Návštěvník Odesláno 2. února 2014 Nahlásit Odesláno 2. února 2014 sem neska coural s drahou po Olympii, tak sem nakouk i do Timberlandu a tohle sem si ulovil na zimu v Brne sleva 50%, tzn 1350.. Se chystáš na skautskej tábor ? Moje holy trinity. No trochu vidlák, ale stylovej
sibirnaya Odesláno 2. února 2014 Nahlásit Odesláno 2. února 2014 woe, mam krasnou modro-bilo-cervenou bundicku ke krcku a nemel sem k ni poradny boticky do mestsky zimicky - zetra ti vyblesknu autfit, habys videl, jakej su princ..
Návštěvník Odesláno 2. února 2014 Nahlásit Odesláno 2. února 2014 woe, mam krasnou modro-bilo-cervenou bundicku ke krcku a nemel sem k ni poradny boticky do mestsky zimicky - zetra ti vyblesknu autfit, habys videl, jakej su princ.. se do tebe zamiluju. Dva modi jak cukrouši a Gas na ocet. Se chudák z toho posere
KFL Odesláno 2. února 2014 Nahlásit Odesláno 2. února 2014 Romane, ty CATy bagančata jsou správnej punk (jestli jsou to teda CATy )
Návštěvník Odesláno 2. února 2014 Nahlásit Odesláno 2. února 2014 Romane, ty CATy bagančata jsou správnej punk (jestli jsou to teda CATy ) jsou, všechny tři, ty botasky terminator jsou asi nejpohodlnější boty, co jsem nosil a taky jediný, do kterých jsem narval nohu s plastovou sádrou na kotníku. Natáhly se, tiše trpěly, ale věrně slouží dál. Mám ale pocit, že jsou z kolekce pryč, tak je budu muset brzo někde na netu ulovit, stařenky už jsou takový dodrbaný. Ty vrchní dvoje jsou z CAT legendary raw collection, ty s tím bordelem na patě padly hned jak ulitý, na ty prostřední jsem si musel zvyknout. Mají tvrdou podrážku a celý den v nich chodit je trochu znát.
jirka404 Odesláno 2. února 2014 Nahlásit Odesláno 2. února 2014 Kdybys někde narazil na CAT terminator dej vědět, taky bych jedny vzal. Mám dvoje, jedny už jen tak na zahradu a druhý mě právě dodělávaj a nikde už nejsou k sehnání. S tou pohodlností máš pravdu. Já v nich mám nohy jak v bačkorách .
Koza_c Odesláno 3. února 2014 Nahlásit Odesláno 3. února 2014 (upraveno) Tyto podobne Caterpillar presne o radu starsi verzi jsem kupoval cca v r. 1998 okolo 4tis. v Pasazi Myslbek obchod ONE WAY (uz tam neni).Musim uznat, ze se jedna ci jednalo o kvalitni Obuv jelikoz jsou jeste dnes bez poskozeni (trochu vybledla barva a ochozena podrazka) plne vyuzivam na jakoukoliv praci. ec0631250529782ca567cf85fdfb45c3.jpg Upraveno 3. února 2014 uživatelem Koza_c
jartop Odesláno 3. února 2014 Nahlásit Odesláno 3. února 2014 woe, mam krasnou modro-bilo-cervenou bundicku ke krcku a nemel sem k ni poradny boticky do mestsky zimicky - zetra ti vyblesknu autfit, habys videl, jakej su princ..Jsem tě tam v té krásné bundičce viděl...
KFL Odesláno 3. února 2014 Nahlásit Odesláno 3. února 2014 (upraveno) Uz jsem to ani necekal, v patek jsem i zrusil po 4 tydnech objednavku, a dneska prisly. Sice o pul cisla vetsi, protoze slevy vyplenily sklad a 11ka už nebyla, ale porad pekny. Timto koncim participaci v tomto bota-tématu na dalsi 1-2 roky . Upraveno 3. února 2014 uživatelem KFL
sibirnaya Odesláno 3. února 2014 Nahlásit Odesláno 3. února 2014 Jsem tě tam v té krásné bundičce viděl... ja porad cekam, az zacnou poradny mraziky, abych moh vytahnout moji zlutou a fialovou bundicku, a vono nic
Skopky-Sonny Odesláno 3. února 2014 Nahlásit Odesláno 3. února 2014 Tady je to samej slusnak, tak budu trochu za exota
warann Odesláno 3. února 2014 Nahlásit Odesláno 3. února 2014 Uz jsem to ani necekal, v patek jsem i zrusil po 4 tydnech objednavku, a dneska prisly. Sice o pul cisla vetsi, protoze slevy vyplenily sklad a 11ka už nebyla, ale porad pekny. Timto koncim participaci v tomto bota-tématu na dalsi 1-2 roky . ImageUploadedByTapatalk1391425093.802807.jpgTak to je nádhera, ovšem poněkud palba. Ty jsou tak za dvoje Loaky, ne ?
KFL Odesláno 3. února 2014 Nahlásit Odesláno 3. února 2014 Tak to je nádhera, ovšem poněkud palba. Ty jsou tak za dvoje Loaky, ne ?Byly ve sleve za 185?
warann Odesláno 3. února 2014 Nahlásit Odesláno 3. února 2014 Byly ve sleve za 185? Tak to zní dobře a copak to prosím bylo za shop?
wave ceptor Odesláno 3. února 2014 Nahlásit Odesláno 3. února 2014 Tady je to samej slusnak, tak budu trochu za exotaNo konečně trochu bota. Vždyť jinak je to tu jak v múzeu, už se na ty dědečkovské boty nemůžu ani dívat. A to nejsu žádný mladík.
warann Odesláno 3. února 2014 Nahlásit Odesláno 3. února 2014 (upraveno) To KFL. Tak tam jsem koukal, ale nějak mi unikají ty slevy. Našel jsem pouze odkaz na kamenný prodejny, kde mají mít slevu, ale na online shopu jsem nic nenašel. Anebo jsem špatně hledal. Upraveno 3. února 2014 uživatelem warann
TLD Odesláno 3. února 2014 Nahlásit Odesláno 3. února 2014 (upraveno) Paradni bota Skopky-Sonny. Rad nosim boots - marteny a red wings, ale nejradši mam Vansky, hlavne ruzny limitky apod. Vansek mam asi 10 paru:) Upraveno 3. února 2014 uživatelem TLD
Návštěvník JakubWatches Odesláno 3. února 2014 Nahlásit Odesláno 3. února 2014 Vystridal sem spoustu bot ale tyhle Adidas X Porsche Design jsou naprosto bezkonkurencni hledam je v CR marne chtel jsem si koupit jeste jedny, do auta totiz nenachazim konkurenci. http://e-megasport.de/eng_pl_Adidas-Porsche-Design-CL-1113_2.jpg
Frantik Odesláno 3. února 2014 Nahlásit Odesláno 3. února 2014 Uz mi za těch bot taky jebe. Asi to omezim :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se