stepecken Odesláno 18. května 2015 Nahlásit Odesláno 18. května 2015 Keď vzdušné a žlté tak Salomon Xa pro 3d.. Pevne na členku (kotnik) a vzdušné.. Kupoval som ich cez víkend a parada Ja nosím iba salomon.. Pri mojej váhe 118kg mam rad pohodlne tenisky.. Adidas ani nike to nedalo.. Salomon leto a zima
Moty Odesláno 18. května 2015 Nahlásit Odesláno 18. května 2015 Keď vzdušné a žlté tak Salomon Xa pro 3d.. Pevne na členku (kotnik) a vzdušné.. Kupoval som ich cez víkend a paradaJa nosím iba salomon.. Pri mojej váhe 118kg mam rad pohodlne tenisky.. Adidas ani nike to nedalo.. Salomon leto a zimahttps://www.a3sport.cz/panska-obuv/xa-pro-3d-s366685A maj je tu i za dobrou cenu Bite my shiny metal ass with Tapa
zrno Odesláno 18. května 2015 Nahlásit Odesláno 18. května 2015 Tak uz je vyzuto ... Stelka z nezazehleneho cordovanu, tkanicky a hura v sobotu na svatbu
Roubass Odesláno 18. května 2015 Nahlásit Odesláno 18. května 2015 Jinak doporučuju si zajet někdy do Parndorfu, tenisky od Prada za 75 euro je fakt slušná cena, hlavně jsou pohodlný a na lítačku úplně ideál...
NIGHTinGALE Odesláno 18. května 2015 Nahlásit Odesláno 18. května 2015 Já byl vždycky konzerva - černé boty & černé ponožky, případně hnědé boty & hnědé ponožky. Akorát košile jsem nosil barevné Ale tohle vlákno mě donutilo se odvázat Takže dnes toto:
Lamiczka Odesláno 18. května 2015 Nahlásit Odesláno 18. května 2015 Tak uz je vyzuto ... Stelka z nezazehleneho cordovanu, tkanicky a hura v sobotu na svatbu Fantastická práce, všechna čest... a o víkendu teda hodně štěstí i nevěstě
zrno Odesláno 18. května 2015 Nahlásit Odesláno 18. května 2015 Lamiczka ..vyřídím nevěstě i ženichovi :-D nestraš se svatbou.
quest987 Odesláno 19. května 2015 Nahlásit Odesláno 19. května 2015 Ta fotka je u tebe? Co jsou zac ty modre/fialove ci jake to jsou. Ty sem tu jeste nevidel
zrno Odesláno 19. května 2015 Nahlásit Odesláno 19. května 2015 To je muj pracovni stul na dilne salonu Lawart, ty modro fialovy jsou zkusebni wholecuty pro jednoho zakaznika .
Bobisek Odesláno 19. května 2015 Nahlásit Odesláno 19. května 2015 Jinak doporučuju si zajet někdy do Parndorfu, tenisky od Prada za 75 euro je fakt slušná cena, hlavně jsou pohodlný a na lítačku úplně ideál... No nechci přímo říkat, že kecáš, ale v Pandorfu jsem celkem často a Prada za 75 EUR tak leda kdyby to byla jedna plonková bota a ještě přejetá traktorem...
Roubass Odesláno 19. května 2015 Nahlásit Odesláno 19. května 2015 No nechci přímo říkat, že kecáš, ale v Pandorfu jsem celkem často a Prada za 75 EUR tak leda kdyby to byla jedna plonková bota a ještě přejetá traktorem...Já to tam ještě minulý rok zažil... Normální tenisky... Sent from my iPhone using Tapatalk
Roubass Odesláno 19. května 2015 Nahlásit Odesláno 19. května 2015 Já byl vždycky konzerva - černé boty & černé ponožky, případně hnědé boty & hnědé ponožky. Akorát košile jsem nosil barevné Ale tohle vlákno mě donutilo se odvázat Takže dnes toto:Vidím károvanej vzor , Burlington? Sent from my iPhone using Tapatalk
Anela Odesláno 19. května 2015 Nahlásit Odesláno 19. května 2015 To je muj pracovni stul na dilne salonu Lawart, ty modro fialovy jsou zkusebni wholecuty pro jednoho zakaznika .wow, přímo u pana Mistra
Bobisek Odesláno 19. května 2015 Nahlásit Odesláno 19. května 2015 (upraveno) Já to tam ještě minulý rok zažil... Normální tenisky... Sent from my iPhone using Tapatalk No a koupil jsi je? Když už je toto vlákno o tom "co máte na noze", tak třeba já bych je celkem rád viděl. Prada tenisky opravdu nepovažuji za "normální" a za cenu 75 EUR už teprve ne. Upraveno 19. května 2015 uživatelem Bobisek
Roubass Odesláno 19. května 2015 Nahlásit Odesláno 19. května 2015 No a koupil jsi je? Když už je toto vlákno o tom "co máte na noze", tak třeba já bych je celkem rád viděl. Prada tenisky opravdu nepovažuji za "normální" a za cenu 75 EUR už teprve ne. Nenormální ponožky k nenormálním botám Sent from my iPhone using Tapatalk
Wanderer Odesláno 19. května 2015 Nahlásit Odesláno 19. května 2015 Narazil jsem tady na nějaké francouzské botky:http://www.loding.fr/http://www.finsbury-shoes.com/
Bobisek Odesláno 19. května 2015 Nahlásit Odesláno 19. května 2015 ImageUploadedByTapatalk1432019794.813886.jpg Nenormální ponožky k nenormálním botám Sent from my iPhone using Tapatalk Díky a omlouvám se, už mi to dává smysl. Jestli toto jsou ony tenisky Prada, tak cena 75 EUR mi přijde zcela opodstatněná, po pravdě bych za ně nedal ani desetinu
tommi_d Odesláno 20. května 2015 Nahlásit Odesláno 20. května 2015 Díky a omlouvám se, už mi to dává smysl. Jestli toto jsou ony tenisky Prada, tak cena 75 EUR mi přijde zcela opodstatněná, po pravdě bych za ně nedal ani desetinu tiež som tam dosť často, ale pod 150,- EUR som ešte PRADY nevidel... nositeľné a nejako vyzerajúce sú okolo 220,- EUR
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se