se blizi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se