dvorakj Odesláno 12. června 2016 Nahlásit Odesláno 12. června 2016 Ahoj vsem. Jak uz tady ctu o hodinkach, tak sem procetl i boty - chyba!:-).Koupil jsem shoepassion 598, vyborne. Loake Chester Tan, viz foto. Naprosto nadherne a na prvni dotek kvalitni boty. Bohuzel o pul cisla mensi. Vetsi uz mam objednane:-). Nicmene jsem v nich 1x chodil, takze vrarit nejde. Prodavat tu nemuzu, tak kdyby nahodou, ozvete se.
Balet Odesláno 12. června 2016 Nahlásit Odesláno 12. června 2016 Ahoj vsem. Jak uz tady ctu o hodinkach, tak sem procetl i boty - chyba!:-).Koupil jsem shoepassion 598, vyborne. Loake Chester Tan, viz foto. Naprosto nadherne a na prvni dotek kvalitni boty.Bohuzel o pul cisla mensi. Vetsi uz mam objednane:-). Nicmene jsem v nich 1x chodil, takze vrarit nejde. Prodavat tu nemuzu, tak kdyby nahodou, ozvete se.No, tak alespoň napiš, jaké číslo jsi objednal naposled, my to nějak dopočítáme.
dvorakj Odesláno 12. června 2016 Nahlásit Odesláno 12. června 2016 tyto jsou 9(43), objednane mam 9,5. Malo mista na prsty, rozchodit tohle nejde:-(
AndyAaron Odesláno 12. června 2016 Nahlásit Odesláno 12. června 2016 Nejlepsi boty na leto jsou Keeny. Vetra to a nevadi, kdyz clovek zaskobrtne o kaminek pri navratu z knajpy
moco Odesláno 13. června 2016 Nahlásit Odesláno 13. června 2016 (upraveno) V keenech se mi chodí fajn, ale paradoxně se v nich potí noha, právě v té outdoor špičce. Btw, dá se upínací guma do keenu někde koupit? Ty moje už jsou vytahané a přestávají mít vlastnosti gumy. Upraveno 13. června 2016 uživatelem moco
dlubix Odesláno 13. června 2016 Nahlásit Odesláno 13. června 2016 Já je nemůžu bez fuseklí... uhnila by mi v nich noha. S nízkou fuskou ale na léto nejlepší boty.. hned po RW
moco Odesláno 13. června 2016 Nahlásit Odesláno 13. června 2016 (upraveno) Já je nemůžu bez fuseklí... uhnila by mi v nich noha. S nízkou fuskou ale na léto nejlepší boty.. hned po RW +1 :-)Jediné sandály, kde ta nízká ponožka nevadí, resp.neni vidět Upraveno 13. června 2016 uživatelem moco
F.B. Odesláno 13. června 2016 Nahlásit Odesláno 13. června 2016 Páni a dámy, poraďte: work boots hľadám, také tie nazúvacie, najlepšie v Prahe, kde by som si ich mohol vyskúšať. Nemusia mať vôbec kovovú špičku. Vďaka Niečo ako: (zdroj) F.
dlubix Odesláno 13. června 2016 Nahlásit Odesláno 13. června 2016 http://www.spartoo.cz/Red-Wing-CHELSEA-RANGER-x220820.php A když ti nebudou, vrátíš je zpět..
F.B. Odesláno 13. června 2016 Nahlásit Odesláno 13. června 2016 http://www.spartoo.cz/Red-Wing-CHELSEA-RANGER-x220820.php A když ti nebudou, vrátíš je zpět.. Dík, našiel som tam i nejaké ďalšie modely "obyčajných kozačiek", i to by šlo... No najviac ma poteší kamenný obchod, kde by som na to mohol skočiť :-) F.
dlubix Odesláno 13. června 2016 Nahlásit Odesláno 13. června 2016 (upraveno) Dík, našiel som tam i nejaké ďalšie modely "obyčajných kozačiek", i to by šlo... No najviac ma poteší kamenný obchod, kde by som na to mohol skočiť :-) F. Skladem v Praze http://www.denimheads.cz/shop/detail/45/409/Red-Wing-Chelsea-Boot-Oro-iginal Upraveno 13. června 2016 uživatelem dlubix
AndyAaron Odesláno 13. června 2016 Nahlásit Odesláno 13. června 2016 V keenech se mi chodí fajn, ale paradoxně se v nich potí noha, právě v té outdoor špičce. Btw, dá se upínací guma do keenu někde koupit? Ty moje už jsou vytahané a přestávají mít vlastnosti gumy.Tohle resil kamarad asi dva roky zpatky. Tusim, ze v Rock Pointu nebo proste tam, kde je prodavaji mu byli schopni pomoct.Jinak on ma kozene keeny a to je pravda, ze to uz zavani biologickou zbrani. Ale tyhle plastove jsou porad v poho i po dvou letech. Asi si ale budu muset koupit nejake letni botky od RW
panedge Odesláno 13. června 2016 Nahlásit Odesláno 13. června 2016 Romane já tě roztrhnu... 2016-06-13 12.56.46.jpg Pěkné ády,ty ani neznám,copak to je za model?
jungle Odesláno 13. června 2016 Nahlásit Odesláno 13. června 2016 Nema nekdo z vas zkusenosti s botama Nike Cortez? Kvalita, jak dlouho vydrzej atd?
m.n. Odesláno 13. června 2016 Nahlásit Odesláno 13. června 2016 Ja myslim,ze jo.Hlavne aby vsechno klaplo.Posledne jsem kupoval taky NMD na adidasu,vsechno cajk,potvrzujici email a po teech dnech mi napsali,ze nejsou skladem:-( Tak dobrý, zrovna napsali, že boty byly odeslány, teď už tedy jen doufat, že padne ta velikost...
panedge Odesláno 13. června 2016 Nahlásit Odesláno 13. června 2016 Tak dobrý, zrovna napsali, že boty byly odeslány, teď už tedy jen doufat, že padne ta velikost...Tak snad to klapne,hned sem pak mrdni fotku hlavne!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se