Jump to content

Bitcoin

Recommended Posts

před 35 minutami, Gustaf napsal:

Hlavně aby to pak na vrcholu byl taky někdo ochotný koupit...

vrchol nikdo nezná, proto to vždy někdo koupí

a vůbec, pokud neumíš lítat v letadle, tak do něj nelez.
Já včera kus ustřelil s 10% profitem za pár hodin a čekám na další dip.

problém je stejně jenom v prosté maličkosti, že chceme být nechutně bohatý za co nejméně námahy

a vůbec, pokud neumíš lítat v letadle, tak do něj nelez.
Já včera kus ustřelil s 10% profitem za pár hodin a čekám na další dip.
problém je stejně jenom v prosté maličkosti, že chceme být nechutně bohatý za co nejméně námahy
Jak bez namahy, vis co to da prace vlnkarit? Neustale zadavam prikazy k prodeji se ziskem a vono furt nic.

Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk

Hmmm. To je pravda. Když si vezmu, kolik času jsem ztratil čuměním do mobilu ohledně krypta….tak kdybych tak dlouho čuměl u meka na burgry z druhý strany kasy, tak bych si už vydělal víc 😂 

……ale zase to vzrušeníčko, když to stoupá 🚀🚀🚀

Tak jsem dnes vyhral sazku o flasku za 5k. To byl taky nesmysl. Kdyz bitcoin spadne pdo 20k usd, tak mi ji kupuje, kdyz ne, tak ja jemu. Ale nebylo tam casove ohraniceni a sazky, ktere nemuzu prohrat uzaviram rad 🙂 To jsou ti nadsenci do bitcoinu. Ja tu jen zopakuji co jsem rikal uz nekolikrat, kdokoliv kdo ma v kryptu vic jak 3% net worth je silenec. Je to ruleta....

A "experty" jako josef neposlouchejte a to nikdy 😀

Mi se libilo tohle, Barta je sice taky ruletar, ale tweet dobry. Jak on rikal dnes jsem miliardar a zitra nemusim a jednou jsem ho videl prohrat... to asi nemuzu publikovat 🙂

Screenshot_20220618-112314_Twitter.thumb.jpg.cbbe86f70dc980296cb40b4f42eb565c.jpg

Já si na experta nehraju, na to jsou tu jiní, já jen říkám, že mě takovéhle výkyvy nezajímají. Když bude Bitcoin nula, je mi to jedno, stejně tak, jako je jedno lidem, že ztratí ročně 200 tisíc na ceně auta a projezdí 100 tisíc v palivu. Já jen věřím, že to bude za 5 let, tedy po krizi, mnohonásobně více než dnes. Stejně tak všechny hodnotné věci, nejen hodinky, budou výrazně dražší. Co jsem četl, Bitcoin může v budoucnu dosáhnout díky zájmu fondu, bank a politickým rozhodnutím až na 1 mil. USD. 

V 14. 6. 2022 v 13:29, Tom4 napsal:

uvidíme zítra ráno 19xxx $ za 1btc? Kdoví  . . . ;)

Nebylo to tak rychle, ale Titanik šel pod hladinu také pomalu, že ano. Nyní se podíváme někam cca k 16 . . . 

Edited by Tom4

To máš fuk, kdysi jsem dal na řeči, že je blbost kupovat akcie Tesly za 150 USD, dnes je to s naředěním akcí dvacetinásobek a byly ještě 1,5x výše. 

• 4 weeks later...
  • 1 month later...

Ahoj, prosil bych o radu.

Kupoval jsem na začátku roku a něco v roce 2021 na coinbase BTC. Mám tam v aplikaci v mobilu cca 0,1 BTC, vím nic moc, ale aspoň něco. Dal jsem za to i s poplatky cca 80 tis. Rád bych to měl ale uložený na nějakým bezpečným místě. Abych to neměl v mobilu v nějaký aplikaci, kterou může někdo heknout nebo se může něco s coinbase stát, nevím. Prostě mám koupeno 0,1 BTC a rád bych to uložil na nějaké bezpečné místo s tím, že třeba budu i dokupovat dál, tak jestli existuje nějaký disk nebo i něco jinýho na dlouhou dobu uložení a aby to bylo bezpečný. Omlouvám se za kostrbatý text. Snad jsem to napsal ale srozumitelně. Děkuji za každou radu. :)