TomNguyen Odesláno 14. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2015 Berou si tu odvahu za to říct 5 a více litrů, protože se jmenují Blažek, a šíli v Prostějově a na to český zákazník prostě skočí. Jsem si jist, že kdysi stejně jako Baťa byli dobří ale dneska je to hrůza. Saka staré střihy, hrozný materiál, cenovka 10k. Boty hrozné střihy, kůže tenké, podrážka divná, cenovka 5k, kravaty ujdou, nemluvě o příslušenství. Kdyby všechno prodali za tu jejich slevovou cenu tak by to takž takž šlo. Ale za jejich normální cenu, to je fakt na lákání brandové ovceJen by me zajimalo kde u Blazka berou tu odvahu si za to rict 5 vice litru?
Návštěvník Mitak Odesláno 14. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2015 Leoš Mareš něco stojí no, někdo ho zaplatit musí.
m.n. Odesláno 14. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2015 Pánové, podniknem opět nějakou hromadnou objednávku napínáků? Klidně bych se toho ujal, nemám problém.
VasekN Odesláno 14. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2015 Pánové, podniknem opět nějakou hromadnou objednávku napínáků? Klidně bych se toho ujal, nemám problém. Přidal bych se :-)
Návštěvník Radius Odesláno 14. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2015 Dlouho jsem tu nebyl a před časem se tu řešily fusekle do mokasin, jenom ty nizoučký přes prsty, nevíte, kde to koupit? Jinak už se připravuju na dovču, tak jsem šel do těhle...
zrno Odesláno 14. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2015 napínáky od bexley ? taky by se mi pár kousků šiklo
Filip.J Odesláno 14. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2015 Napínáky, jo? OK, jeden, dva páry bych upotřebil...
m.n. Odesláno 14. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2015 Tak paráda... Ať tady neplýtváme místem, budeme to řešit přes hromadnou SZ? Zítra bych prověřil, kde se co dá koupit a založil pak nějakou konverzaci.
fed_ex Odesláno 14. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2015 Berou si tu odvahu za to říct 5 a více litrů, protože se jmenují Blažek, a šíli v Prostějově a na to český zákazník prostě skočí. Jsem si jist, že kdysi stejně jako Baťa byli dobří ale dneska je to hrůza. Saka staré střihy, hrozný materiál, cenovka 10k. Boty hrozné střihy, kůže tenké, podrážka divná, cenovka 5k, kravaty ujdou, nemluvě o příslušenství. Kdyby všechno prodali za tu jejich slevovou cenu tak by to takž takž šlo. Ale za jejich normální cenu, to je fakt na lákání brandové ovceSouhlasim, Blazek je synonymem predrazene bidy. Jejich standardni ceny za boty ve vysi 7 000 jsou vysmech. Loake a Barker udelaji mnohem vice muziky. Ani si nejsem jisty, zda jsou boty od Blazka ramove. Krcici se kosile, u kterych mas pocit, ze jsou "z plastu", za 2 500. Za tu cenu si muzes nechat usit kvalitni kosili na miru. Rekl bych, ze kosile z M&S mi udelaji vetsi sluzbu. Zimni bundu jsem u Blazka reklamoval. Za me rozhodne Blazek ne. Ja mam s Blazkem spatnou zkusenost ohledne personalu, kdy jsem jej navstivil v patek odpoledne oblecen "casual friday". Pri dotazu na kosili mi bylo receno "dnes ale ve sleve nic nemame". Pozeri. Co se tyce u me bot, tak z formalnich zminene Loake, Barker, ale take jsou fajn oxfordky s kozenou podrazkou z M&S. Bohuzel vyber v CR je ponekud slabsi. Bata nema spatne boty v premium tride. Kupoval jsem si u nej v akci tmavehnede oxfordky za necele 2 tisice dva roky zpet a slouzi dodnes, nicmene napinaky jsou nutnosti. Odesláno z mého Q10 pomocí Tapatalk
paia Odesláno 15. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2015 To jsi asi viděl ty moje příspěvky. Zajdi si do Calzedonie, v přehršli dámského prádýlka mají i pár pánských kousků, včetně těch ponožek. Ale co jsem je zkoušel nosit, tak i když mají takovy silikonovy pásky na patě, tak mi stejně po chvíli sklouzly. Naštěstí mám mokasíny s příjemnou vnitřní kůží, tak to jde i bez ponožek. Dlouho jsem tu nebyl a před časem se tu řešily fusekle do mokasin, jenom ty nizoučký přes prsty, nevíte, kde to koupit? Jinak už se připravuju na dovču, tak jsem šel do těhle... Co by to bylo zač a za jakou cenu? Asi bych měl taky o 1-2-3 páry zájem... Teď mi rotujou jedny napínáky mezi 4-mi páry bot a nějak to nestačí...Pánové, podniknem opět nějakou hromadnou objednávku napínáků? Klidně bych se toho ujal, nemám problém. Vy nemáte možnost sehnat nějaké cenově zajímavé napínáky? Třeba Radek Zachariáš nabízí jím upravené napínáky (jeden pár mám doma a spokojenost)... http://www.zacharias.cz/doplnky/napinaky-na-boty , ale ta cena je pro někoho možná moc... napínáky od bexley ? taky by se mi pár kousků šiklo
Tondaa73 Odesláno 15. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2015 Ja mam s Blazkem spatnou zkusenost ohledne personalu, kdy jsem jej navstivil v patek odpoledne oblecen "casual friday". Pri dotazu na kosili mi bylo receno "dnes ale ve sleve nic nemame". Pozeri. ........takovej bengál, co bych předved...to tam ještě neměli...
zrno Odesláno 15. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2015 Vy nemáte možnost sehnat nějaké cenově zajímavé napínáky? Třeba Radek Zachariáš nabízí jím upravené napínáky (jeden pár mám doma a spokojenost)... http://www.zacharias.cz/doplnky/napinaky-na-boty , ale ta cena je pro někoho možná moc... my máme napínáky upravený na tvar boty cenu z hlavy nevím , ale já používám do svejch klasiku cedrový bexley pokud nesedí tvarově tak jim dávám ještě "čuchnout" na brusce
zrno Odesláno 15. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2015 (upraveno) Jeste to dam sem , muj posledni vytvor .. Sehnal jsem novy kopyta tak jsem usil zkusebni par ? R Upraveno 15. srpna 2015 uživatelem zrno
fed_ex Odesláno 15. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2015 ........takovej bengál, co bych předved...to tam ještě neměli... Nazval bych to proste podnikanim po Cesku :-) Odesláno z mého Q10 pomocí Tapatalk
Koza_c Odesláno 15. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2015 Ani ne.Ja byl v Czech Grand Canyon na nohou cely den 875 a uplne v pohode.Jinak bezne ve meste i v tomto teplu taky 9111 bez problemu.Ovsem kazdy to ma jinak. .
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se