enslow Odesláno 18. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2017 (upraveno) https://ekonomika.sme.sk/c/20721355/s-bitcoinom-zacali-obchodovat-aj-na-americkej-burze-cme.html To situáciu celkom oživí Upraveno 18. prosince 2017 uživatelem enslow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
14titi Odesláno 18. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2017 Používáte někdo ccshop? Je to asi nejjednodušší cesta na pořízení krypto. Počítám s nevýhodným kurzem, ale zajímá mě bezpečnost a zkušenosti s výběry apod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 18. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2017 Používáte někdo ccshop? Je to asi nejjednodušší cesta na pořízení krypto. Počítám s nevýhodným kurzem, ale zajímá mě bezpečnost a zkušenosti s výběry apod.Maj šílený kurzy. To už je lepší smenarnabtc.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
14titi Odesláno 18. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2017 Jsem se přepočítal, teď vidím, že mají opravdu neskutečné kurzy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joskas Odesláno 18. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2017 (upraveno) Co bitstock.com? Upraveno 18. prosince 2017 uživatelem Joskas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 18. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2017 (upraveno) Ona ani Coinbase nemá úplně idelani kurzy, ale občas se to potká i jinýma burzama. Kromě kurzu je zajímavé se podívat i na poplatky za nákup a prodej. Upraveno 18. prosince 2017 uživatelem VasekN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mechac Odesláno 18. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2017 (upraveno) Coinbase ma taky hrozne kurzy. Doporucuju Coinmate https://investplus.cz/investice/recenze-coinmate-zkusenosti-s-burzou-navod-poplatky-diskuze/ Stejne je nejlevnejsi, nejrychlejsi, a z hlediska dohledu uradu nejefektivnejsi zpusob, koupit to od nekoho v kavarne za cash. Lidi muzete najit na localbitcoins, nebo na fb. Upraveno 18. prosince 2017 uživatelem Mechac Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 18. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2017 Na Coinmate nápor jak prase, na video ověření sem se nedočkal a registrace v Krekenu taky nemožná. Server error. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busdriver Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2017 Lidi muzete najit na localbitcoins, nebo na fb. A třeba i tady. Já bych naopak chtěl něco prodat, abych měl na pokrytí nákladů na těžbu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2017 (upraveno) Zkuste rodeo těžaři..... Upraveno 19. prosince 2017 uživatelem eloga Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2017 (upraveno) a jak to taky "funguje" ..., třeba na Pirate Bay. Upraveno 19. prosince 2017 uživatelem eloga Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 20. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2017 Co jsem nakoupil, nějak to padá, takže dle očekávání A jak se tak dívám na graf LTC, ETH a BTC, ti od sebe opisují jak žáci v pomocné škole, tak mi přijde, že valná část altcoinů postrádá smysl... btw: coinbase dneska přidal do peněženky Bitcoin cash a ten teda letí vzhůru, tak to du asi trochu zpomalit... Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 20. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2017 (upraveno) Minuly týden Ripple, včera iota. Bitcoin Cash už byla skoro tutovka http://www.kurzy.cz/zpravy/441218-jeden-ze-zakladatelu-a-sefu-bitcoin-com-prodal-vsechny-sve-bitcoiny-a-zameri-se-na-bitcoin-cash/ Upraveno 20. prosince 2017 uživatelem financ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 20. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2017 TOHLE tomu taky nepomohlo...tu iotu jsem jen sledoval, k nákupu přes burzu jsem se ještě neprokousal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 20. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2017 (upraveno) očekává se regulace kryptoměn na G20 https://byznys.ihned.cz/c1-65995860-bitcoin-v-cesku-nakupuji-uz-i-laici-ministri-financi-chteji-probrat-regulaci-kryptomen-na-setkani-g20-v-breznu *** Upraveno 20. prosince 2017 uživatelem eloga Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
markwagner Odesláno 20. prosince 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2017 Bitcoin Cash za poslední tejden... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 20. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2017 očekává se regulace kryptoměn na G20 https://byznys.ihned.cz/c1-65995860-bitcoin-v-cesku-nakupuji-uz-i-laici-ministri-financi-chteji-probrat-regulaci-kryptomen-na-setkani-g20-v-breznu ***tvl, čti to pořádně. Očekává se debata o regulaci kryptoměn. Než se něco schválí, bude to ještě hooodně dlouho trvat. A jestli vůbec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 20. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2017 Cash za poslední tejden... A koupit se aktuálně nedá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
markwagner Odesláno 20. prosince 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2017 A koupit se aktuálně nedá... taky hledám kde se koupit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 20. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2017 binance.com? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se