Prochy68 Odesláno 12. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2022 Není...btc teď vyleze a pak za rozdíl nakoupím znovu ada...Dulezity je mit system, to je jasny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 12. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2022 před 2 minutami, Prochy68 napsal: Dulezity je mit system, to je jasny Preeesne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 12. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2022 a Lamba? Lambo už máš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 12. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2022 Lambo uz ma kde kdo, ja ted pomalu setrim na B747 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 12. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2022 Oteviram bublinky, magicka hranice padla, jsem dolar v plusu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 12. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2022 pokud je to Shiba nebo jiná čuba a máš ten dolar na 1 token, kterejch si tenkrát koupil plno kabelu, tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 12. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2022 Ted jsem to spocital, drzim 23 kryptomen, to uz je slusna diverzifikace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 12. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2022 ty vole! Tos pojistil na všech frontách, kdyby nakonec nějaké cibulka tulipánu vyšla a fuckt sesadila dolar tak držím palce ať to vyjde! Třeba konečně budu znát někoho bohatýho (kromě mýho souseda. Parchant milionářskej) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 12. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2022 Je to jizda, co? Jen me ted trosku vydesil podcast na Forbes.cz, ten chlapik z Partners ma pravdu. Pockam az to vystreli na 1,5 a dam to do pole. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 13. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2022 před 8 hodinami, Ajaj napsal: a Lamba? Lambo už máš? Lambo někam ještě...to až vystřelí Shiba do oblak....nebo aspoň na 1 dolar. To si pak těch 30mio uziju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 13. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2022 tyjo tak moje portfolio leti vzhuru!! uz pisu maily: dear rolex, please put me on some short waiting list for fullgold daytona. i've bought shiba recently and i'll be ready buying daytonas in a short time! dear lambo, do you have stock aventador in red colour? i can pay both in shiba and $$. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 13. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2022 před 7 hodinami, Gustaf napsal: Lambo někam ještě...to až vystřelí Shiba do oblak....nebo aspoň na 1 dolar. To si pak těch 30mio uziju Tak jsi mě donutil kouknout se kolik to vlastně stojí. Plán dobrej, no. Už je třicetjednatisícové znásobení kurzu a je to. Takže pokud mě neklamnou desetinná místa tak v tom máš aktuálně 960 korun a doufáš v Lambo? V jaké barvě a měřítku to Lambo má být voe? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 13. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2022 Jakýkoli, hlavně ne zelený! To už mám já Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 13. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2022 Takže koupit Lambo, dát dílky nějakému modeláři co to stříkne a vyleští do barvy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 13. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2022 Před hodinou, Tom4 napsal: Takže koupit Lambo, dát dílky nějakému modeláři co to stříkne a vyleští do barvy? Říkám až čuba bude za 1 dolar.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hinkle Odesláno 13. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2022 Říkal někdo nakupovat čubu? Jako že mám ještě nastoupit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbatow Odesláno 13. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2022 Stát hledá způsob jak zdanit zisky z kryptoměn. https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/bitcoin-kryptomeny-burza-sporeni-investice-finance.A220112_204135_domaci_vapo&h=1D89E56697A6F9D287C74DA0F09B9DF6Odesláno z mého SM-G781B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 13. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2022 (upraveno) No danění je velké a hluboké téma, ale myslím si, že pokud člověk netahá FIAT z burzy ven, tak může být (zatím) v klidu. A co jde z burzy ven nad vklad, tak danit 15%, protože stejný přístup, jaký použil finančák na Airbnb (trekování plateb z jejich účtu), může klidně použít na nejznámější burzy. Upraveno 13. ledna 2022 uživatelem Muffik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 13. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2022 kurnik zas to pada. este mi tam zustava devet dolaru... to jsou nervy do ceho to vrazit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 17. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2022 Tak jsem se zbavil Ada aby mohlo letět up...se poseru a btc nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se