Harwey Odesláno 5. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2023 Ano, na Binance urcite overenie cez obciansky. Bez toho som sa dalej nepohol. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 5. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2023 No vzdyt ju, operuje se tam prece taky s fiat menou jak pise @bluman Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snowflake Odesláno 6. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2023 V 4. 8. 2023 v 11:09, RomanP napsal: Díky za radu. Tohle jsem právě tak nějak předpokládal .Nechám ho tedy těžit dál a nic nepošleme. Jen je to asi tedy zbytečné, protože nepředpokládám, že to půjde rovnou obchodovat bez ověření identity. Není šance cokoliv vytěžit mobilem a být v zisku. Spíš si rozbije mobil a zvedne účet za elektřinu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 9. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2023 No mobil myslím nezvedne účet za elektřinu ani při plném výkonu. Já vím, že klasická těžba je na úplně jiném hardware, ale tohle podle všeho funguje nějak jinak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 5. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2023 Bylo - li by doporuceni na nejakej zajimavej shitcoin? Mam chut si kapku zagamblit. Drzet max par tydnu a nacpat max par desitek tisic, nic na zbohatnuti, spis pro srandu:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 7. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2023 On 11/5/2023 at 8:49 PM, Micey said: Bylo - li by doporuceni na nejakej zajimavej shitcoin? Mam chut si kapku zagamblit. Drzet max par tydnu a nacpat max par desitek tisic, nic na zbohatnuti, spis pro srandu:) SEI, MAV, SUI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(Miloš) Odesláno 7. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2023 Tak kdo má křišťálovou kouli? Kam to půjde? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cira Odesláno 7. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2023 Urcite to dosahne posledniho vrcholu.Odesláno z mého 2109119DG pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 9. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2023 na ja, už to zase letí do nebe. Mé oblíbené CAD o 60% za týden. Ještě měsíc tímto stylem a jsem na účetní nule Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 9. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2023 Tak ješte ta čuba aspoň za dolar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 9. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2023 Roste to, uz jsem na 66% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 9. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2023 Teda aby bylo jasno, ne na 66%zisku, ale na 66% původního vkladu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 9. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2023 vyděržáj pijaněr my ty prachy jednou zpátky dostaneme a v mým věku bych se stejně z lamba nezvedl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 9. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2023 16 minutes ago, Prochy68 said: Teda aby bylo jasno, ne na 66%zisku, ale na 66% původního vkladu jj. to som pochopil. u mna podobne, cca 30% z topu a 60% z povodneho vkladu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 9. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2023 Já jen nevím, co budu dělat jestli se dostanu na nulu. Asi prikoupim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 9. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2023 aneb z manuálu drobného investora “nakup na vrcholu, prodej s max ztrátou” Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 9. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2023 Jenom ty akcie mi to v poslední době kazí, asi budu bohužel bohatej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 9. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2023 S tím se blbě smiruje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor_OV Odesláno 13. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2023 Ahoj všem zkušeným - prosím o radu, jak co nejefektivněji koupit cca 0,26 BTC. Účet mám u anycoin a Binance. Peníze v CZK na účtu v bance v ČR. A nedokážu koupit ani s použitím kreditní karty s potvrzením banky o provedení této jedné platby jako "bezpečné" po kontrole obchodníka a mojem potvrzení. (Na Binance je limit pro 1 platbu v CZK na 110.000,- CZK, šel jsem přes USD a stejně jsem neprošel.) Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 13. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2023 před 31 minutami, Libor_OV napsal: Ahoj všem zkušeným - prosím o radu, jak co nejefektivněji koupit cca 0,26 BTC. Účet mám u anycoin a Binance. Peníze v CZK na účtu v bance v ČR. A nedokážu koupit ani s použitím kreditní karty s potvrzením banky o provedení této jedné platby jako "bezpečné" po kontrole obchodníka a mojem potvrzení. (Na Binance je limit pro 1 platbu v CZK na 110.000,- CZK, šel jsem přes USD a stejně jsem neprošel.) Děkuji Revolut? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se