Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Keď vzdušné a žlté tak Salomon Xa pro 3d.. Pevne na členku (kotnik) a vzdušné.. Kupoval som ich cez víkend a parada c3b3feded407f27235cf3dd1ad86e011.jpg

Ja nosím iba salomon.. Pri mojej váhe 118kg mam rad pohodlne tenisky.. Adidas ani nike to nedalo.. Salomon leto a zima

Odesláno

Keď vzdušné a žlté tak Salomon Xa pro 3d.. Pevne na členku (kotnik) a vzdušné.. Kupoval som ich cez víkend a parada

Ja nosím iba salomon.. Pri mojej váhe 118kg mam rad pohodlne tenisky.. Adidas ani nike to nedalo.. Salomon leto a zima

https://www.a3sport.cz/panska-obuv/xa-pro-3d-s366685

A maj je tu i za dobrou cenu

Bite my shiny metal ass with Tapa

Odesláno

Jinak doporučuju si zajet někdy do Parndorfu, tenisky od Prada za 75 euro je fakt slušná cena, hlavně jsou pohodlný a na lítačku úplně ideál...

Odesláno

Tak uz je vyzuto ... Stelka z nezazehleneho cordovanu, tkanicky a hura v sobotu na svatbu :)

Fantastická práce, všechna čest... a o víkendu teda hodně štěstí i nevěstě :)

Odesláno

Jinak doporučuju si zajet někdy do Parndorfu, tenisky od Prada za 75 euro je fakt slušná cena, hlavně jsou pohodlný a na lítačku úplně ideál...

No nechci přímo říkat, že kecáš, ale v Pandorfu jsem celkem často a Prada za 75 EUR tak leda kdyby to byla jedna plonková bota a ještě přejetá traktorem...

Odesláno

No nechci přímo říkat, že kecáš, ale v Pandorfu jsem celkem často a Prada za 75 EUR tak leda kdyby to byla jedna plonková bota a ještě přejetá traktorem...

Já to tam ještě minulý rok zažil... Normální tenisky...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Já byl vždycky konzerva - černé boty & černé ponožky, případně hnědé boty & hnědé ponožky. Akorát košile jsem nosil barevné :)

Ale tohle vlákno mě donutilo se odvázat :D Takže dnes toto:

Vidím károvanej vzor , Burlington?

Odesláno (upraveno)

Já to tam ještě minulý rok zažil... Normální tenisky...

No a koupil jsi je? Když už je toto vlákno o tom "co máte na noze", tak třeba já bych je celkem rád viděl. Prada tenisky opravdu nepovažuji za "normální" a za cenu 75 EUR už teprve ne.

Upraveno uživatelem Bobisek
Odesláno

No a koupil jsi je? Když už je toto vlákno o tom "co máte na noze", tak třeba já bych je celkem rád viděl. Prada tenisky opravdu nepovažuji za "normální" a za cenu 75 EUR už teprve ne.

post-38774-1432019812,91.jpg

Nenormální ponožky k nenormálním botám ;)

Odesláno

Díky a omlouvám se, už mi to dává smysl. Jestli toto jsou ony tenisky Prada, tak cena 75 EUR mi přijde zcela opodstatněná, po pravdě bych za ně nedal ani desetinu :)

tiež som tam dosť často, ale pod 150,- EUR som ešte PRADY nevidel... nositeľné a nejako vyzerajúce sú okolo 220,- EUR

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...