Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Barker je taky dobrej, někdo tu IMHO psal, že je o úroveň nad Loake.

Líbí se mi shop herringshoes.co.uk, kde mají víc UK brandů na hromadě a člověk může porovnávat :). Takový Tricker's nebo Alfred Sargent taky nejsou zlý.

Odesláno (upraveno)

Ach jo, obchod pěknej, ale žádný pánský velikostě, stejně jako u těch Loake  :frusty: asi jsem odsouzen zůstat u tenisek.

Upraveno uživatelem Kytkosaurus
Odesláno

Barker je taky dobrej, někdo tu IMHO psal, že je o úroveň nad Loake.

Líbí se mi shop herringshoes.co.uk, kde mají víc UK brandů na hromadě a člověk může porovnávat :). Takový Tricker's nebo Alfred Sargent taky nejsou zlý.

Tyhle jsou z http://www.robinsonsshoes.com/, chtěl jsem ještě oveřit velikosti, ale byl jsem línej čekat na odezvu, tak jsem to odklikl. Jinak já mám Loake taky rád, zatímco od Barker to budou první botky. Mají tam totiž zajímavé slevy, tak jsem neodolal. Jinak doufám, že mi bude sedět totéž číslo jako od Loake. No co, přinejhorším je vyměním.

Odesláno

včera jsem navštívil Le Premier a udělal si radost pár barevnými tkaničkami

post-20025-0-01412100-1390461197_thumb.jpg

Odesláno

Jak je na tom Barker v Praze cenove? Slysel jsem ze je dost predrazeny v porovnani s cimkoliv... kdyz by na tom byl cenove podobne jako Loake tak bych si jednu poukazku s dovolenim vzal:-)

Odesláno (upraveno)

Co je na těch cenách divnýho? Jsou na úrovni Loake (nebo lehce nad), což mi přijde OK.

Že jsou to obecně drahý boty, o tom žádná :).

Upraveno uživatelem KFL
Odesláno

Jak píšeš, jsou to obecně dráhy boty, nikdy jsem tak dráhy nemel, byl jsem v Lé Premier, Loaky jsem mel v ruce, jsou krásný, ale 6500,-? Co je na nch tak luxusní? Vic vydržet,maj nadčasový design? Nepolemizuju, ptám se

Odesláno

Jak píšeš, jsou to obecně dráhy boty, nikdy jsem tak dráhy nemel, byl jsem v Lé Premier, Loaky jsem mel v ruce, jsou krásný, ale 6500,-? Co je na nch tak luxusní? Vic vydržet,maj nadčasový design? Nepolemizuju, ptám se

Platíš značku. Je to jako "zaměřovač" u MB :).

Odesláno (upraveno)

OK a co dal?

No to je vše :). Materiál jako u jiných kožených bot, tkaničky také atd.

Upraveno uživatelem jirka404
Odesláno

Jj, drahý jsou, o tom žádná. Já k nim přišel jak slepej k houslím a líbí se mi. Jestli vydržej a kolik - těžko říct, uvidíme. Dám jim šanci. Říkám si, že na nich něco musí být, když je všichni tak chválej, tak proč ne.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...