Ajaj Odesláno 5. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2021 před 56 minutami, Gustaf napsal: Takže jako si těch 20mio jen tak lehce nevyberu? 20mil Shibu dělá jen ňákejch 1k € ne? to dáš přes kreditku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 6. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2021 Ohledne toho daneni, neda se to nejak udelat formou daru? resil to tady nekdo? Jelikoz dary se nedani, tak jak na to. jestli to muzu treba synovi darovat formou nejake smlouvy notarsky overene nebo na poste uredne overit? díky pripadne za radu. jedna se o zisk cca 15 tis. zadna dardaOsobne si myslim, ze takhle to asi nepujde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 6. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2021 Dary se zahrnují do daně z příjmu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 6. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2021 Takže pokud syn nemá další příjmy, tak to spadne do nedanitelného základu (nebo jak se to jmenuje)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 6. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2021 Nemuzes mu ale prece darovat svuj nezdanenej prijem.Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 6. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2021 Daň z příjmu je 15%, nejsme přece v Americe Ze zisku 00 nic je to vlastně taky 00 nic, bavíme se tady o pár stokorunách, resp. jednotkách tisíc korun, není jednodušší to zaplatit? A při bájných to the moon ziscích budete přece tak bohatý že Vám ta daň bude taky u zadku, no ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 6. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2021 před 2 hodinami, Prochy68 napsal: Nemuzes mu ale prece darovat svuj nezdanenej prijem. Sent from my iPhone using Tapatalk To máš pravdu. Když mu ale darujes cely portfolio, tak už se asi nedá mluvit o převedení zisku. Já budu pomalu řešit s mojí daňařkou, jaký podklady chce do přiznání, tak jsem sám zvědavej, jak se v tom orientuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 6. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2021 Takze je to jinak, nez jsem si myslelTakze kdyz jednou rocne daruju manzelce cely portfolio, ona ho v okamziku darovani proda atd atd, jsem cistej jak slovo bozi.....tak to mi teda nenapadlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 6. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2021 (upraveno) před 17 hodinami, Ajaj napsal: 20mil Shibu dělá jen ňákejch 1k € ne? to dáš přes kreditku No 1,6 mio Shiba nám nakoupeno. Až budou za ten 1$ tak to asi výměnách za zlatý cihly Upraveno 6. listopadu 2021 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x591 Odesláno 6. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2021 před 3 hodinami, Prochy68 napsal: Takze je to jinak, nez jsem si myslel Takze kdyz jednou rocne daruju manzelce cely portfolio, ona ho v okamziku darovani proda atd atd, jsem cistej jak slovo bozi.....tak to mi teda nenapadlo Radši bych si promluvil s daňovým poradcem, nebo lépe s právníkem specializujícím se daně. Co si přečteš on-line je fajn, ale co si bude myslet berňák je potom jiná věc. A věř mi, že to není příjemná situace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 6. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2021 @x591 Tak to byla samozrejme nadsazka, ja nic takoveho neplanuju. A ani by to u mne pri mem zpusobu obchodovani nebylo mozne. Tohle by bylo vhodne (pokud to lze) tak pro nekoho, kdo nakoupi, drzi a treba po par letech daruje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 6. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2021 Něco by na tom být mohlo, protože stejný fígl poradil Andy bachařovi ve Vykoupení z věznice Shawshank. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 6. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2021 Něco by na tom být mohlo, protože stejný fígl poradil Andy bachařovi ve Vykoupení z věznice Shawshank. Jenze musel verit manzelce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 6. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2021 Také tu máme smutné vlákno o rozvodech. Tam už to použitelné zjevně není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x591 Odesláno 6. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2021 před 2 hodinami, Prochy68 napsal: @x591 Tak to byla samozrejme nadsazka, ja nic takoveho neplanuju. A ani by to u mne pri mem zpusobu obchodovani nebylo mozne. Tohle by bylo vhodne (pokud to lze) tak pro nekoho, kdo nakoupi, drzi a treba po par letech daruje. ještě že tak. Bohužel jsem jednou kreativitu zkoušel (ne krypto) a našel si někoho, kdo mi řekl, co jsem chtěl slyšet já - ne to, co si FO bude myslet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 7. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2021 před 18 hodinami, Prochy68 napsal: Takze je to jinak, nez jsem si myslel Takze kdyz jednou rocne daruju manzelce cely portfolio, ona ho v okamziku darovani proda atd atd, jsem cistej jak slovo bozi.....tak to mi teda nenapadlo No podle tohodle článku to vypadá, že by to tak šlo. https://www.mesec.cz/danovy-portal/dan-z-prijmu/darovaci-dan/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 7. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2021 Ja to cetl na vice mistech uz, ale jak rikam, pro mne se to nehodi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 7. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2021 Me by hlavne zajimalo, jak dam ty svoje stokorunovy operace na revolutu do priznani. Podklady zadny, to je koupit XRP za dvojku, prodat pulku a za tu druhou koupit ADA, pak to zase vybrat a koupit akcie United. Sam nevim, kolik jsem na cem v zisku. Chaos jako prase a do toho baba na bernaku, ktera si neumela spocitat ani dan z prijmu z pronajmu a musel jsem ji to vysvetlovat 2x po telefonu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 7. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2021 Ja to budu resit takto,na zacatku roku 100 000, na konci 130 000. Danim 30 000, vic usili do toho nedam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 7. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2021 To by bylo fajn, ale nejsem si jistej, ze tam muzes dat i ztratu. I kdyz ty ses vetsi bitcoin guru, ty jsi asi netratil nic... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se