Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 4. 8. 2023 v 9:09, RomanP napsal:

Díky za radu. Tohle jsem právě tak nějak předpokládal .Nechám ho tedy těžit dál a nic nepošleme. Jen je to asi tedy zbytečné, protože nepředpokládám, že to půjde rovnou obchodovat bez ověření identity.

Rozšířit  

Není šance cokoliv vytěžit mobilem a být v zisku. Spíš si rozbije mobil a zvedne účet za elektřinu.

Odesláno

No mobil myslím nezvedne účet za elektřinu ani při plném výkonu. Já vím, že klasická těžba je na úplně jiném hardware, ale tohle podle všeho funguje nějak jinak.

• po měsících...
Odesláno

Bylo - li by doporuceni na nejakej zajimavej shitcoin? Mam chut si kapku zagamblit. Drzet max par tydnu a nacpat max par desitek tisic, nic na zbohatnuti, spis pro srandu:)

• po měsíci...
Odesláno
  V 5. 11. 2023 v 19:49, Micey napsal:

Bylo - li by doporuceni na nejakej zajimavej shitcoin? Mam chut si kapku zagamblit. Drzet max par tydnu a nacpat max par desitek tisic, nic na zbohatnuti, spis pro srandu:)

Rozšířit  

SEI, MAV, SUI 😉

Odesláno

Ahoj všem zkušeným - prosím o radu, jak co nejefektivněji koupit cca 0,26 BTC.

Účet mám u anycoin a Binance.

Peníze v CZK na účtu v bance v ČR.

A nedokážu koupit ani s použitím kreditní karty s potvrzením banky o provedení této jedné platby jako "bezpečné" po kontrole obchodníka a mojem potvrzení.

(Na Binance je limit pro 1 platbu v CZK na 110.000,- CZK, šel jsem přes USD a stejně jsem neprošel.)

Děkuji 

Odesláno
  V 13. 12. 2023 v 9:21, Libor_OV napsal:

Ahoj všem zkušeným - prosím o radu, jak co nejefektivněji koupit cca 0,26 BTC.

Účet mám u anycoin a Binance.

Peníze v CZK na účtu v bance v ČR.

A nedokážu koupit ani s použitím kreditní karty s potvrzením banky o provedení této jedné platby jako "bezpečné" po kontrole obchodníka a mojem potvrzení.

(Na Binance je limit pro 1 platbu v CZK na 110.000,- CZK, šel jsem přes USD a stejně jsem neprošel.)

Děkuji 

Rozšířit  

Revolut?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...