gorlo Posted June 17, 2022 Report Share Posted June 17, 2022 před 23 minutami, Gustaf napsal: Hlavně aby to pak na vrcholu byl taky někdo ochotný koupit... To nemusí, vždyť Bitcoin má hromadu výhod.......sarkasmus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moco Posted June 17, 2022 Report Share Posted June 17, 2022 před 35 minutami, Gustaf napsal: Hlavně aby to pak na vrcholu byl taky někdo ochotný koupit... vrchol nikdo nezná, proto to vždy někdo koupí Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ajaj Posted June 17, 2022 Report Share Posted June 17, 2022 a vůbec, pokud neumíš lítat v letadle, tak do něj nelez. Já včera kus ustřelil s 10% profitem za pár hodin a čekám na další dip. problém je stejně jenom v prosté maličkosti, že chceme být nechutně bohatý za co nejméně námahy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prochy68 Posted June 17, 2022 Report Share Posted June 17, 2022 a vůbec, pokud neumíš lítat v letadle, tak do něj nelez. Já včera kus ustřelil s 10% profitem za pár hodin a čekám na další dip. problém je stejně jenom v prosté maličkosti, že chceme být nechutně bohatý za co nejméně námahyJak bez namahy, vis co to da prace vlnkarit? Neustale zadavam prikazy k prodeji se ziskem a vono furt nic.Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ajaj Posted June 17, 2022 Report Share Posted June 17, 2022 Hmmm. To je pravda. Když si vezmu, kolik času jsem ztratil čuměním do mobilu ohledně krypta….tak kdybych tak dlouho čuměl u meka na burgry z druhý strany kasy, tak bych si už vydělal víc ……ale zase to vzrušeníčko, když to stoupá Link to comment Share on other sites More sharing options...
dabelM Posted June 18, 2022 Report Share Posted June 18, 2022 Tak už pod dvacet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josef01 Posted June 18, 2022 Report Share Posted June 18, 2022 @Ajaj já se tím nezabývám, jen nakupuji a řešit to budu tak za 5 let. Práce tedy minimální Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrew Posted June 18, 2022 Report Share Posted June 18, 2022 před 27 minutami, dabelM napsal: Tak už pod dvacet -70% ... hezký Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josef01 Posted June 18, 2022 Report Share Posted June 18, 2022 To jsi fakt nakupoval fakt za 65k? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 18, 2022 Report Share Posted June 18, 2022 Tak jsem dnes vyhral sazku o flasku za 5k. To byl taky nesmysl. Kdyz bitcoin spadne pdo 20k usd, tak mi ji kupuje, kdyz ne, tak ja jemu. Ale nebylo tam casove ohraniceni a sazky, ktere nemuzu prohrat uzaviram rad To jsou ti nadsenci do bitcoinu. Ja tu jen zopakuji co jsem rikal uz nekolikrat, kdokoliv kdo ma v kryptu vic jak 3% net worth je silenec. Je to ruleta.... A "experty" jako josef neposlouchejte a to nikdy Mi se libilo tohle, Barta je sice taky ruletar, ale tweet dobry. Jak on rikal dnes jsem miliardar a zitra nemusim a jednou jsem ho videl prohrat... to asi nemuzu publikovat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josef01 Posted June 18, 2022 Report Share Posted June 18, 2022 Já si na experta nehraju, na to jsou tu jiní, já jen říkám, že mě takovéhle výkyvy nezajímají. Když bude Bitcoin nula, je mi to jedno, stejně tak, jako je jedno lidem, že ztratí ročně 200 tisíc na ceně auta a projezdí 100 tisíc v palivu. Já jen věřím, že to bude za 5 let, tedy po krizi, mnohonásobně více než dnes. Stejně tak všechny hodnotné věci, nejen hodinky, budou výrazně dražší. Co jsem četl, Bitcoin může v budoucnu dosáhnout díky zájmu fondu, bank a politickým rozhodnutím až na 1 mil. USD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom4 Posted June 18, 2022 Report Share Posted June 18, 2022 (edited) V 14. 6. 2022 v 13:29, Tom4 napsal: uvidíme zítra ráno 19xxx $ za 1btc? Kdoví . . . Nebylo to tak rychle, ale Titanik šel pod hladinu také pomalu, že ano. Nyní se podíváme někam cca k 16 . . . Edited June 18, 2022 by Tom4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrew Posted June 18, 2022 Report Share Posted June 18, 2022 před 5 hodinami, Josef01 napsal: To jsi fakt nakupoval fakt za 65k? Vlastně taky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josef01 Posted June 18, 2022 Report Share Posted June 18, 2022 To máš fuk, kdysi jsem dal na řeči, že je blbost kupovat akcie Tesly za 150 USD, dnes je to s naředěním akcí dvacetinásobek a byly ještě 1,5x výše. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cira Posted July 13, 2022 Report Share Posted July 13, 2022 Už je to tady, kasička se musí nějak naplnit.https://forbes.cz/stat-jde-po-nepoctivych-spekulantech-s-kryptem-pry-mu-dluzi-stovky-milionu/Odesláno z mého 2109119DG pomocí Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prochy68 Posted July 13, 2022 Report Share Posted July 13, 2022 Ja bych danil az bych brecel, ale bohuzel zatim nemam co Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hector Posted August 31, 2022 Report Share Posted August 31, 2022 Ahoj, prosil bych o radu. Kupoval jsem na začátku roku a něco v roce 2021 na coinbase BTC. Mám tam v aplikaci v mobilu cca 0,1 BTC, vím nic moc, ale aspoň něco. Dal jsem za to i s poplatky cca 80 tis. Rád bych to měl ale uložený na nějakým bezpečným místě. Abych to neměl v mobilu v nějaký aplikaci, kterou může někdo heknout nebo se může něco s coinbase stát, nevím. Prostě mám koupeno 0,1 BTC a rád bych to uložil na nějaké bezpečné místo s tím, že třeba budu i dokupovat dál, tak jestli existuje nějaký disk nebo i něco jinýho na dlouhou dobu uložení a aby to bylo bezpečný. Omlouvám se za kostrbatý text. Snad jsem to napsal ale srozumitelně. Děkuji za každou radu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prochy68 Posted August 31, 2022 Report Share Posted August 31, 2022 hw penezenka nejake info treba zde https://www.e15.cz/kryptomeny-penezenka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hector Posted August 31, 2022 Report Share Posted August 31, 2022 Skvělé, moc děkuji. Ještě třeba doporučení na nějakou konkrétní? Třeba osobní zkušenost od někoho. Děkuji moc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cira Posted August 31, 2022 Report Share Posted August 31, 2022 Osobne bych sel do hardwarove trezor nebo ledger. Kauzda ma sve pro a proti.Koukni na recenze.Odesláno z mého 2109119DG pomocí Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts