Prochy68 Odesláno 21. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2021 Ale jo, vsechno jednou bude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 21. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2021 Někdo daňově optimalizuje a někdo se na daně snad i těší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 21. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2021 V 20. 9. 2021 v 19:54, Gustaf napsal: Naskoc... Ted bude Up na lambo Říkal jsi BUY nebo SELL, plantážníku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 22. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2021 Buy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 22. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2021 asi jsem tě měl poslechnout (podruhé, ne poprvé. Takže se cítím napůl chytrej)… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 22. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 22. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2021 Tak je to tam. Měl jsem ale nasypat ráno. jó a jak nebude do Vánoc Lambo, tak mám u tebe pivo. A když bude, tak máš u mě flašku čehokoli co chceš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 22. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2021 (upraveno) Ja teda cekam propad jeste o dobrejch 20%, pak teprve hodlam nakupovat... Jedine u XRP jsem se dostal pod posledni nakupni cenu, tam uz spekuluju. Ale mam jasnou strategii, ktery se hodlam drzet, tak zatim cekam s prstem na spousti... Upraveno 22. září 2021 uživatelem uff Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 23. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2021 XRP nevěřim...tam jsem to vzdal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 23. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2021 před 12 hodinami, uff napsal: Ja teda cekam propad jeste o dobrejch 20%, pak teprve hodlam nakupovat... Jedine u XRP jsem se dostal pod posledni nakupni cenu, tam uz spekuluju. Ale mam jasnou strategii, ktery se hodlam drzet, tak zatim cekam s prstem na spousti... No jsou tu nekteri, co cekaji na BTC za 10k.....:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 23. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2021 Co neni muze bejt, to je tom gamblingu (cti kryptu) fajn... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 23. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2021 Já když kupoval xrp v 2017 tak lítali fámy, že by Apple nebo Google mohli koupit Ripple a použít xrp pro Apple/Google pay jako global solution.Tak to od té doby držím. Řekněme že jsem v současné době po 4 letech teď aspoň na nule, už tomu moc šancí nedávám a přemýšlel jsem jestli vystoupit, ale na druhou stranu už jsem ty peníze odepsal 4 roky zpátky, tak si říkám že třeba se ještě něco stane a vyleze třeba na $3-4 za pár let. Prostě sportka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 23. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2021 (upraveno) @uffale jo, muze, to by se potom nakupovalo Upraveno 23. září 2021 uživatelem Prochy68 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodeo65 Odesláno 23. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2021 Já když kupoval xrp v 2017 tak lítali fámy, že by Apple nebo Google mohli koupit Ripple a použít xrp pro Apple/Google pay jako global solution.Tak to od té doby držím. Řekněme že jsem v současné době po 4 letech teď aspoň na nule, už tomu moc šancí nedávám a přemýšlel jsem jestli vystoupit, ale na druhou stranu už jsem ty peníze odepsal 4 roky zpátky, tak si říkám že třeba se ještě něco stane a vyleze třeba na $3-4 za pár let. Prostě sportka. Ja taky v 2017, za 0.11USD a držím jak idiot a čekám zázraky . Důležité na XRP je aby ten soud pro ně dopadl dobře. Pak se to projeví všude... Nicméně jestli mám 600 nebo 800% je jedno. Proto cekam na vicSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trololo Odesláno 23. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 24. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2021 Hned je videt, ze Ajaj nastoupil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmrzlinar Odesláno 24. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2021 https://www.novinky.cz/internet-a-pc/clanek/veskere-kryptomenove-transakce-jsou-nezakonne-rozhodla-cina-40373055 Říkám si při pohledu na grafy, co se děje, a zase komunisti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 24. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2021 taky to čtu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 24. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2021 Klukum sikmookejm se to tam nejak hrouti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 24. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2021 před 53 minutami, Prochy68 napsal: Hned je videt, ze Ajaj nastoupil Jsem rád, že jste rádi! právě jsem přisypal. Držte si klobouky, pojedem z kopce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se